If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Какво се чудиш още? Взимай ги.Аз преди 2 години купувах 14-ки клебер за по 90лв парчето и бях много доволен.А ти говориш за 17-ка на тази цена.Все пак Клебер са под крилото на Мишелин.
@Grozdan
То и заводите на Лада са под крилото на Рено но качеството си е руско ...
17" на цената на добро качество 14"
Не знам .
Всеки сам си решава все пак .
За залежали гуми (старо производство) и дума не може да става .Производителите предпочитат да ги изтеглят от пазара и да ги рециклират отколкото да се замеси бранда в тъжни сцени .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Kleber са си много добра марка, коментирал съм с французи, че дори са по-качествени от Michelin последните години, само че конкретно с тази обява нещо не е наред...
Първо - гумата на снимката е Hydraxer, a не Dynaxer както е написано в обявата и второ - 15ки от масовия размер 195/50 са по-скъпи в момента на пазара...
Иначе от мен + за Kleber-a, Firenza-та стават при кротко каране и на сухо, на мокро са малко аха-аха.
Посочените цени на продукти в каталога важат при покупка от сайта! Цените са с включен ДДС и 20% отстъпка!
бе незнам какви са тия гуми, ама аз за същия размер дадох по 220 лв на гума даже китайските са по 120 лв. парчето. Ходи на място ги виж най- добре, после да няма БАУ
Comment