Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за уиндоус 7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да не се окаже, че си с някой интелче

nblagoev ще се съглася
    156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
    Cruizin' down the street in my one-fitty-six

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Какво има в дивайс менажера?
      Хммм,или аз съм мноого тъп , или нещо не ми е много ясно
      Понеже е на бг и няма дивайс мениджър ,на тая простотия има диспечер на у-ва
      там на Display adapters излиза Standart VGA Adapter
      като кликнах на второто
      Общи - това устройство работи правилно
      ето скрииновете

А може ли да са си сменили видеото на лаптопа ?

Това дали са актуалните драйвъри за ХП и дали са всичките ..?
      http://joybookholic.blogspot.com/200...indows-xp.html

намерих и това
      http://drp.su/drivers/notebooks/?v=B...56&id=986&l=en
      Attached Files
      Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 20:03.

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Има 2 непознати устройства там...
        Стандарт ВГА означава, че нямаш видео драйвери конкретни.
        Сайта на Бенкю, драйвери за видеото за 7 (може и вистови да станат) сваляш и инсталираш.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

не иска нито един драйвър не иска да се инсталира както си му е реда ::\\

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Този пробва ли го?
            http://benq.bg/support/downloads/dow....142_vista.zip

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

да . Колегите в бмв форума изказват мнение ,че няма да спре да сече ,защото рама е 512 а уин 7 ултимейт искал мин 1 гига рам ,за да работи както трябва ...дали е така ,не знам

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Както сам казваш с плеър класика не сече, което води до извода, че не е само хардуера крив.

http://us.download.nvidia.com/Window...ional-whql.exe

И това ли не тръгва?

Това е първия сертифициран за 7 ... пробвай с него ако новите не искат:

http://www.nvidia.com/object/geforce...5.85_whql.html
                Last edited by morfius; d.m.y г., 13:07.

Comment

Както сам казваш с плеър класика не сече, което води до извода, че не е само хардуера крив.

http://us.download.nvidia.com/Window...ional-whql.exe

И това ли не тръгва?

Това е първия сертифициран за 7 ... пробвай с него ако новите не искат:

http://www.nvidia.com/object/geforce...5.85_whql.html
                  Ей сега се проверява и ще кажа.

Мдааам ,този стана супер . Много ти благодаря . Сега филмите не секат . Появи ми се и нвидиа поле ,като цъкна с десен бутон на десктопа,интересното е само ,че монитора ми стана една идея по тъмен сега . Ноооо, това ли е най важното :)
                  Сега ще си поиграя с настройките малко и готово ... огромно тенк ю и да знаеш ще почерпя на някоя сбирка
                  Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 13:30.

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Имам питане .... понеже тоя уиндоус ми харесва нещо ,колкото повече го опознавам ,толкова повече ми харесва , та да си питам , AlfaDiag & FiatEcuScan вървят ли .....ФЕС ми е версия 2.5

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Тия програмки нямат ли си сайт на който да пише под кои ОС работят?
                      Инак Уиндоус 7 е доста добра ОС... но ако не е пиратствана, инак има проблеми с ъпдейти и СП1.

Comment

Тия програмки нямат ли си сайт на който да пише под кои ОС работят?
                        Инак Уиндоус 7 е доста добра ОС... но ако не е пиратствана, инак има проблеми с ъпдейти и СП1.
                        Ами тия из замундатата? Те са с кейгени повечето мисля.

Относно програмите , принципно и да пише ,че стават , не вярвам ,докато някой ,който е опитал не каже. Много пъти така .... пише едно ,а в действителност е друго

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ее отдавна не бях виждал някой който има компютър като моя. Мога да кажа че е железен, но наистина драйвери за XP няма официални. Ама има руски С тях вървеше много добре, сега е на 7.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                            Ее отдавна не бях виждал някой който има компютър като моя. Мога да кажа че е железен, но наистина драйвери за XP няма официални. Ама има руски С тях вървеше много добре, сега е на 7.
                            Тоя смотан лаптоп не е мой а е оборотен. Моя е гаранционно в сервиз да го чистят диагностицират ,сменят колонка и така нататък .
                            Иначе ,с помощта на морфиуса , в момента се държи прилично ,само малко цикли и бави.

Не знам ти как го ползваш с уин 7 и не се нервираш . А руските драйвъри ги гледах ,ама не знам бъкел руски и не разбирам нищо. Пък и ми казаха от бмв форума да не го преинсталирам ,да не искат после пари за лицензирана ултимейт 7 ,била към 600 лв и щели да ме .......
                            Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 17:45.

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Еми той щото е оборотен затова цикли. То е като оборотните жени ......Нямам проблеми аз, всичко е ток
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                                Еми той щото е оборотен затова цикли. То е като оборотните жени ......Нямам проблеми аз, всичко е ток
                                Не знам оригинално колко е , но тук рама е 512 хард диска е 50 гига а процесора 1.5
                                Като съм склонен да вярвам ,че харда може да е сменен с цел по-евтино,ама другото .... и то е под всякаква критика . Видео нвидиа 8400 омг.

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X