Няма да се впускам в подробности,а се обръщам към човека (ако чете форума),които ми открадна капачките на джантите за втори път в рамките на 1 месец.От днес започвам да те дебна и ще съм безкомпромисен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Наглост
Collapse
X
-
Наглост
Тагове: Няма
-
Капачки на джанти не е е същото като капачки за винтили...
Капачки за джанти могат да му трябват само на човек, който кара алфа ромео, само, че поне аз не виждам начин да се свалят безболезнено ако джантата е на колата, или ще се чупи/мачка капачката, или зверски ще се дере джантата или и двете...
А как си сигурен, че е един и същи боклук? Може да са двама боклука...
Comment
-
Аз пък мисля , че който и да е и колкото и да са и дори да пише във форума няма да каже аз бях ... много гнусно ... аз съм чувал на човек да му изчезват капачките на цефките от Италфест ... СМЯААААААТАЙ ... все още се чудя дали е истинаsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеКапачки на джанти не е е същото като капачки за винтили...
Капачки за джанти могат да му трябват само на човек, който кара алфа ромео, само, че поне аз не виждам начин да се свалят безболезнено ако джантата е на колата, или ще се чупи/мачка капачката, или зверски ще се дере джантата или и двете...
А как си сигурен, че е един и същи боклук? Може да са двама боклука...Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеКапачки на джанти не е е същото като капачки за винтили...
А как си сигурен, че е един и същи боклук? Може да са двама боклука...нещо съм се смахнал, временно надявам се,
,но да пипат и крадат разни копелета от колите каквото и да е ...ще се въздържа от коментар .Все ще се намери някой нещастник да ти развали настроението.И танкове да караме все ще има някой да задигне нещо.
Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:54.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе ми се иска да изглежда, че се заяждам, но може да се крадат, ако крачетата на капачките са счупени и са лепени със силикон - не, че имам опит в кражбите, но съм виждал при смяна на летни със зимни гуми как се прехвърлят от едните джанти на другите.
Ама дори и да е така, пак си мисля, че ще има малко дране по джантата
Comment
-
Видеокамерката към колата и ги ловиш като пич - но преди това сложи някакви лъскави за да може рибката по бързо да клъвне.....
http://www.vbox7.com/play:077e4fb2"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениев някои арабски страни са рязали ръце за кражба....
Дойде времето в което пак ще започнат циганиите кражби на капачки, чистачки, лайстни, огледала, джанти...пък къде и цели леки коли! Ако се захванеш да ги дебнеш колега ще ги хванеш. Дето вика Ферариста слагаш една камера+лъскави капачки и си ги сбарал, пък после малко лабут, защото от полицията няма да си вземат поука келешитеIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Всичко се случи в района на стадион Пловдив.Най-гадното е ,че не мога да я гледам тая кола такава.Като погледна към джантите и да си виждам гайките на каретата.Колкото и да иска човек колата му да е хубава,не става...
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВидеокамерката към колата и ги ловиш като пич - но преди това сложи някакви лъскави за да може рибката по бързо да клъвне.....
http://www.vbox7.com/play:077e4fb2
И тия лапетии чак ша са изпокарат от кой клас са.........
Големи герои, ей......sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщениеВсичко се случи в района на стадион Пловдив.Най-гадното е ,че не мога да я гледам тая кола такава.Като погледна към джантите и да си виждам гайките на каретата.Колкото и да иска човек колата му да е хубава,не става......
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
Comment