http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=878167 Някой от форума да знае повече?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Литекс моторс?
Collapse
X
-
Тази лявата от снимките в линка много мяза на CX-7 и ако цената и е "актуална" бих инвестирал в такава. Още повече, че кинтите ще си останат в България .. поне част от тях ако не всичките.
Даже гледам без ДДС някаква цена от 35 бона .. екстра е.Last edited by DiStefano; d.m.y г., 19:57.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
-
Comment
-
Да видим какво ще покаже времето... ще ги бъде ли тези автомобили или не.
Идеята е добра, браво на Литекс, само се надявам китайците да са подобрили качеството, че точно Hover-а преди по краш тестове гарантираше да няма оцелели при катастрофи...Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
В неделя на писта Велико Търново обикаляха два такива китаеца . Литекс моторс бяха от големите спонсори . Цените са доста надолу спрямо конкурентите , а за фирми сигурно ще има много добри оферти и ще се понапълни със служебни такива . Двигателя на големия джип е Митсубиши . Скоро като ходих в Ловеч също обикаляха по улиците такива .
Странното е първоначално мисълта , че китайците са изнесли производството си тук заради по-ниската цена на работната ръка , но всъщност е много добър маркетингов подход за навлизане на европейския пазар. Както каза колегата , времето ще покаже дали ги биваAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеВ неделя на писта Велико Търново обикаляха два такива китаеца . Литекс моторс бяха от големите спонсори . Цените са доста надолу спрямо конкурентите , а за фирми сигурно ще има много добри оферти и ще се понапълни със служебни такива . Двигателя на големия джип е Митсубиши . Скоро като ходих в Ловеч също обикаляха по улиците такива .
Странното е първоначално мисълта , че китайците са изнесли производството си тук заради по-ниската цена на работната ръка , но всъщност е много добър маркетингов подход за навлизане на европейския пазар. Както каза колегата , времето ще покаже дали ги биваAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеАми те ще ги правят тук за да избегнат плащането на мито,все още не сме по евтина работна ръка от китайците,но скоро очаквам и това да се случи ,те вече карат всякакви спешъл едишън премиум европейски марки,ние тука скоро ще караме китайски аФтомобили.....Иначе за другото е така наистина ...
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
И корейците не правеха сигурни коли на времето, ама с продажбите идват парите....идват и подобренията...+това 1-2 звезди не е толкова зле...можеше и по-зле да еВсе пак 156 е 2 звезди, а 145-155 незнам дали имат квадратчета, камоли звезди
http://www.youtube.com/watch?v=dibHU...eature=related
Самата марка я следя от доста време и съм гледал доста тестчета най-вече от руснаците. Там наистина фирмата има успех и колите им са харесвани....Има адски много тестове на Hoover ... И на живо колата е добре...Абе кефят ме и смятам, че ще има успех. Много и се радвам, че ще има мащабно производство на Бг земя:
КОйто иска да рови из ютубаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
За тези пари си струва. Една лада нива 4 врати или пикап струва към 26 000 нова. Мисля, че е ако пуснат дизелови двигатели, джипа ще е успешен в България. Нещо от сорта на Рекстъна. То е ясно, че няма да е върха на технологията, но за служебни и сервизни коли е добра алтернатива. Ще видим като се навъдят повече по пътищата.
http://www.cars.bg/u316422 смешна ценаRange Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
и аз мисля, че с времето ще изгладят недостатъците , но не знам сегашното им ниво как е.Все пак производството им и да не е тук пак ще го има , така че по-добре за нас, че ще има по-вече работни места.От друга страна кофти щото и следващите няколко години Литекс ще купуват футболното ни първенство ама............мене ме нема, в целата схема........
Comment
Comment