Известие

Collapse
No announcement yet.

Зехтин благинка неземна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Като скиташ нагоре надолу сигурно си видял сега едни жълти полета-това е рапица,
    А пък кво ГМО е тая рапица просто......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
      Всичко е менте колега Фред! Единственият шанс е когато в самото начало някой реши да прави нещо качествено и да влага истиснки продукти, но това е само в началото докато се намести !
      .....
      За много неща е така, съгласен съм.В мътна вода риба се лови, у нас това е времето.Но има и качествени стоки, може да не са много-но има.А като няма-проблемът е на производителя.С времето това ще се напасне, затова казвам, че света няма да почне и свърши нас.Дето е текло, пак ще тече.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

просто нямаме нищо е това е истината с какво да се похвалиме,имаме само едни шоколадови бонбони дето на фона на Милка и тн са смешни от секъде да не говоря за Линдт...едно време казваха че имаме коняк...имаме дръжки колко пъти съм го пил толко пъти пари и още в устата почва да пари и щипе не е като западното след 8 секунди да започне и затопляне от вътре на вън,имали сме сирене...имаме да ама хората правят синьо сирене и зрее по пещерите а ние не можеме,и масдам и ементал и какво ли не а масло има ли смисъл?е нали имаме киселата бактерия що нямаме фирми като ПРЕЗИДЕНТ?,нали правих сравнение вносното холандското е с 5 лева по евтино и уникално а българскато е като подметка и по скъпо,бе в колко салами сме намирали какви ли не подаръци,косми,рога,копита,гащи,смляни мишки,хлебарки,бели червей,тока от колан,конци,стотинки,а потресаващото беше цял огромен болт в един хляб го даваха по телевизията...в нито една западна храна не съм виждал такова нещо до ден днешен не зависимо от коя страна е пройзводител.

Comment

Каквито потребителите - такава стоката. Да си чул като кажат, че еди коя си марка храна не е качественна, да спре народа да я купува, напротив свалят и цената и народа хуква през глава, че на всичкото отгоре и ще се сбият. Да ядат и после да се чудят що рак, що заплес ги лови.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            и аз съм на това мнение,хората не ги мързи,абе на 100 техни стоки ще намериш една дето да не става за нашият вкус не че е боклук,преди ни тъпчеха главите че ядяли полуфабрикати и не знам си изскувствена храна бла бла,то се оказа напълно обратното както винаги,ние сме първи по инфаркти и инсулти и диабет в Европа и според мене се дължи точно на тия неща запушване на тялото с гадорий,наскоро изпатих с кръвно и доктори и видях какво ме чака ако не се подбира,
            Така е колега едно време имахме всичко на ниво ,а западняците имаха полуфабрикати .Само че те още си карат на тези полуфабрикати ,а ние минахме на незнам ,какви фабрикати.За болестите обаче вината е наша ,защото ние нямаме мярка в яденето и пиенето.Аз жевея от много време в чужбина и ти казвам,че като пристъпим с брат ми и други българи в ресторант ни гледат като извънземни за това колко ядем и пием.Нормалния западняк след ядене пие една малка ракия 25 грама за по добро храносмилане,а ние по кило ракия преди ядене за още по добро .Иначе за другото си абсолютно прав.
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
            X