Известие

Collapse
No announcement yet.

Цена ксенон!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цена ксенон!?

Та преди 3-4 години баща ми си взе ксенон за А4-ката,за около 800лв с монтажа сега обаче спряха да го кефят,а пък и фаровете са му нормални,нямат лупи и т.н и реши да си върне крушките 90/100!Даде ми ги и се чудя какво да ги правя,да ги продавам или да си ги пазя,намерих ги същите са 699лв ето линк,кажете защо са толкова скъпи и имат ли нещо по-особенно от тези за по 200лв!
    http://ravena.bg/bg/%D0%98%D0%BD%D1%...Xenon---5000K/

Комлект "уж" качествени е около 100 лв, а китайчета, с нищо не са по лоши са 50лв.
    Баща ти е палтил ще кажеш ксенон за вграждане на нова кола!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Направо жестоко се е набутал
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Според мен колега си го сложи на твоята кола, защото дори и да тръгнеш да го продаваш никога няма да му вземеш добри пари, при положение че има китайци за по 50 лв. и хората масово си ги слагат.

Аз пък мисля, че изобщо даже не се е набутал човека. За да струва толкова тоя ксенон, значи има защо.
        А китайските ксенони пък с нищо немогат да се сравнят с един хубав оригинален ксенон. Далече съм от мисълта, че комплект ксенон, който струва 2 пъти по-малко от една оригинална крушка е хубав, камоли пък и да си го сложа в колата.
        In God we trust, all others pay cash.
        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Да и аз така реших слагам ги на колата и готово и без тфа щях да си взимам,а пък и имам и една резервна крушка(която между другото се поинтересувах днес същата е 240лв нз защо и неможаха да ми обяснят )

Comment

Колега наистина за да струва толкова има защо , не се е набутал човека купил си е нещо качествено....

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
              Колега наистина за да струва толкова има защо , не се е набутал човека купил си е нещо качествено....
              Надеждата умира последна са казали хората
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Малко встрани от темата но да не пускам нова!
                на мен днес ми казаха,че вече псевдо ксенона или по-точно ксенон на коли непригодени за това вече не минавали техническият преглед понеже не можело на коли с рефлектори (или нещо подобно,не схванах точно какво) да се монтира ксенон,заслепявало другите участници в движението.скоро щяло да има и глоби както в Гърция и други европейски страни! та ако някой знае дали е истина нека каже.
                145, 1.6 I.E. Boxer
                Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
                  на мен днес ми казаха,че вече псевдо ксенона или по-точно ксенон на коли непригодени за това вече не минавали техническият преглед понеже не можело на коли с рефлектори (или нещо подобно,не схванах точно какво) да се монтира ксенон,заслепявало другите участници в движението.скоро щяло да има и глоби както в Гърция и други европейски страни! та ако някой знае дали е истина нека каже.
                  Преди 3-дни минах преглед с ксенон(рефлектори).Никакви ядове !!!

Поздрави.
                  Alfa Romeo 147 2.0 TS "03

http://www.youtube.com/watch?v=nMRi2...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
                    По принцип да, но от догодина!
                    И ако си с лупи и пръскалки на фаровете мисля че няма проблеми
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Лупите не са задължителен елемент от ксенона, има коли с фабричен ксенон на рефлектор....задължителните елементи са уредба за измиване(Доколкото знам чистачки също важат) и уредба за самонивелиране....
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                        Лупите не са задължителен елемент от ксенона...
                        Не са в ЮКей, тука си в БеГе-Мада-Фака-Риалити-Меен... И някой технически неграмотен овластен го е решил така, защото примерно се е разминал с двама електрожениста с по 1,000,000,000 Келвина дето дават сигнали на летящите чинии в космоса и се е изнервил човека (напълно разбираемо) и сега всички ще се съобразяват с това решение без да се обясняват, щот сеш'се така са го решили големите ора дет' знаят как стават тия неща... Но пък от друга страна кретените, които дават сигнали на извънземните ще продължат да си го правят и с халогенните крушки от по 100,000 вата (+ 268% по-добро осветяване бацееее) и да си карат с по 6-7 допълнителни халогена за мъгла в кристално ясно време и да ти викат, че се правиш на интересен ако това те заслепява и те така... Така, че като те спре някой дет началника му е казал "глобяваш всички дето са с ксенон" а познай колко ще го интересува, че имаш пръскалки, чистачки, магнитната лента на доктор Ливайн или друга екстра на фара...
                        А електроженистите ще продължат да си заваряват някакви неща в небето и те така, само дето ще сменят цвета от вреден за очите тъмно син, с изгарящ очите бяло-жълт...

ПС: Щеше да е смешно ако не беше тъжно...

Comment

Аз ще подпиша такъв акт само ако докажат, че светлините ми са неизправни с подвижно устройство на място или на друго място за тяхна сметка - залепил съм си лепенката за техн.преглед, нося си фактурата, че съм закупил ксеноните от реномиран магазин, регулирал съм си наистина фаровете. Проблема е изцяло техен на полицаите.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                            Не са в ЮКей, тука си в БеГе-Мада-Фака-Риалити-Меен... И някой технически неграмотен овластен го е решил така, защото примерно се е разминал с двама електрожениста с по 1,000,000,000 Келвина дето дават сигнали на летящите чинии в космоса и се е изнервил човека (напълно разбираемо) и сега всички ще се съобразяват с това решение без да се обясняват, щот сеш'се така са го решили големите ора дет' знаят как стават тия неща... Но пък от друга страна кретените, които дават сигнали на извънземните ще продължат да си го правят и с халогенните крушки от по 100,000 вата (+ 268% по-добро осветяване бацееее) и да си карат с по 6-7 допълнителни халогена за мъгла в кристално ясно време и да ти викат, че се правиш на интересен ако това те заслепява и те така... Така, че като те спре някой дет началника му е казал "глобяваш всички дето са с ксенон" а познай колко ще го интересува, че имаш пръскалки, чистачки, магнитната лента на доктор Ливайн или друга екстра на фара...
                            А електроженистите ще продължат да си заваряват някакви неща в небето и те така, само дето ще сменят цвета от вреден за очите тъмно син, с изгарящ очите бяло-жълт...

ПС: Щеше да е смешно ако не беше тъжно...
                            Пак казвам братле, нито в Бг, нито където и да било лупите са задължителни...най-малкото има коли с фабричен ксенон без лупи....
                            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Знам го това и не искам да отваряме такава тема, мисълта ми беше, че тук правила от тоя род се определят от технически неграмотни хора и се прилагат от още по-такива
                              A иначе по темата и аз се зачудих кое им е чак толко куул на тия ксенони за 7-800 лева, и още никой не се е изказал компетентно...

Comment

Working...
                              X