Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN:10-те Принципа на пияндето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• FUN:10-те Принципа на пияндето

С 10-те принципа на Мирчо-Фирчо Де Горни Лозен ала Дионисии
    (хльц! Пошшшссследнио да затвори вратата...)

1. сИпи , за да ти сипат !!!
    2. Сичко , на което сложиш достатъчно захар ферментира , следователно стаа за пиенье!
    3. И сам да съм у кръчмата , я пА ке си пием !
    4. Не убивай винарките! Те са твои братя по кръв!
    5. Не кради!...освен ако не са РОЗИ- стаа страшен ликьор!
    6. Почитай майкя си и баща си – те са те превърнали в това , което си ! (Е-е-е-е! Тая алчна свиня баща ми пак е изпил целата ракия!!! )
    7. Уважавай другарчето си по чашка! (Секи , който пие поне наполовина колкото мене е достоен за уважение! )
    8. Не пожелаваи джибрито на ближния си на есен , за да не пожелае той твойта ракия напролет!!!
    9. Ако имаш едно шише ракия – споделИ го с ближния си ( Младен) , ако имаш две шишета ракия – изпии ги сам и после иди да изпиеш и неговите!
    10. …Мама ми купИ едно шише ракия…ама тя не знае , че и тате ми купИ едно шише ракия…но те и двама незнаят , че аз си купИх цел стек ракия…
    ИЗВОД: Мълчанието е добродетел!!! ( ш’си траем и ш’си пием , колкото повече си траем – толко повече си пием….Колкото повече си пием – толко повече ми се пие…Колкото повече ми се пие – толко повече си сипвам …Колкото повече си сипвам – толко повече пием…ИЗВОД: Колкото повече пием – толко повече пием!!!)

ПП: Който има смелостта да го прочете, нека каже какво мисли
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Re: FUN:10-те Принципа на пияндето

Първоначално публикувано от Abarth
    С 10-те принципа на Мирчо-Фирчо Де Горни Лозен ала Дионисии....
    ПП: Който има смелостта да го прочете, нека каже какво мисли
    Ми на мен примерно ми се допи..., пък нема още 11 часа.
    -Аз си мисля нещо, мисля си .
    -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
    Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Ей коли карате
      sigpic

Comment

Working...
      X