Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-добър маршрут Бургас - Плевен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най-добър маршрут Бургас - Плевен

Здравейте колеги
    Първата ми тема, така че бъдете снизходителни... Утре ще подкарам 147-цата към Плевен та въпроса ми е, някой който пътува по-често да каже как са пътищата и от къде точно да мина.

Засега ми се върти - Бургас - Карнобат - Сливен - Прохода на републиката - но от там не знам къде е по-добре пътя нямам никаква представа дали към ВТ или към Ловеч, по надалече от ВТ в северна България не съм стигал

Дайте съвети
    Alfa Romeo 147 2.0 TS

Щом си решил да е през Велико Търново значи после хващаш пътя за София . Когато стигнеш разклонението за Ловеч слизаш на пътя Ловеч - Троян и хващаш за Плевен през Ловеч .
    Пътя е хубав но движението е натоварено .

Другия ти маршрут може да е през Търново , Полски тръмбеш и след това завиваш в ляво за Плевен .
    Last edited by Sunny; d.m.y г., 23:49.
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Втория го разбрах... за първия това ли имаш в предвид:
      http://maps.google.bg/maps?f=d&sourc....13562&t=h&z=8
      Alfa Romeo 147 2.0 TS

Comment

Мисля си ,че през селата след Севлиево не е много добра идея .
        След Севлиево продължаваш посока София и преди Сопот имаш отбивка за Ловеч .

Избягваш междуселските пътища които има вероятност да са със "съмнително качество" и караш само по главните . Мисълта ми е за след Търново . До там знаеш как да стигнеш .
        Last edited by Sunny; d.m.y г., 00:12.
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

И в никакъв случай не ползвай отсечката Севлиево - Ловеч, както ти го е показал мапс-а. От Севлиево продължи към София по главния път и на разклона за Троян завиваш към Ловеч/Плевен!

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            И в никакъв случай не ползвай отсечката Севлиево - Ловеч, както ти го е показал мапс-а. От Севлиево продължи към София по главния път и на разклона за Троян завиваш към Ловеч/Плевен!
            Нали и аз това казвам .
            Last edited by Sunny; d.m.y г., 00:20.

Comment

Просто исках да наблегна на: "В никакъв случай ..."

Comment

Доколкото разбрах имате в предвид това:
                http://maps.google.bg/maps?f=d&sourc....56781&t=h&z=9

Alfa Romeo 147 2.0 TS

Comment

Колега,от Търново ловиш пътя за Русе и като подминеш Полски Тръмбеш,преди Бяла има отбивка и право в Плевен.Това ти е най-лесния и хубав път.Няма шанс да го объркаш.Иначе и през Ловеч не е лош пътя,но освен че има няколко места,дето може да объркаш пътя и да влезеш в страшен филм,има и МВР пикчарс
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    Просто исках да наблегна на: "В никакъв случай ..."
                    Спамер

Първоначално публикувано от 2GOOD Покажи съобщение
                    Доколкото разбрах имате в предвид това:
                    http://maps.google.bg/maps?f=d&sourc....56781&t=h&z=9

Точно това имаме предвид .

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      Щом си решил да е през Велико Търново значи после хващаш пътя за София . Когато стигнеш разклонението за Ловеч слизаш на пътя Ловеч - Троян и хващаш за Плевен през Ловеч .
                      Пътя е хубав но движението е натоварено .
                      Това е най-удачното трасе - по него и водача и колата изпитват удоволствие.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Working...
                      X