Известие

Collapse
No announcement yet.

Краш тест?????!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Краш тест?????!!!!

http://vbox7.com/play:e74f808b
    Е тези ме убиха... за пореден път можем да се насладим на неверятната здравина на тва нещо наречено VW момента с чуковете и затварянето на вратата е много добър.... проблема е че им е малък чука..........
    sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
    Suzuki GSXR 750 W настоящ
    Kawasaki KZ 440A вече бивш

То ние тука всеки ден ги тестваме колите по тоя начин...че по лошо някой път щото имаме по големи трапове
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

тва беше идеята де... тези трябва да вземат пример от нас, пък и няма да имат нужда от полигон за теста, то цялта ни страна си е такова... един голям краш-тест полигон

Comment

Тия от фолксваген понякога си тестват колите и на писта ,като последния им тест за разход на дизелов пасат -пасата бил направил ~3 литра на 100км което било страшно добър разход / колата е пускана по склон надолу / това не е маитап / публикация във в-к авто пазар ! Фолксваген е номер ино

Comment

Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
          тва беше идеята де... тези трябва да вземат пример от нас, пък и няма да имат нужда от полигон за теста, то цялта ни страна си е такова... един голям краш-тест полигон
          Особенно по централните улици на Сливен ако ги покарат с такава скорост може и да не издържат
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Искам да съм шофьорче там ...
            Е т'ва ми е мечтата да го работя ... от малък ми е призвание да чупя и да развалям ... винаги като си купя нещо, не знам защо, в главата ми изникват разни мисли при какъв удар, къде ще поддаде ... кое ще се разглоби и как ще се счупи ...
            Да знаете - предлагам си услугите
            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Волксвагена добре го тестват макарче винаги е била дървена кола най - добрият им модел е пасат 2 другото което прават от 98 нагоре е за моргата .
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin
              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                Волксвагена добре го тестват макарче винаги е била дървена кола най - добрият им модел е пасат 2 другото което прават от 98 нагоре е за моргата .
                Голф 2 здрава, дебела, подцинкована ламарина, на всичкото отгоре с 5 слоя боя без коментар като здравина
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

да да съгласен съм с предните два поста, случайно някой да видя 2-ка?? било пасат голф или джета??? неее ама няма и да видите щото тва са им най сполучливите модели, до колкото може да се каже такава дума за марката иначе има един безспорен фаворит на тази компания ... не спрямо другите марки а за тази това е Фаетона... страшен е ама и него не го тестват, странно защо ли

Comment

Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
                    да да съгласен съм с предните два поста, случайно някой да видя 2-ка?? било пасат голф или джета??? неее ама няма и да видите щото тва са им най сполучливите модели, до колкото може да се каже такава дума за марката иначе има един безспорен фаворит на тази компания ... не спрямо другите марки а за тази това е Фаетона... страшен е ама и него не го тестват, странно защо ли
                    Скъп тест
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Май има нещо вярно, при него вероятно теста е с перце....

Comment

Working...
                      X