Първоначално публикувано от lordliness
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Зехтин благинка неземна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеВсичко е менте колега Фред! Единственият шанс е когато в самото начало някой реши да прави нещо качествено и да влага истиснки продукти, но това е само в началото докато се намести !
.....Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
просто нямаме нищо е това е истината с какво да се похвалиме,имаме само едни шоколадови бонбони дето на фона на Милка и тн са смешни от секъде да не говоря за Линдт...едно време казваха че имаме коняк...имаме дръжки колко пъти съм го пил толко пъти пари и още в устата почва да пари и щипе не е като западното след 8 секунди да започне и затопляне от вътре на вън,имали сме сирене...имаме да ама хората правят синьо сирене и зрее по пещерите а ние не можеме,и масдам и ементал и какво ли не а масло има ли смисъл?е нали имаме киселата бактерия що нямаме фирми като ПРЕЗИДЕНТ?,нали правих сравнение вносното холандското е с 5 лева по евтино и уникално а българскато е като подметка и по скъпо,бе в колко салами сме намирали какви ли не подаръци,косми,рога,копита,гащи,смляни мишки,хлебарки,бели червей,тока от колан,конци,стотинки,а потресаващото беше цял огромен болт в един хляб го даваха по телевизията...в нито една западна храна не съм виждал такова нещо до ден днешен не зависимо от коя страна е пройзводител.
Comment
-
Каквито потребителите - такава стоката. Да си чул като кажат, че еди коя си марка храна не е качественна, да спре народа да я купува, напротив свалят и цената и народа хуква през глава, че на всичкото отгоре и ще се сбият. Да ядат и после да се чудят що рак, що заплес ги лови.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеи аз съм на това мнение,хората не ги мързи,абе на 100 техни стоки ще намериш една дето да не става за нашият вкус не че е боклук,преди ни тъпчеха главите че ядяли полуфабрикати и не знам си изскувствена храна бла бла,то се оказа напълно обратното както винаги,ние сме първи по инфаркти и инсулти и диабет в Европа и според мене се дължи точно на тия неща запушване на тялото с гадорий,наскоро изпатих с кръвно и доктори и видях какво ме чака ако не се подбира,155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment