Известие

Collapse
No announcement yet.

R.I.P. Батето

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Comment

Велик българин,харизматична личност,с невероятно чувство за хумор...каквото и да се каже е малко.Жалко е че ни напускат такива хора.Поклон пред светлата му памет!

Comment

Голям беше, ДА, голям боклук....
          sigpic

Comment

Батето си беше противоречива личност, оставила трайни следи в съзнанието на хората живяли по времето на неговата зряла възраст - не бих могъл да дам мнение за него дали е положителен или отрицателен герой, но за мен беше колоритна личност и толкова.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Никога не губеше чувството си за хумор. Уникален бохем.
              Почивай в мир!
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

А бе, че е крал ясно е.. Но е и направил много за българския спорт, за разлика от други, които само са крали (политици имам предвид). Така, че да почива в мир и да се прероди в още по добър човек.
                  Lexus IS200

Comment

добре бе хора, какво ви е направил, че директно след смъртта му го хулите... поне изчакайте малко, ако нямате да кажете нещо хубаво - всеки получава заслуженото си.

крал, не крал - за което нямате преки доказателства, както танатос каза, направил е много
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Мойто мнение за Славков винаги е било такова, без значение жив или мъртъв - комунистическа сган... ама от НАЙ-долните!
                      Имам познати, помагали му многократно в миналото, които той подминаваше на улицата.... до вчера
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Голям беше, ДА, голям боклук....
                        По начина по който се изказваш за един вече покойник,ти едва ли си по малък б....к! Поне малко уважение имайте,грозни са такива изказвания за починал човек,като не сте го харесвали,поне не го коментирайте и обиждайте по толкова гнусен начин.Възмутително е...

Comment

да почива в мир голям човек беше..............негова е и фразата"това което ние сме постройли вие не можете да го боядисате"..............
                          Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                          156 1,8ТS-99 ......
                          EX
                          159 1,9 JTD-08

Comment

Аз предлагам да му се направи паметник на мястото на тоя на Съветската армия.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 19:57.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Аз предлагам да му се направи паметник на мястото на тоя на Съветската армия.
                              Ясно е че такива като теб мечтаят и бленуват да съборят тоя на Съветската армия,но няма да стане,успокой се. Ще има и на Батето паметник на друго място за да дразни злобари и комплексари,качества които велика личност като него никога не е притежавал,за това и ще е обичан вечно и завинаги.

Comment

от едната крайност, в другата...
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X