Известие

Collapse
No announcement yet.

Пак за лаптопа питане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пак за лаптопа питане

Момчета , бе нещо от седмица ,температурата на лаптопа ми е :
    CPU -- около 74 гр
    HD -- около 50-59 градуса

това много ли е според вас ?

Че нещо ми се вижда бая на мен
    Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 15:59.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

не е малко

отиди да ти го почистят, ако не си го чистил скоро, може да са затлачени вентилаторите
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      не е малко

отиди да ти го почистят, ако не си го чистил скоро, може да са затлачени вентилаторите
      Ми той никога не е чистен,на 2 години е вече. Още 15 дни е в гаранция като отида ,какво да им кажа да сменят или правят ?

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Кажи им да го почистят
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Какъв е процесора?С какъв софтуер гледаш темп?
          Ако е AMD и е в натоварено състояние(игра,видеообработка и т.н) е нормално да вдига временно над 60 градуса.
          Охлаждащият вентилатор чува ли се?
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
          Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
          http://www.family-sozopol.com/

Comment

Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
            Какъв е процесора?С какъв софтуер гледаш темп?
            Ако е AMD и е в натоварено състояние(игра,видеообработка и т.н) е нормално да вдига временно над 60 градуса.
            Охлаждащият вентилатор чува ли се?
            Процесора ми е Intel(R)Core(TM)2 Duo CPU t5800@2.00Ghz
            Температурите гледам с една програма - Notebook Hardware control pro edition
            Вентилатора така бучи ,че все едно съм на летище :)

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Щом още е в гаранция го носи да си го чистят и да сменят вентилатор .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Щом още е в гаранция го носи да си го чистят и да сменят вентилатор .
                Ми вдруги ден отивам ...

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                  Ми той никога не е чистен,на 2 години е вече. Още 15 дни е в гаранция като отида ,какво да им кажа да сменят или правят ?
                  А чисто информативно - каква марка е лаптопа?
                  Иначе - отиваш в сервиза с краткото, ясно и точно оплакване "грее". Оттам нататък си знаят. Ако вентилатора се е износил от въртене и е за смяна, дори без да им казваш ще го сменят.
                  Лаптоп без почистване 2 години си граничи с немарливост. Докато машинката е в гаранция, винаги извършват такава профилактика безплатно и е добре да се прави дори през няколко месеца. Ако редовно сядаш с лаптопа където ти падне пък, и местата често са запрашена среда, дори още по-често е добре да се почиства.
                  То не е нужно програмка да ползваш, за да разбереш, че грее лаптопа. Духащият на макс обороти вентилатор без да си натоварил ноутбука с кой знае какво, би трябвало да те подсети сам по себе си за това. Тичай, докато още ти тече гаранцията.
                  Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Ако нещо се ослушват от гаранционния сервиз, ми го докарай на мен, тъкмо и ще ти покажа после как да си го почистваш сам. Ше пием тъкмо по едно, че от 100 години не сме се виждали
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                      Ако нещо се ослушват от гаранционния сервиз, ми го докарай на мен, тъкмо и ще ти покажа после как да си го почистваш сам. Ше пием тъкмо по едно, че от 100 години не сме се виждали
                      Задължително ще ти звънна тия дни да пием по едно две....няколко :) Още не съм се настроил както трябва с някои неща ,но влизам в час . Ще ти разказвам като се видим.

А иначе лаптопа е Асус- до колегата от горния пост

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                        А чисто информативно - каква марка е лаптопа?
                        Иначе - отиваш в сервиза с краткото, ясно и точно оплакване "грее". Оттам нататък си знаят. Ако вентилатора се е износил от въртене и е за смяна, дори без да им казваш ще го сменят.
                        Лаптоп без почистване 2 години си граничи с немарливост. Докато машинката е в гаранция, винаги извършват такава профилактика безплатно и е добре да се прави дори през няколко месеца. Ако редовно сядаш с лаптопа където ти падне пък, и местата често са запрашена среда, дори още по-често е добре да се почиства.
                        То не е нужно програмка да ползваш, за да разбереш, че грее лаптопа. Духащият на макс обороти вентилатор без да си натоварил ноутбука с кой знае какво, би трябвало да те подсети сам по себе си за това. Тичай, докато още ти тече гаранцията.

Отивай в сервиза, ще ти махнах прахуляка по реадиаторчетата и ввентилатора, може да ти сложат нова термо паста и ще ти върви като нов

Има един трик - там където са изводите на въздуха от вентилатора си сложи лицето да усетиш колко топла е струята която излиза. Духваш после в процепите с всичка сила няколко пъти (без да хвърляш плюнка :d)... да разбураш малко натрупания прах. После пак слагаш въздушната струя към лицето ти. КАто го направиш ако усетиш че почва да излиза много по-топла струя, отколкото по принцип значи е имало насъбрал прах и топлия въздух не е можело да бъде отведен навън и следователно грее==>работи по-бавно
                        Last edited by droidbul; d.m.y г., 12:57.
                        Всички са луднали да купуват евтини оферти за спа център, оферти за кино, оферти за почивка. Аз пък ще си купя багер

Comment

Нали правите разлика м/у лаптоп и настолен?
                          Щото лапа е винаги с по-високи показатели от настолния..това принципно
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

На втори отивам да го възродя ,да правят,да сменят ,там каквото искат ,защото освен греенето има и други проблеми..... Буксата за слушалките нещо с е епрецакала,щото като пусна там колони и след това ,колонките на самия лаптоп се бъзикат нещо ,освен това цд то нещо не ме кефи ,а бе асус ....
                            Подлъгаха ме да си взема асус ,което втори път няма никога да се получи. Бил геймърски там ,бил бърз ,бил това ,бил онова... ама го оправям и го махам .За сетен път се убеждавам ,че от делл по -добро няма (поне в моите очи)

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                            X