Известие

Collapse
No announcement yet.

освежаване на джантички

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• освежаване на джантички

Скоро видяно и вече осъществено след дълго престрашаване от моя страна.
    Видях колеги който са си направили джантите по начина който днес направих. Харесаха ми и реших и аз да направя моите така.Ще ме извиняват, че съм ги копирал но ми харесаха повече от оригиналния модел.
    Гадното беше, че нямам гараж и трябваше пред блока а днеска на 2 3 пъти преваля и голямо раскарване ту в входа ту извън входа на блока.Хванахме се с едно приятелче, че и той мераклия като мен за такива работи.За първи път боядисвам нещо до сега и стена не сам боядисвал но вече се пристраших и дори с малки забележки който ще оправя съм доста доволен от себе си и резултата.Ето го и него.
    Attached Files
    Last edited by Nikolov; d.m.y г., 18:23.

Браво,браво,а поиграхте ли си с шкурката че не си се снимал с нея?
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Браво колега, само ги мини тея черните ръбове с кореселин, както ти казах и ще е доста по-добре.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Браво,браво,а поиграхте ли си с шкурката че не си се снимал с нея?
        Да забравил съм да се снимаме тогава.Потъркахме здравичко.

Comment

хах евала колега тва ми напомни за на един приятел джантите той започна само с кръговете като теб и гледай накрая до къде стигна :Д
          Attached Files
          156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Първоначално публикувано от EpoTuk Покажи съобщение
            хах евала колега тва ми напомни за на един приятел джантите той започна само с кръговете като теб и гледай накрая до къде стигна :Д
            Е супер са много интересен замисъл.Много добри са станали

Comment

Браво Еро, може и аз да гепна идеята. Добри са...

Comment

хахах тити дамм гледай за 5 лв кви чудеса стават :Д
                156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Ммм да и тук съм съгласна, НО стига сме спамили по темата.

Comment

хахах тити дамм гледай за 5 лв кви чудеса стават :Д
                    Точно .. 5 лева и няколко часа + измаляване на кръста но пък си струва

Comment

Браво!
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                      Suzuki Swift 1.6
                      Ford Fiesta 1.8D

Comment

прати ми ако обичаш снимка с по-голяма резолюция да огледам и да цапам и моите така
                        Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                        Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                        Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                        Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                        Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Ex, това е младото, действа и не го мързи, много добре е станало
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                            прати ми ако обичаш снимка с по-голяма резолюция да огледам и да цапам и моите така

добави ме в скайп да ти пратя

Comment

Според мен щеше да е по-добре ако беше с някакво тъмно графитено, а не с черно... Нещо не ми харесва особено как стои, но е много възможно да е от снимките, а на живо да изглежда по-хубаво

Само дето тоя спрей за 5 лева не съм убеден, че ще изтрае много дълго - трябваше да вземеш спрей с автобоя фор дъ уйн (няколко пъти по-скъп е но има защо)
                              И това вече го е правил колега, но не успявам да му намеря темата...
                              На черната обаче и стоят уникално, точно защото колата е черна (пак не е ясно дали на живо ефекта ще е същия, защото на снимката всичко черно някакси се слива, а на живо се вижда разликата)

Comment

Working...
                              X