Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОТЕСТ V - 15 МАЙ, ПЕТИ НАЦИОНАЛЕН И ПЪРВИ ЕВРОПЕЙСКИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПРОТЕСТ V - 15 МАЙ, ПЕТИ НАЦИОНАЛЕН И ПЪРВИ ЕВРОПЕЙСКИ

Според анкетата в gorivo.net и общото мнение на мнозинството във фейсбук правим следното: 15 МАЙ 13:00ч. СОФИЯ СБОРЕН ПУНКТ АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ - СМЕСЕНО ШЕСТВИЕ - ПОСОКА ПАРЛАМЕНТА ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ !!! Инфо за начина на протест на място... като миналия път

НЕ НА НИСКИЯ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ!!! НЕ НА ЕМИГРАЦИЯ!!!

Нека заедно да заявим, че искаме по-добър живот за нас и децата ни, тук и сега!

НЕ на ниските доходи и високите цени!
    НЕ на монопола!
    НЕ на потъпкването на правата ни!
    НЕ на обслужването на чужди интереси!
    НЕ на лошото образование!
    НЕ на неадекватната здравна система!
    НЕ на корупцията!
    НЕ на неефективната държавна администрация!

Гражданско общество на България Ви призовава да кажем
    СТИГА!!!
    НИЕ ИМАМЕ ПРАВО ДА ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО!!!

НЕКА ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ИЗЛЕЗЕМ НА 15 МАЙ!!!

1.София-Час 13:00 - 16:00 на пл. Ал.Невски
    2.РУСЕ-Час 13:00 - 16:00 Русе - площада пред Пантеона
    3.ШУМЕН-Час 10:00 - 20:00 пред входа на градската градина (откъм кръговото)
    4.БУРГАС-Час 13:00 - 22:00 Площад Тройката до дома Лук Ойл
    5.СЛИВЕН-Час 13:00 - 16:00 Градската градина
    6.Пловдив-Час 13:30 - 18:00 Пред общината на центъра
    7.ПЛЕВЕН-Час 13:00 - 16:00 Мястото все още не е определено
    8.СТАРАЗА ЗАГОРА-Час 13:00 - 16:00 Мястото все още не е определено
    9.КЮСТЕНДИЛ-Час 13:00 - 16:00 Мястото все още не е определено
    10.ЯМБОЛ-Час 13:00 - 16:00 Мястото все още не е определено
    11.ПАЗАРДЖИК-Час 11:00 - 19:00 Мястото все още не е определено

За повече информация http://www.gorivo.net

Българина все още не е стигнал дъното както трябва, за да излезе да протестира както трябва.......по мое мнение от "индивидуалните" протести който може да прави, има много по голям ефект, или поне полза за протестиращия.....сега тя е никаква, само се пише, ефективноста е малка.......иначе успех с протеста.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Българина все още не е стигнал дъното както трябва, за да излезе да протестира както трябва.......по мое мнение от "индивидуалните" протести който може да прави, има много по голям ефект, или поне полза за протестиращия.....сега тя е никаква, само се пише, ефективноста е малка.......иначе успех с протеста.......
      Ники,мисля че почна да понамирисва доста на лайна,та може и да сме на финалната права.
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

В последните 1-2 седмици нафтата от 2,51 е на 2,38 и продължава да пада, интересно защо само тя...за мен всичко е спекулация...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Нафтата пада,ама газта за 10дни-10ст. на горе.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            В последните 1-2 седмици нафтата от 2,51 е на 2,38 и продължава да пада, интересно защо само тя...за мен всичко е спекулация...
            Някъде бях прочел, че от Брюксел ни готвят нови изненади. Ще вдигат минималните акцизи и дизела може да скочи с 20-30 ст. Уж го правели заради екологията. Да намалят изгорелите газове - по-малко караш, по-малко газове. Яко!
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Вчера обядвах с двама бивши колеги и говорихме точно за протестите, единият сподели че най-голямото перо за приходи на правителството са акцизите и точно заради това опозицията подстрекава протести срещу тях. И че това Биби го е наследил от предишното правителство, като клауза че члентвото ни в ЕУ. Та може и да си прав, но според мен ако стойм в къщи хептен пък нищо няма да постигнем.
              145 1.7 16V Boxer

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                Някъде бях прочел, че от Брюксел ни готвят нови изненади. Ще вдигат минималните акцизи и дизела може да скочи с 20-30 ст. Уж го правели заради екологията. Да намалят изгорелите газове - по-малко караш, по-малко газове. Яко!
                Еми честито...
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

За да се тушира за момента недоволството на превозвачите, щото реално погледнато те могат да направят нещо, тва с протестите на автомобилистите е несериозно......

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:07 ----------

Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
                  Та може и да си прав, но според мен ако стойм в къщи хептен пък нищо няма да постигнем.
                  Така е, но пък се видя като се плюснат 100 коли на Орлов мост, или пред некви бензиностанции пак нищо не става......но ако се плеснат 200 трактора и автобуса на Кулата или на Дунав мост или пред Лукойла в БС, нещата няма да са такива......ако не друго поне гърците ще си вдигнат мнението за нас че сме се научили да стачкуваме малко по ефективно........
                  Верно си е тва че българина е силен индивидуално, но не и като стадо.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

За да се тушира за момента недоволството на превозвачите, щото реално погледнато те могат да направят нещо, тва с протестите на автомобилистите е несериозно......

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:07 ----------

Така е, но пък се видя като се плюснат 100 коли на Орлов мост, или пред некви бензиностанции пак нищо не става......но ако се плеснат 200 трактора и автобуса на Кулата или на Дунав мост или пред Лукойла в БС, нещата няма да са такива......ако не друго поне гърците ще си вдигнат мнението за нас че сме се научили да стачкуваме малко по ефективно........
                    Верно си е тва че българина е силен индивидуално, но не и като стадо.....
                    +1 съгласен с нещата, които казваш
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Един въпрос де, абе тая Сила според вас що за птица е, според вас?
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Ми те мноо станаха, Сила, Гориво.нет, дизел.ком, пауър.орг, върви разбери.....

Comment

Добре де. Айде стига с този Лук ойл. Да тръгнат те и да се натискат да не са монополисти ли. Да назначат конкурентна фирма ли . Че по всички икономически правила на тях така им е изгодно, още повече в някаква чужда държава. Просто държавата е шибана и на това трябва да се търси сметка. Например аз ако бях монополист щях да направя горивото 10 лв, ... Тогава някви фирми ще започнат да внасят гориво отвън. Ще намаля цените за сметка на техния транспорт и ще Смажа конкуренцията.Така е в шибания вълчи строй за който много бленуваха. Държавата Ни Е Шибана.....
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

2,38 и повляците от лукойл почивните дни пускат 7 ст. намаление, смятай дали не печелят. Живи да ги оревеш. Аз и преди съм го казвал: Трябва революция, умните да мислят как и за какво.

---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                            ...Така е в шибания вълчи строй за който много бленуваха...
                            Не, че не съм съгласен, но ми се струва, че по-правилно е - строй.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Ми те мноо станаха, Сила, Гориво.нет, дизел.ком, пауър.орг, върви разбери.....
                              Ама се намеква нещо, че почват да се мъдрят бивши структури от ВИС, платени от Трактора
                              Last edited by fred; d.m.y г., 09:09.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X