Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 159 в Стара Загора - молба за бърз поглед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 159 в Стара Загора - молба за бърз поглед

Имам молба към колегите в Стара Загора. Ако някой от вас има време да погледне тази Алфа и след това да сподели впечатления от състоянието на колата, естествено това, което се вижда.
    Просто за да знам дали има смисъл да отида до Стара Загора, за да я видя аз. И да споделите дали има надежден сервиз в града за по-обстоен преглед.
    Благодаря предварително за съдействието.
    Поздрави!

п.п. Бирата естествено, е от мен!
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Ако нещо не се обърка през деня,навръщане от работа с удоволствие бих отишъл да видя за какво става въпросхем и аз да са покефя

Но ако някой друг Стз-колега изяви желание да отива за по-сигурно!
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
      Имам молба към колегите в Стара Загора. Ако някой от вас има време да погледне тази Алфа и след това да сподели впечатления от състоянието на колата, естествено това, което се вижда.
      Просто за да знам дали има смисъл да отида до Стара Загора, за да я видя аз. И да споделите дали има надежден сервиз в града за по-обстоен преглед.
      Благодаря предварително за съдействието.
      Поздрави!

п.п. Бирата естествено, е от мен!
      За прегледа в доверен сервиз е най-добре да се отиде в Венера Сервиз при Ферариста Той не ги обича нафтите ама Миленчо ги обужава и ще я прегледа от до
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

здрасти колега, извини ме,че се забавих,но в крайна сметка отидох да видя красавицата.
        Колата според мен е доста читава на пръв поглед,не личи да има удар или нещо подобно.нормално износване на салона,на 189 000 км,което според мен може и да е реално.Запалих я,пали от раз(с бутон се пали),поработи 3-4 мин. не чух някакви страни звуци,казаха,че е най-високо ниво на оборудаване но дали е така не знам.С две думи на първоначален оглед ми хареса и си заслужава да се види.колата е комби и е автоматик.казаха,че има всякакви сервизни книжки, от Италия докарана.На първо пазарене смъкна на 17 600
        нямало и проблем да се закара на диагностика!

Ако решиш идвай и ще я гледаме по-обстойно!

Надявам се,че съм помогнал и не забравяй,че все пак не съм майстор,но колата и на мен ми хареса!
        145, 1.6 I.E. Boxer
        Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
          здрасти колега, извини ме,че се забавих,но в крайна сметка отидох да видя красавицата.
          Колата според мен е доста читава на пръв поглед,не личи да има удар или нещо подобно.нормално износване на салона,на 189 000 км,което според мен може и да е реално.Запалих я,пали от раз(с бутон се пали),поработи 3-4 мин. не чух някакви страни звуци,казаха,че е най-високо ниво на оборудаване но дали е така не знам.С две думи на първоначален оглед ми хареса и си заслужава да се види.колата е комби и е автоматик.казаха,че има всякакви сервизни книжки, от Италия докарана.На първо пазарене смъкна на 17 600
          нямало и проблем да се закара на диагностика!

Ако решиш идвай и ще я гледаме по-обстойно!

Надявам се,че съм помогнал и не забравяй,че все пак не съм майстор,но колата и на мен ми хареса!

Много ти благодаря! Винаги е важно впечатлението от колата на пръв поглед, дори и от човек, който не е майстор. Доста са послъгали с километрите, в обявата са 109 000, а се оказват 189 000.
          Ако реша да идвам да я гледам, задължително ще ти се обадя за по бира .
          Поздрави!
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

хмм да не аз да ми се е видяло 189, а то да е 109?!? не съм сигурен честно казано!сори
            145, 1.6 I.E. Boxer
            Subaru Legacy 2.5

Comment

Working...
            X