Известие

Collapse
No announcement yet.

Наглост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Наглост

Няма да се впускам в подробности,а се обръщам към човека (ако чете форума),които ми открадна капачките на джантите за втори път в рамките на 1 месец.От днес започвам да те дебна и ще съм безкомпромисен.
    EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
    Suzuki GSXF600 99г.
    Bravo 1.9 8V Multijet

Аз все си мисля ,че хлапета на 10 -12 години се занимават с това ,моите са съвсем обикновени ,но съм ги виждал да ги свалят,по едно време ги бях стегнал с клещи и спряха да изчезват,това в кой квартал се случва?
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Капачки на джанти не е е същото като капачки за винтили...
      Капачки за джанти могат да му трябват само на човек, който кара алфа ромео, само, че поне аз не виждам начин да се свалят безболезнено ако джантата е на колата, или ще се чупи/мачка капачката, или зверски ще се дере джантата или и двете...
      А как си сигурен, че е един и същи боклук? Може да са двама боклука...

Comment

Аз пък мисля , че който и да е и колкото и да са и дори да пише във форума няма да каже аз бях ... много гнусно ... аз съм чувал на човек да му изчезват капачките на цефките от Италфест ... СМЯААААААТАЙ ... все още се чудя дали е истина
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Много ясно, че е истина. Пълно е с измекяри!
          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

На Италфеста изчезнаха на 50процента от колите,ама пред хотела.
            155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
            Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
              Капачки за джанти могат да му трябват само на човек, който кара алфа ромео, само, че поне аз не виждам начин да се свалят безболезнено ако джантата е на колата, или ще се чупи/мачка капачката, или зверски ще се дере джантата или и двете...
              Не ми се иска да изглежда, че се заяждам, но може да се крадат, ако крачетата на капачките са счупени и са лепени със силикон - не, че имам опит в кражбите, но съм виждал при смяна на летни със зимни гуми как се прехвърлят от едните джанти на другите.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                Да съвсем различни неща са , нещо съм се смахнал, временно надявам се,,но да пипат и крадат разни копелета от колите каквото и да е ...ще се въздържа от коментар .Все ще се намери някой нещастник да ти развали настроението.И танкове да караме все ще има някой да задигне нещо.
                Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:54.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Не ми се иска да изглежда, че се заяждам, но може да се крадат, ако крачетата на капачките са счупени и са лепени със силикон - не, че имам опит в кражбите, но съм виждал при смяна на летни със зимни гуми как се прехвърлят от едните джанти на другите.
                  Между другото си напълно прав - тия измислени капачки на по-новите модели са пълна смешка с тия чупливи крачета - чупят се дори и да не се оперират от неграмотни хамали с чукове и щанги (опа, грешка, исках да кажа "майстори в сервизи и гумаджийници")... На по-старите модели и на фиатките са в пъти по-здраво проектирани...
                  Ама дори и да е така, пак си мисля, че ще има малко дране по джантата

Comment

Може би ,ако на един хванат такъв помияр му заковем въпросните капачки с хилти за коване на пирони в бетон върху неговите на коленните стави ще има ефект.Това разбира се е твърде крайно , но в някои арабски страни са рязали ръце за кражба....
                    ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Видеокамерката към колата и ги ловиш като пич - но преди това сложи някакви лъскави за да може рибката по бързо да клъвне.....
                      http://www.vbox7.com/play:077e4fb2
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                        в някои арабски страни са рязали ръце за кражба....
                        Както и в България са рязали ръце за кражба....
                        Дойде времето в което пак ще започнат циганиите кражби на капачки, чистачки, лайстни, огледала, джанти...пък къде и цели леки коли! Ако се захванеш да ги дебнеш колега ще ги хванеш. Дето вика Ферариста слагаш една камера+лъскави капачки и си ги сбарал, пък после малко лабут, защото от полицията няма да си вземат поука келешите
                        In God we trust, all others pay cash.
                        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Всичко се случи в района на стадион Пловдив.Най-гадното е ,че не мога да я гледам тая кола такава.Като погледна към джантите и да си виждам гайките на каретата.Колкото и да иска човек колата му да е хубава,не става...
                          EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
                          Suzuki GSXF600 99г.
                          Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Видеокамерката към колата и ги ловиш като пич - но преди това сложи някакви лъскави за да може рибката по бързо да клъвне.....
                            http://www.vbox7.com/play:077e4fb2
                            А бе Ферариста, те коментарите на клипчето къртат от всякъеде...........
                            И тия лапетии чак ша са изпокарат от кой клас са.........
                            Големи герои, ей......
                            sigpic
                            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                            147 JTDm 140-Малката манекенка
                            GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщение
                              Всичко се случи в района на стадион Пловдив.Най-гадното е ,че не мога да я гледам тая кола такава.Като погледна към джантите и да си виждам гайките на каретата.Колкото и да иска човек колата му да е хубава,не става...
                              На двете алфи общо три пъти купувам нови капачки... Явно в Пловдив има особен апетит за тях. Вече не слагам, колкото и да е грозно. Кофти е само като решиш да сваляш гума - особено на 155-цата голям бой пада
                              ...
                              155 1,6 TS 16V `96
                              166 2,4 JTD `99
                              147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Working...
                              X