Първоначално публикувано от rossenvn
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ланча Либра
Collapse
X
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеНикой нищо ли не може да каже за селеспиида на алфа ,надежден ли е и създава ли проблеми ,които да са скъпо струващи... ей ти още един жокер - дизелово Стило
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЗащото единственото достойнство на една малолитражка може да бъде да е евтина и икономична, с евтина поддръжка. А на тва кенефче, само заради емблемата, поддръжката му е на кола два класа по-нагоре.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Ми стило не иска жената ,се пак тая кола 90% тя ще я кара.Ако беше за мене аз съм за либрата или 166 с двете ръце.Ма тя 147 та 147 ,гледам 1.6 бензин не ми са нрави ,ако е бензинка да 2-ка , има една такава ма е селеспиид та за тва разпитвам.Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеСамо не разбрах - карал си и си поддържал такава кола или просто за спорта? То някой би казал, че и това от подписа ти е кенеф. Малолитражка и малка кола не са задължително едно и също
Под малолитражка се разбира малка кола с малък двигател.
Нещо друго?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеМи стило не иска жената ,се пак тая кола 90% тя ще я кара.Ако беше за мене аз съм за либрата или 166 с двете ръце.Ма тя 147 та 147 ,гледам 1.6 бензин не ми са нрави ,ако е бензинка да 2-ка , има една такава ма е селеспиид та за тва разпитвам.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеНикой нищо ли не може да каже за селеспиида на алфа ,надежден ли е и създава ли проблеми ,които да са скъпо струващи.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеМи стило не иска жената ,се пак тая кола 90% тя ще я кара.Ако беше за мене аз съм за либрата или 166 с двете ръце.Ма тя 147 та 147 ,гледам 1.6 бензин не ми са нрави ,ако е бензинка да 2-ка , има една такава ма е селеспиид та за тва разпитвам.Либрата определено е най-здравата италианска кола която е излизала последните 10 години,с просто и евтино окачване,стига да преживееш грозната и предница става,особено комбито
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеНикой нищо ли не може да каже за селеспиида на алфа ,надежден ли е и създава ли проблеми ,които да са скъпо струващи.,като се има впредвид че я кара жена която не се беше качвала на кола преди-и трябва да ти кажа че доста добре се справя
155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4