Известие

Collapse
No announcement yet.

Честит рожден ден Милена! /Milenamr/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честито, Миленче!
    Много любов и късмет!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

и от мен всичко най най най хубавице и вечно да си усмихната и очичките да са ти като маслинки

Comment

Честито, Миленка! Много здраве, късмет и любов! Бъди все така усмихната и чаровна!

Comment

Честит празник !
          Alfa Romeo 156 04" 2.4 20v M-Jet Progression

Comment

Честит Рожден Ден Миленче.
            Здраве ,щастие и късмет и повече да те слушат Алекс и Бялата Легенда.
            Весел Празник.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Мили приятели, благодаря ви за чудесните пожелания и честитки, които със сигурност направиха празника ми по-хубав и по-смислен. Щастлива съм, че съм част от тази обща идея и кауза, която ни е събрала всички тук.
              Извинявам се на всички затова, че напоследък малко се "позагубих" и въпреки това не сте ме забравили, а това изключително много ме радва.
              Причината за временното ми "позатриване" е в това, че напоследък се поотдадох на другата ми луда страст -музиката, тъй като от скоро имаме форум за прогресив рок музика и малко се позабих там )
              Но, съм и си оставам с вас завинаги, защото страстта ми към алфа през последните години само се е засилила
              Отново ви благодаря за чудесните пожелания и топлото отношение .За мен е чест!

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

.страшно закъснях, но от сърце да си жива и здрава, много шастлива, успех и наздраве
                п.п. аз празнувам по три дена... пробвай и ти)
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  .страшно закъснях, но от сърце да си жива и здрава, много шастлива, успех и наздраве
                  п.п. аз празнувам по три дена... пробвай и ти)
                  Ама изобщо и хич не си закъснял , защото точно тая вечер ще е същинското ми празненство, снощи само подгрявах )Благодаря ти

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                    Причината за временното ми "позатриване" е в това, че напоследък се поотдадох на другата ми луда страст -музиката, тъй като от скоро имаме форум за прогресив рок музика и малко се позабих там
                    Дай някакъв линк към този форум да видим какво става там.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Дай някакъв линк към този форум да видим какво става там.
                      Форумът е група във фейсбук-казва се prog.bg.
                      Иначе аз много исках да имаме отделен форум със собствен уеб адрес.Наскоро направих такъв(http://progbg.net), но хората някак си им е трудно да си променят навика да киснат по цял ден в клюкарника и като групата си им е на разположение там си пишат в нея.И за сега така си стои и основно ползваме групата във фейсбук

Comment

Working...
                      X