Известие

Collapse
No announcement yet.

Регистрация на кола в данъчното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Регистрация на кола в данъчното

Искам да си регистрирам астричката в данъчното тъй като вече 2 години не е регистрирана(от мързел ). По талон колата е на мое име и се води в кв. Редута.Искам да я регистрирам на "Пиротска" за да мога да ползвам "синята зона" след като почнат пак да издават стикери. Въпроса ми е трябва ли по талон колата да се води на "Пиротска" или ще е достатъчно само да си извадя нова лична карта с регистрация на "Пиротска" и да запиша колата в общината???
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Доколкото знам при смяна на адресна регистрация следва и подмяна на лична карта, СУМПС и талон на колата, евентуално и пререгистрация ако е в друга област
    Темата я има дискутирана вече:
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48917
    Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Само с едно уточнение, давността на административното наказание доколкото помня е две години и два месеца, т.е. ако този срок е изтекъл няма да те глобят в общината, само ще трябва да си платиш данъка с лихвите за двете години.
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Темата от линка е точно това което ми трябва, а точно в този подраздел не съм прегледал.

За давността на глобата знам.Служителката в данъчното ме отвори по въпроса.

Заключете или премахнете темата.Излишна е.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
        X