Известие

Collapse
No announcement yet.

Поредната трагедия на празник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мир на прахта на загиналите.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

К'ви обвинения бе човек к'ви 5 лева....ти не разбра ли,че и шофьора на колата вероятно няма да го бъде.
      Сигурна съм,че ако оцелее когато му дойде времето роднините ще повдигнат обвининие ако имат желание,а държавата е тази която при всяко положение ще повдигне иск против него и ще го съди...останалото е повдигане на частен иск и си зависи само от близките на починалите.

Не защитавам никого , но оставете го да оживее пък после гледайте какво ще стане с него ...
      Тези деца няма да се върнат ако щеш и жив да одереш виновника ... освен държавата и евентуално близките ще го съди и живота ... повярвай ми ако този младеж оживее ще му се иска да е мъртъв ... така , че не съдете предварително ... всяко нещо с времето си.
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
      140 HP + Chip Tuning -> ex
      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
      Born to make me happy

Comment

Стана ми много мъчно за децата,когато гледах родителите,изглеждаха бедни хора ,само това нещастие им липсва.Пътя изглеждаше в ужасно състояние ,но никой не поема отговорност за това,ако беше по- добър можеше и да не стане така...
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Дали има шанс поне една тема (още повече пък за човешка трагедия) да не се превърне в арена на военни действия У форумО?

Белла, тонът ти е.. леко груб и доста менторски и подозирам - ще си навлечеш гнева на четящите. Хайде да не връщаме онова общуване от ранните дни след появяването ти тук.

Мир на душите на децата.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Производителите на атомобили също са виновни. Ами да сложат един елементарен дрегер и колата да не пали, ако си пил.
            П.П. Спомням си преди доста години имаше на панаира един комбайн, забележете, който е проектиран по начина, който описах горе.
            Съжелява за огромното нещастие и голямата загуба на близките на убитите.
            Alfa 155 2.0TS 8V '93
            sigpic
            VW LADAVAGEN '81
            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
              Какво ще стане с него според теб ако оживее..? Каквото става с всичките убиици на крехка възраст в България може би..?
              Ти лично познаваш ли такива?

Аман от по принцип говорещи хора ... !

Не бой се,възмездие винаги има рано или късно ... а тези дето много го дирят да внимават какво на кого пожелават за да не ги сполети тях това или не дай си боже да не се случи утре друга трагедия която ТЕ самите големи радетели за правда да са причинили!
              Не оправдавам шофирането в пияно състояние ....

... но не забравяй , че може да се случи нещо крайно нелепо и пак да убиеш 6 човека ... това че не си пил не те прави добър убиец,а пияния лош убиец .... убийството си е такова без значение под влиянието на какво или какви обстоятелства е извършено и то е изключително тежко престъпление за което няма оправдание ... понякога миг невнимание може да коства живота на невинни и твоята лична свобода ... надявай се никога да не ти се случва подобно нещо,това е.

Мод едит: Моля пазете добрия тон и уважението към околните, ако искате нормална дискусия!
              Last edited by morfius; d.m.y г., 10:22. Основание: Моля запазвайте добрия тон и уважението към околните...
              Born to make me happy

Comment

трагедия! да почиват в мир .

---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:28 ----------

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                К'ви обвинения бе човек к'ви 5 лева....ти не разбра ли,че и шофьора на колата вероятно няма да го бъде.
                Сигурна съм,че ако оцелее когато му дойде времето роднините ще повдигнат обвининие ако имат желание,а държавата е тази която при всяко положение ще повдигне иск против него и ще го съди...останалото е повдигане на частен иск и си зависи само от близките на починалите.

Не защитавам никого , но оставете го да оживее пък после гледайте какво ще стане с него ...
                Тези деца няма да се върнат ако щеш и жив да одереш виновника ... освен държавата и евентуално близките ще го съди и живота ... повярвай ми ако този младеж оживее ще му се иска да е мъртъв ... така , че не съдете предварително ... всяко нещо с времето си.
                тцтцтцтц!!!!!!!!!!!!!!!
                Last edited by toki4a; d.m.y г., 08:18.
                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Какво ще стане с него според теб ако оживее..? Каквото става с всичките убиици на крехка възраст в България може би..?
                  Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                  Стана ми много мъчно за децата,когато гледах родителите,изглеждаха бедни хора ,само това нещастие им липсва.Пътя изглеждаше в ужасно състояние ,но никой не поема отговорност за това,ако беше по- добър можеше и да не стане така...

Според мен освен убиеца ако оживее трябва да се съди общината и дори държавата за лошият път ... това би било едно дълго и скъпо дело , но мисля че би имало смисъл в това.
                  Мога да посоча поне един подобен път в близост до Стара Загора по който може да се случи да пометеш някого без да си пил и капка дори опитвайки се да избегнеш поредният трап на пътя за да не останеш в него заедно с автомобила си.
                  Born to make me happy

Comment

Не разбрах с какво в моите две мнения провокирах такъв явно обиден към мен тон в теб...
                    Може би ти го познаваш човека или какво..?
                    Остави - безсмислено е.
                    Просто махни с ръка и карай нататък.
                    Ще мине.
                    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Не разбрах с какво в моите две мнения провокирах такъв явно обиден към мен тон в теб...

Исках с всичко това просто да ти кажа,че човек трябва да е по-умерен в приказките си като цяло защото не се знае утре какво може да се случи с него самият и дали няма да си ти на мястото на пияния малдеж - това първо.
                      И второ - с думи дори да го заколите няма да върнете убитите деца.
                      Според мен е добре шофьора на колата да оцелее и да се възстанови напълно да може да бъде СЪДЕН от държавата и близките на убитите деца.
                      Това е което мисля.
                      Born to make me happy

Comment

Драмата е, че ти самата не си умерена.
                        Естествено, че не е добре да умира човек, независимо какъв е. Младежът ще загуби най-хубавити си години със сигурност, дано да има шанс поне малко да бъде част от нормалното общество по някое време.
                        И лека им пръст на хлапетата.

ПП "Мир на праха им" се казва, когато са кремирани, което в България е много рядка практика.
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                          Според мен освен убиеца ако оживее трябва да се съди общината и дори държавата за лошият път ... това би било едно дълго и скъпо дело , но мисля че би имало смисъл в това.
                          Мога да посоча поне един подобен път в близост до Стара Загора по който може да се случи да пометеш някого без да си пил и капка дори опитвайки се да избегнеш поредният трап на пътя за да не останеш в него заедно с автомобила си.
                          В този случай ако пътя е бил хубав само скоростта щеше да е по висока.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

За това по-сериозни санкции за употреба на алкохол зад волана за да има повече разумни шофьори.

До като хората смятат,че една или две бирички нямат никакво значение и не е проблем да ги изпият и да се качат зад волана ще има подобни трагедии.

Може би е редно дори при обикновенна проверка ако те заловят с алкохол в кръвта да се дават няколко месеца на топло в затвора и безброй часове обществен труд та да се позамислят любителите на чашката.
                            Born to make me happy

Comment

Разбирам афекта на всички, но наказанието и сега ще го има. Е, ще върне ли някого? Превенция му е майката.
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

RIP

Нека почиват в мир дечицата ...

пп Умолявам спорещите в тази тема да успокоят тона, най-малкото от уважение към жертвите ...
                                Last edited by spe4elist; d.m.y г., 23:28.

Comment

Working...
                                X