Пребоядисах си колата,това като цяло е положително, радващо и за хвалене.Имах грандиозни скандали с .............../епитетите от вас/ от максмаер-просто не стигна боята,на която те определиха разходната норма и като капак на всичко цвета не излезе както трябва-просто е друг,след празниците ще се обясняваме и ще си казваме претенциите за разплащане.За втори път става този номер гледаш на каталог,поръчваш по номер правят,бъркат носят и друго излиза.Като боя и начин на полагане бояджията се постара ,а и той има сертификат за работа с техни материали така ,че номера "ама не е направено както трябва" не мина.Като цяло стана много добре според мен,боята е перла и е много гадна за работа като я гледаш в кутията е почти прозрачна.
Тези дни ще кача снимки защото веднага след като я взех спуках картер и е в бокса отново и не ми се занимаваше с фотография,........абе късмет.
Тези дни ще кача снимки защото веднага след като я взех спуках картер и е в бокса отново и не ми се занимаваше с фотография,........абе късмет.
Comment