.дсдс
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно направа на тениска
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от EpoTuk Покажи съобщениеили пък така спирам със спама :Дsigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от EpoTuk Покажи съобщениеили пък така спирам със спама :ДДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от EpoTuk Покажи съобщениеколега тези варианти най ми допаднаха защото другите някак си не седят на място мен гърба много ми хареса как стана и отпред сус сърцето е много яко ако ми позволят да си я направя ще съм много благодарена до колегата по горе ако ти харесва ще поръчам и за теб само да ти кажа че тази където съм я показал ще излезе към 30 лв а тениската с къс ръкав излиза към 25 лв с доставката от тея където я правят
sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Защо alfa е с малка буква, а Romeo с голяма ?!?
И защо в сърцето пише Alfa & Romeo ?!?
Ако искаш да си правиш фенска тениска, поне уважавай символите, които искаш да носиш и показваш на всички !
Comment
-
Така поне не могат да го дърпат за авторски права. Ако може и още една забележка - направи го червен надписа, че черното много убито
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеАко искаш да си правиш фенска тениска, поне уважавай символите, които искаш да носиш и показваш на всички !
@автора: Може би не е лошо да погледнеш и това.
Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 10:28.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеВ сравнение с първите два варианта тая е направо перфектна
@автора: Може би не е лошо да погледнеш и това.
Че тази фанелка не е както трябва то е видно, ама това дето си го сложил като линк какво общо има?Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
Comment