Ти като залагаш, отчиташ ли факта че един отбор който и да е той не може да направи два поредни силни мача или според теб няма такъв факт?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Само ЛЕВСКИ оле, оле, оле !
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от georgievstТи като залагаш, отчиташ ли факта че един отбор който и да е той не може да направи два поредни силни мача или според теб няма такъв факт?хихи петък е все пак, едва ти следя мисълта.... дай по просто....
а за залаганията, толкова неща се отчитат.... най-вече късмета))))
Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Според мен Левски удари идеален жребии - сега четирите най-силни отбора в Европа се събраха в една група
Иначе изобщо не мисля, че ще сме някаква боксова круша и т.н. - особено Вердер на националния не ги виждам .. дай боже успеем да хванем третото място в групата и да се прехвърлим в Купата на УЕФА..
А за това, че Зъбчо, Е тоооо, Деко, Балак, Шевченко, Меси ще подрипкат на Васил Левски нямам думи .. жална му майка на стадиона как ще ни събира
Аз почвам да проучвам нещата за мача на 12-ти септември срещу Барса - една от големите ми мечти все пак е да ходя на мач на Ноу Камп - е по-добър случай надали ще ми се отдадеAlfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
Comment