Известие

Collapse
No announcement yet.

Полицейски радари

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Полицейски радари

Как се представя на екрана на полицейският радар скоростта с която са те засекли? Досега са ме спирали 3 пъти и виждам все един прибор (поне наглед) в колите им. Последните два пъти ми показват надписи които включват цифри с въображаемата ми скорост които според мен означават нещо друго ,но не зная какво.
    Най пресният случай : Засякал ме с 69км/ч при 50. Питам къде се вижда и ми показва в долният десен ъгъл надпис "А 069". В другите 3 ъгъла на екрана имаше други надписи. След двукратно твърдение 69км/ч от тяхна срана и 50км/ч от моя ми давали шанс този път, и да си "гледаш повече скоростомера". Не мога да повярвам в тази доброта. По предишният случай при по високи скорости също ми показаха някъкви дребни цифрички и бяха видимо озлобени "то има коли с камери те ще те оправят".
    Alfa Romeo 156 2.4JTD

И на мен ми показват разни такива цифри,но когато ги попитам това точно за моята кола ли е ми показват и часовник,и като им кажа ,че при този трафик за 1 мин.минават 10 коли се отказват,или ги питам тази скорост преди знака ли е или след знака засечена.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Нека използвам темата. В Русе ( може би и другите градове, нямам поглед) много сериозна офанзива има от няколко патрулки с радари+камери. Движейки се, си снимат на воля. Бъдете внимателни.
      Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        И на мен ми показват разни такива цифри,но когато ги попитам това точно за моята кола ли е ми показват и часовник,и като им кажа ,че при този трафик за 1 мин.минават 10 коли се отказват,или ги питам тази скорост преди знака ли е или след знака засечена.
        Все ми се струва ,че засеченият резултат трябва да е показан с големи цифри и по един безспорен начин да бъде показано на неразбиращият от техния уред нарушител. Можи би при тези случай блъфират. Който се поддаде все е от полза.

---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
        Нека използвам темата. В Русе ( може би и другите градове, нямам поглед) много сериозна офанзива има от няколко патрулки с радари+камери. Движейки се, си снимат на воля. Бъдете внимателни.
        След случаят в който ме плашиха с такива коли си взех един Wistler pro... Мисля че това ще е полезна играчка за такива случай.
        Last edited by SSG; d.m.y г., 23:26.
        Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Я раздуйте нещо за тия коли с камерите. Цивилни ли са или са си монтирани в патрулки с надписи, радарите на какви честоти работят, могат ли да карат да речем зад мен и да ме засичат или трябва да са спрели и т.н.т
          Last edited by BatVas; d.m.y г., 09:32.
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Когато ви засекат с радар и ви покажат някаква скорост винаги изисквайте да ви покажат часа !!
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

На Волуяк патрулката е с радар камера и в Костинброд ще е с такава скоро... :х
              Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
              Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                на какви честоти работят, могат ли да карат да речем зад мен и да ме засичат или трябва да са спрели и т.н.т
                К банда, могат и в движение......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Една отвращаваща страница в нета.
                  http://vnews.bg/news/25211
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Баааа тоя с Бавареца ги е разбил...
                    "Един от най-фрапиращите случаи е бил на водач на БМВ, който при ограничение 90 е бил хванат да кара със 173 км в час."....и накрая си платил
                    Файда йок...щото той ше продължи да си кара така,
                    а такива като него трепят хора...
                    sigpic
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
                    Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

Аз преполагам, че нашите ще са както Немските. По DW съм гледал как цивилна кола си пътува и засича наоколо скороста на няколко автомобила. На дисплея изписва скороста на 'патрула' и скорста на автомобила. След това си го щтракват и му пращат честитка. В районното го викат и му показват целия запис. Умиране има, оттърване няма. Тези които са малко по-наблюдателни много лесно могат да видят радара заедно с камерата на предното табло. В Русе са класическият полицейски радар ТР4 и една камера залепена до него. Тя е цилиндрична, характерна като охранителните камери с диоди отстрани покрай обектива. Всичко си върви и снима постоянно. Всички Cobra си ги засичат. Така, че тези които имат са облагодетелствани. Дано не се случва на никой наш колега. Пък това с такситата е много коварно и мръсно от страна на МВР, само че целта е да се санкционират джигитите на пътя. Мисля че сред хората в този форум има много малко такива.
                      Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от SSG Покажи съобщение
                        Една отвращаваща страница в нета.
                        http://vnews.bg/news/25211
                        И кое точно е отвращаващото ???
                        Това, че трябва да има ред на пътя ли ???
                        Аман вече от хора, неспазващи закона и в същото време ревящи срещу мерките на КАТ !
                        Аз пък подкрепям идеите, стига да не се използват средствата подмолно (както често се случва). Иначе на българина докато не му бръкнат дълбоко в джоба, няма да се научи на ред и закон.
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

„Много по-лесно ни е примерно с такава кола да спрем на една бензиностанция, където знаeм, че нощем се събират мотористи и правят гонки и да снимаме. Радарите ни правят отлични снимки и нощем, разясни инспектор Мичев.
                          Те щот трева пасът и няма хич да ги надушат......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                            ... Всички Cobra си ги засичат...
                            X банд ли?

По принцип и аз съм за спазване на закона щото много народ кара безобразно, само няма да е лошо ако може да се вдигне скоростта извънградско на 110 ограничение не, че повечето ни пътища го позволяват, а за по комфортно движение, градското ми се вижда добре.

---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                            И кое точно е отвращаващото ???
                            Това, че трябва да има ред на пътя ли ???
                            Аман вече от хора, неспазващи закона и в същото време ревящи срещу мерките на КАТ !
                            Аз пък подкрепям идеите, стига да не се използват средствата подмолно (както често се случва). Иначе на българина докато не му бръкнат дълбоко в джоба, няма да се научи на ред и закон.
                            Почвам да си мисля, че сме неспасяем случай, не е само движението по пътищата, няма пари, няма счупени глави, една част от нас, струва ми се по-голямата, не се влияе от нищо.
                            Last edited by Derry; d.m.y г., 00:57.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Тия "новите" ТР радар оборудван с камера се засъчат също и странното е че засичам освен "Х" и "Ка" - банд с Ескорт 9500ix
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                              X