Известие

Collapse
No announcement yet.

За хора с V6 двигатели

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Highvoltage
    Доколкото знам Q-system-a е куца работа.. Мога и да греша де!!! Не съм карал само по приказки,така че това не е мнение ,от което плътно трябва да се влияеш. Мога да кажа само ,че ако можеш да и смогваш на харча,колата е много весела (не очаквай да си ферари)
    Срещу 2.0 156 ,колата я взима без проблем..

По чужди сайтове и форуми съм чел и добро отзиви за Q-System,в момента съм със Селе и съм много доволен,знам че едното няма нищо общо с другото но след Селето не искам да чуя за нормални скорости.
    За харча си прав 17-18 на 100 градско при цена 1,6-1,7 евро за литър тук в Гърция си е бая пари,точно харча ме кара да се замислям.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Хах еми ето по старото е46 330I с около 1,5-2,0 коли бие миро, Васко с поне 8-9-10 ще пада смятай ти къде ще си:
      http://www.youtube.com/watch?v=D3xSMQnSnbc
      Стига па ти бре.Какво ме сравняваш с 330 на умрело куче нож вадиш.
      Стефан като си понаправи колата ще тръгне.Другото което е аз с него не съм правил старт от място защото беше мокро.
      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
      ех.. Малкото КуВе
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Мисълта ми е има ли осезателна разлика спрямо 2,0ТС при условие че всичко му е наред?Питам защото тук един се чуди на мойта да я купува за 3-3200 евро,ниска цена за Гърция но в България е 4000 лева със зор,та ако я продам да пробвам един В6.

---------- Post added at 01:03 ---------- Previous post was at 01:02 ----------

Тук само на хартия можем да кажем. Трябва да питаш колегите със 155 [/QUOTE]

Здравейте колеги да споделя мое мнение по темата.2.5 В6 Върви доста повече от 2.0 16в после зададох въпроса за 155 турбо 4х4 защото имам и такава кола която е наистина доста бърза,но В6 24к в различни дисциплини я бие.Тогава как може да става дума за сравнение между 2.5 в6 24к и 2.0 16к .За тебе колега имам в предвид Високо Напрежение,погледни дали не ти липсва някоя бубина или бутало,щом те бият двойките ,че току виж почнали да те бият и 1.9 жтд
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Абе тикви такива! Няма ли една тема която да не обърнете в сравнения, гонки и кушии?!??
          Има много други начини по които една алфа може да Ви достави удоволствие, освен безкрайното пишкомерене на кой колата е по-бърза. Аман от състезатели!
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
            Стефан като си понаправи колата ще тръгне.Другото което е аз с него не съм правил старт от място защото беше мокро.
            Извинен да съм Васко
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
              ---------- Post added at 01:03 ---------- Previous post was at 01:02 ----------

Тук само на хартия можем да кажем. Трябва да питаш колегите със 155
              Здравейте колеги да споделя мое мнение по темата.2.5 В6 Върви доста повече от 2.0 16в после зададох въпроса за 155 турбо 4х4 защото имам и такава кола която е наистина доста бърза,но В6 24к в различни дисциплини я бие.Тогава как може да става дума за сравнение между 2.5 в6 24к и 2.0 16к .За тебе колега имам в предвид Високо Напрежение,погледни дали не ти липсва някоя бубина или бутало,щом те бият двойките ,че току виж почнали да те бият и 1.9 жтд[/QUOTE]

Ти не ме разбра - казах,че аз бия 2.0-ките

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:17 ----------

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
              Васе, колата отдавна я оправих но не ми остава време да се замеря.. Мисля ,че поне ще съм ти до бронята (коя от двете няма да коментирам) )

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:18 ----------

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
              Абе тикви такива! Няма ли една тема която да не обърнете в сравнения, гонки и кушии?!??
              Има много други начини по които една алфа може да Ви достави удоволствие, освен безкрайното пишкомерене на кой колата е по-бърза. Аман от състезатели!

