Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за аспид

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за аспид

Момци ,търсих къде ли не в нета,но никъде не намерих фирма ,или дистрибутори ,както и цени ,затова да си попитам и тук
    Откъде мога да си купя аспид ,каква е цената му и след това къде да го дам да го обработят.Трябват ми три плоскости с дебелина 2.5 сантиметра и квадратура 3.60 на 1.80.
    Замислил съм някои неща за хола ми така и така ще се прави ремонт лятото,та ще съм благодарен да ме насочите към магазин ,или дистрибутор . Не съм спал цяла нощ ,до сега сглебявах една рамка хех и съм мнго ентусиазиран.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Прости невежеството ми, ама това-"аспид" не е ли нещо от сорта на "гетенакс" ?
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Оооо. Стефане, ама ти жив ли си бре човек.
      Защо не поразпиташ по фирмите които се занимават с обработка на камъни. Едва ли ще намериш нещо дирвектно в магазин.
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
        Оооо. Стефане, ама ти жив ли си бре човек.
        Защо не поразпиташ по фирмите които се занимават с обработка на камъни. Едва ли ще намериш нещо дирвектно в магазин.
        ООО Цецо , жив съм ... засега :) Скоро си дойдох от..... знаеш къде .
        Относно въпросните фирми ,просто не намирам в нета нищо за такива фирми .

Колкото да въпроса на колегата над теб що е Аспид , отговора е ,това е вид вулканична скала .

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

С тези размери като гледам май маса за снукър ще си правиш(пък и нали под сукното е мрамор на оригиналната). Може да питаш там където правят паметни плочи от къде взимат материала и дали не могат да ти го доставят.
          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
            С тези размери като гледам май маса за снукър ще си правиш(пък и нали под сукното е мрамор на оригиналната). Може да питаш там където правят паметни плочи от къде взимат материала и дали не могат да ти го доставят.
            Позна, Ще правя снукър маса,поне така съм замслил нещата,а и идеално си влиза в хола и имам по 1.50 от всички страни на оразмерената маса. Оригинала си е чист аспид , виж сайта на riley . Самият материал е най - предпочитан и всички одобрени от WPSBA и сертифицирани маси са направени от аспид

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

А защо не си купиш една?
              Също и тук.

Или искаш да си направиш като тази тук .
              Last edited by bager; d.m.y г., 12:57.
              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                А защо не си купиш една?
                Също и тук.

Това са маси за билярд,и то от най-ниско качествените. За снукър масата е много по-голяма с различна форма на джобовете и различен материал за сукното.
                Поразтърсих се малко из google,но не намерих някъде да продават такива неща. Успех в начинанието и като го завършиш да пуснеш някоя и друга снимка.
                Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                  А защо не си купиш една?
                  Също и тук.

Това ,което си постнал няма нищо общо дори с най-нискокачествения pool мама :) такива маси има из нета за по 500 лева. Аз искам маса за снукър с реални размери ,а защо да не си купя ... ами защото най-евтините започват от 6000 лева ,та стигат до 30000лв.За сега мисля ,че да си направя,по точно за ми направят ,ще е няколко пъти по-евтино. Естествено ,ако проекта излезе извън бюджета ми - около 2 бона ,ще търся да си докарам някъде на старо .
                  Колкото до снимките , мисля до края на август да е готов апартамента и да съм отворил мястото,послал,обзавел правилно и след това снимки :)
                  Но въпросът с Аспида си остава нерешен ,а това е най главното. Дървото го имам ,даже една рамка започнахме с един дърводелец да правим и ,вече имаме 3 крака

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

отказвам се да търся аспид ... никъде не намирам такова животно. ще наблегна на варианта маса втора употреба . Ще си дам колата за маса .... бартер

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

а вариант с гранит/мрамор?
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                        а вариант с гранит/мрамор?
                        Ми не знам,честно казано за гранита. Мрамора не е добър ,защото много отскача топката от него.Едно време съм играл на такива маси ,те са си за пуул

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

такава плоскост мако трудничко.като цяло скалата/камъчето/ е с една идея по меко от мрамора.мисля че някакъв по твърд варовик ще ти свърши идеална ранота или мраморизиран варовик............нещо от сорта.ползвал съм за игрална маса за билярд мрамор и варовик.варовика е като цяло по добър избор малко по мек е от мрамора и топките вървят по гладко и не отскачат .............подробности камъните са ми нещо като хоби.ако имаш зор пиши л.с. за софия мога да те насоча към добър и относително нескъп каменар.плочата обаче ще е 3см на горепосочения размер около 400-500лева без доп. обработки
                          Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                          156 1,8ТS-99 ......
                          EX
                          159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
                            такава плоскост мако трудничко.като цяло скалата/камъчето/ е с една идея по меко от мрамора.мисля че някакъв по твърд варовик ще ти свърши идеална ранота или мраморизиран варовик............нещо от сорта.ползвал съм за игрална маса за билярд мрамор и варовик.варовика е като цяло по добър избор малко по мек е от мрамора и топките вървят по гладко и не отскачат .............подробности камъните са ми нещо като хоби.ако имаш зор пиши л.с. за софия мога да те насоча към добър и относително нескъп каменар.плочата обаче ще е 3см на горепосочения размер около 400-500лева без доп. обработки
                            А Аспид твоя човек каменар не може ли да намери ? и на каква цена разбира се . Друго не искам

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

нямам идея вероятно може но цената ще е различна
                              Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                              156 1,8ТS-99 ......
                              EX
                              159 1,9 JTD-08

Comment

Working...
                              X