If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой може ли да ме посъветва къде перат качествено тавани, тапицерии, мокети, с други думи пълна програма... та след това да не ми се налага да претапицирам тавана
Аз в Русе прах цялата тапицерия. Изключително съм доволен 40 лв всичко. Още като я оставях говорихме с момчетата, че тавана е леко увиснал, и ако го минават обсотйно, има възможност да падне. Затова леко го минаха. Колата ми е с бял плюш и всички в момента забелязват колко е шикозно и луксозно бялото. Така, че ако имаш притеснения относно тавана просто намекни да не го чистят обстойно. И без това тавана е най-малко цапащата се част от автомобила. При всички автомивки извършват тази услуга. Всяка година сменям мивката и на всички места чувам цени от 60+ лв. Пък онази промоция за 40 лв външно + пране си е оферта. Успех
Някой може ли да ме посъветва къде перат качествено тавани, тапицерии, мокети, с други думи пълна програма... та след това да не ми се налага да претапицирам тавана
Да, автомивката на Пикадили Младост (между пикадилито и бриколажа). Изпробвана е от мен няколко пъти на различни коли и резултата е винаги перфектен. Струва около 60-80 лева в зависимост от това какво искаш да ти перат. Няма да съжаляваш.
На автомивката в Аспарухово преди баира за Галата, която е се справят добре с всичко.....ама не е от най-евтинките
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
А може и така.Но трябват 2 слънчеви дни.Аз направих по Великден упражнението,щото целия под беше в антифриз от казанчето на парното.Сега съм внова кола.
колега аз ги пера-предлагам машинно изтупване на седалките със система rainbow,слид това изпиране на на плата,при слънчево време(над 20 градуса)исъхва за ден.Не всички тавани се парат,тези които не се перат се обработват с кърпа и препарат,ако интересува нещо друго-0898646565
ако е плюш се пере само със суха пяна,но точно тавана е почти невъзможно ,единствения начин за който се сещам е да направиш съха пяна и да нанесеш пяната на ръка и после да я обереш,но незнам как ще си направиш пяната без уреда който я прави .зада не правя реклама на уреда ако искаш ми пиши на лс
алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Преди година и половина си "изпрах" колата с пяна на спрей - 2 флакона. От тези, които имат и една жълта четка. Не помня марката, но гледам, че и Търтъл уакс имат подобни. Много съм доволен - тавана беше целия в петна - сякаш някой беше пръскал нарочно кафе или нещо подобно. Седалки, сенници, колоните. Засега нямам и най малката индикация да ми пада тавана, а пръсках много по него. Просто беше много горещ ден и бързо съхнеше. Има още един +, а именно, че после дълго време ухае много приятно на чисто и въобще не ти трябва ароматизатор. Всичко зависи на колегата колко и какво му е мръсно по колата, но пяната си е един вариант - пък и за 60 лв ще си купи 6-7 спрея
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Преди година и половина си "изпрах" колата с пяна на спрей - 2 флакона. От тези, които имат и една жълта четка. Не помня марката, но гледам, че и Търтъл уакс имат подобни. Много съм доволен - тавана беше целия в петна - сякаш някой беше пръскал нарочно кафе или нещо подобно. Седалки, сенници, колоните. Засега нямам и най малката индикация да ми пада тавана, а пръсках много по него. Просто беше много горещ ден и бързо съхнеше. Има още един +, а именно, че после дълго време ухае много приятно на чисто и въобще не ти трябва ароматизатор. Всичко зависи на колегата колко и какво му е мръсно по колата, но пяната си е един вариант - пък и за 60 лв ще си купи 6-7 спрея
На мен на алфата започна да ми се разлепя тавана 2 години след като беше пран Просто е неизбежно в един момент и е по скоро изключение ако не се разлепи. Но ако е чак толкова мръсен- изпери го и после след време събери едни 100 лв за претапициране.
Comment