Известие

Collapse
No announcement yet.

Аз ли не виждам или това е супер евтина гума?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://medina-med.com/shop/?action=viewDetail

Тея гуми да не са с дот 0105, залежали не знам къде...

sigpic
    Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
    http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

хора стигате до лудост с тия DOT и тия глупости,една гума като е хубава и съхранявана правилно си е екстра,има фирми който пренабиват топлият печат и гумата става от 5 годишна половингодишна е като не знаеш си караш и 5 пари не даваш и ти се струва прясна ако не си отворен кой модел до кога се пройзвежда и кога го застъпва новата шарка...Клебера се прави в Румъния и горе долу го бива, Диана има завод в Румъния за Мишелин Клебер и Барум е като видиш нещо евтино се чудиш що е евтино а като видиш нещо скъпо се мръщиш и викаш да беше евтино да го взема?Барума е трагичен в всяко едно отношение най вече слаби бордове ужасно тънки бордове лошо разположение на конци и телове и си е нискобюджетен кенеф.

Comment

Количество 1
        Може би за това БЕШЕ такава цената пичове.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

обадих се в магазина - най-вероятно го нямат този модел на Клебер за 90лв. пуснах запитване и до онлайн магазина, да видим къде е развръзката.

иначе новия модел на Клебер Hydraxer 215/45/17 e 194лв!
          Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

И аз се обаждах, само че в магазина във Варна.. Цените са с 20% надолу в интернет, то така си и пише де.. Но идва и момента като сметнеш крайната цена. Тея 20% се изяждат от доставката на всяка гума - по 4.20лв. и + монтажите..горе долу за моя размер континентал сметнах че печеля по 5-6 лв. на гума.

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от 146_JTD Покажи съобщение
              И аз се обаждах, само че в магазина във Варна.. Цените са с 20% надолу в интернет, то така си и пише де.. Но идва и момента като сметнеш крайната цена. Тея 20% се изяждат от доставката на всяка гума - по 4.20лв. и + монтажите..горе долу за моя размер континентал сметнах че печеля по 5-6 лв. на гума.
              съгласен съм, но ако има 17ка на цена 90лв и дори в магазина да е с 20% отгоре да ходя и да взимам 4 броя директно! аз звънях за да разбера дали няма някаква уловка в цената, да е стара гума, да е една бройка примерно. чакам да ми пратят мейл от централта им и ще пръсна инфото. сигурен съм, че доста колеги биха предпочели да си вземат нова Клебер, вместо втора ръка гума

Comment

Да, съгласен съм. Наистина зависи от марката и размера. Иначе в твоя случай най-добре си ги поръчай по интернет, ще ти ги пратят от Ст Загора, където е централата им.. и за гума ти излиза 94,20лв. Дано ти отговорят по-скоро, че и аз това инфо чакам

sigpic

Comment

някакво инфо за гумите?
                  146 Turbo

Comment

вече са на колата - 2бр залежали Клебер-ки от 2005. изглеждат си супер и мисля, че пред възможността да купя 2бр изпържена втора ръка от 2006 за по 70лв съм избрал по добрия вариант.

първите ми впечатления са, че са тихи

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                      вече са на колата - 2бр залежали Клебер-ки от 2005. изглеждат си супер и мисля, че пред възможността да купя 2бр изпържена втора ръка от 2006 за по 70лв съм избрал по добрия вариант.

първите ми впечатления са, че са тихи
                      Колега имаш Л.С
                      146 Turbo

Comment

Не се занимавайте с глупости - гумите са важен елемент от безопасността при движение по пътищата.

Ето това си взех тази година на Голямята Алфа :

Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
                          Kleber са си много добра марка, коментирал съм с французи, че дори са по-качествени от Michelin последните години, само че конкретно с тази обява нещо не е наред...
                          Боооооожееееее............. колко мъка имало по тоя свят.........
                          Колега, явно не си карал с мишелин.....
                          sigpic
                          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                          147 JTDm 140-Малката манекенка
                          GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Не се занимавайте с глупости - гумите са важен елемент от безопасността при движение по пътищата.

Ето това си взех тази година на Голямята Алфа :

И каква трябва да е тази гума, чудо на техниката?
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              И каква трябва да е тази гума, чудо на техниката?
                              Най-добре да си купиш от тях и ще разбереш - иначе струват с 50лв.повече на гума от това което е написано за въпросните. Ако те интересуват технически характеристики има тема в Общ Технически Раздел, в която можеш да разбереш за тях.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Аз карам с такива гуми , купих ги чисто нови , 195/50/15 от Мото Експерт , модела е Хидраксер . Много съм доволен от тях ... на мокро са супер стабилни, като карам с по-голяма скорост зад мен се скрива всичко от вода. Като цяло много добра гума....
                                Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                                Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Working...
                                X