Известие

Collapse
No announcement yet.

не само ние сме зле

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• не само ние сме зле

аз си мислех че карането с развалени светлини е бг феномен обаче се окозва че хич не е така
    при дисциплинираните германци една на всеки три коли е с неработещи светлини
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

А уж са много организирани и дисциплинирани!!!
    Alfa Romeo 33
    1.351
    Boxer
    Imola 90-magarenca

Comment

Мдаааа, ама те са европейци и на тях никой не им прави забележка... Пък ние щото сме си в БГ-то, могат да ни гамбят за какво ли не. Оня ден ме спира едно тъпо ченге щото - представете си - единия ми стоп светел по-слабо от другия ?!?!?!?!? Кат' разбрах за какво ме спират направо откачих...
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

A sega za svetlinite da vi kaja ne sam osobeno saglasen neznam ot kade idva tova prou4vane za germania ,no zvu4i mnogo grubo - 1 ot 3 e bez svetlini I kakto pisa kolegata "poneje sa evropeiici" ne zabraviaiite,4e i statistikite sa takiva i tova "bez svetlini" moje da ima mnogo po-shiroko zna4enie ot tova ,4e neshto im e izgorialo.
        http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Първоначално публикувано от Aquila
          A sega za svetlinite da vi kaja ne sam osobeno saglasen neznam ot kade idva tova prou4vane za germania ,no zvu4i mnogo grubo - 1 ot 3 e bez svetlini I kakto pisa kolegata "poneje sa evropeiici" ne zabraviaiite,4e i statistikite sa takiva i tova "bez svetlini" moje da ima mnogo po-shiroko zna4enie ot tova ,4e neshto im e izgorialo.
          от handesblatt e статията и без светлини си значи точно без светлини - т.е. поне един фар или стоп не работят

Comment

Първоначално публикувано от turtey
            Първоначално публикувано от Aquila
            от handesblatt e статията и без светлини си значи точно без светлини - т.е. поне един фар или стоп не работят

Neznam Turtey ,na men mi se struva greshno tova prou4vane,no i ne sporia.Prosto ako beshe taka predstavete si kakvo vpe4atlenie shteshe da pravi,a do sega neznam da ima takova neshto.Ne slu4aiino imat ime na hora s visoka kultura po patishtata.No kakto i da e,ne sam ia pravil nito az nito ti anketata,4e da sporim ,ako e taka tolkova po-zle za tiah.

Comment

няма да спорим

да те питам - защо ника ти е такъв - aquila е град в италия (е и хубава американска фирма )

Comment

Ami nicka mi vsashtnost ozna4ava "orel". A za orela e dalga istoria
                Niamashe da e zle da posporim oshte malko po temata,4e da ima trapka hahahhaha. Maiitap si pravia

Comment

заенш ли какво - един на всеки трима в германия е гастарбайтер - сигурно на техните коли не работят светлините

Comment

Working...
                  X