Известие

Collapse
No announcement yet.

za edin tapak

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Скачат на всеки без изобщо да мислят то за това някой път като се засекат двама такива става грандиозна простотия!
    За какво достойнство говориш??? Да падаш на нивото на някакво слабоумно агресивно същество което по цял ден си търси проблеми? и да стигаш до неговите методи!
    XTruck

Comment

Ама Пандо ти си бил голем философ ... като те слушам ако те не познавах ше кажа че имаш поне 2 доктората
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Ееееееее момчета паднах да се смея с тия истории. Смешни са тия с вратовете. Обаче, да се смееш ли да плачеш ли!? Тези дето ги описвате един пич казваше се Алеко ги е разкрил още по-миналия век - Бай ганьовците - това са те!!! Аз тия не бих ги предизвиквал бих ги изпарил с последен модел импулсен, супер-енергиен лазер за борба с балистични ракети. Сега събирам пари да си купя такава установка и ще си я монтирам на алфичката. Дупе да им е яко!!!
        '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Момчета, какви са тези дискусии? Вярно е, че по някога не трябва да обръщаш внимание на тези тъпаци, но не може всеки път да навлизат с гръм и трясък в личното ти пространство и ти да мълчиш сгушен в черупката си. Така че, когато можеш отвърни, за да не сдухваш, когато сметнеш че няма нужда, тегли им една и да се пецкат по дупарите. Аз съм за готино отмъщение...

Comment

Първоначално публикувано от 147
            Момчета, какви са тези дискусии? Вярно е, че по някога не трябва да обръщаш внимание на тези тъпаци, но не може всеки път да навлизат с гръм и трясък в личното ти пространство и ти да мълчиш сгушен в черупката си. Така че, когато можеш отвърни, за да не сдухваш, когато сметнеш че няма нужда, тегли им една и да се пецкат по дупарите. Аз съм за готино отмъщение...
            Прав е колегата. На тия тъпанари им трябва само едно-кютек!
            Лошото е че няма закон, та да се защити човек подобаващо.
            Силна ръка искат, ама го няма Ванче Михайлов та да ги скротне точно за три дена!
            Со кротце со благо и со малце кютек- пък който се оправи сетне става човек!

Тия идиоти разбират само от бой-за тях това е единственото градивно средство.

Comment

Working...
            X