Абсолютно си прав. Това беше и моята идея за темата. Кога ще направим една среща в6ците?
              Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщение

Абсолютно си прав. Това беше и моята идея за темата. Кога ще направим една среща в6ците?
                Аз съм на линия почти всяка вечер , а и мисля че бързо ще събера още поне 2-3-ма шестако-водители. Само казвате и вадя баба яга
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Така те искам шестака си е шестак От днес натакък да ми говориш само за победи
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Колкото си искат да са бързи ТС на 400 м - мен това не ме интересува. Важното е , че шестака е по голям кеф като усещане. Иначе 2,5 - 12 клапановия 163 к.с - 165 к.с не е кой знае колко бърз и определено не е драгаджийска машина при условие че прекъсвача е на 6400 оборота. Иначе на високи скорости си е по бърз от 2.0 - 16 клапана. Говоря да речем след 140 км/ч .

П.П. Гледам че Венци чете темата - брат ще трябва на моята 155-ца да сменим маркучетата за гориво между рейките, че се оказа че миризмата на бензин не ми е защото се е разливало от капачката а защото се разливало по двигателя и той като топъл си изпарява бензина , а на мен ми мерише на бенз . На Калояново си мислех, че от завойте не ми достига гориво и прекъсва странно във високи обороти защото бензина се лашка в резервоара и ходих да го пълня над половината - е заблудил съм се - гориво не е достигало щото е излизало от тези сцепени маркучета между рейките (не знам как се казват ама ще ти ги покажа)
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Вчера си седя в работата и гледам на паркинга 75-та . Мисля си - да взема да си ходя тази вечер с нея, че много ми се кара , да де ама сега е още много ниска... още от трак дей-я, не съм сменил гумите... трябва да зареждам бензин... Все пак тя вече не ми е ежедневната кола
                      Седя и си мисля и усещам, че само си седя . След малко вече сменях гумите и бях готов да вдигна прахоляк покрай съседите .
                      Таа снощи поразходих малко моя шестак. Какви ги върших само аз си знам , но няма такъв кеф
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Таа снощи поразходих малко моя шестак. Какви ги върших само аз си знам , но няма такъв кеф
                        Ясен си ми, нещо такова ще да е
                        http://www.youtube.com/watch?v=1S_BxLWQFnM
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Вчера си седя в работата и гледам на паркинга 75-та . Мисля си - да взема да си ходя тази вечер с нея, че много ми се кара , да де ама сега е още много ниска... още от трак дей-я, не съм сменил гумите... трябва да зареждам бензин... Все пак тя вече не ми е ежедневната кола
                          Седя и си мисля и усещам, че само си седя . След малко вече сменях гумите и бях готов да вдигна прахоляк покрай съседите .

Евала,колега! Това е приказка. Моята жена многооо ревнува от колата. Адски много я мрази Но като ги гледам двете една до друга.... ВИе какво бихте предпочели? ))
                          Днес по околовръстното си карам лекичко и гледам зад мен фарове на 159 в делечината.. Веднага върнах 2 предавки и газ.. Настигна ме,мина ме,защото караше бързо,но като набрах аз почнах да му мигам )) 159 беше 1.9

---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение

Така те искам шестака си е шестак От днес натакък да ми говориш само за победи
                          А ти колега,кога ще наминеш през България?
                          Last edited by Highvoltage; d.m.y г., 21:39.

Comment

Жената си е жената - без нея не може.
                            Само че и без кола е трудно, това е друг кеф. Съвсем различни неща са и трябва да има баланс
                            Ей сега пак се сещам как ме гледаха сутринта в задръстването разни стреснати хора
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Така е , само че не ми се получава Като запаля шестака и като почне да ми мърка ...

Comment

Ти изхвърли ли катализаторите най накрая.
                                Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

Working...
                                X