Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонт на часовник - София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ремонт на часовник - София

Колеги препоръчайте ми някой добър часовникар или златар в София, който ще може да оправи кайшката на един часовник, да кажем на достъпни цени. Трябва да се запой на 3-4 места, ходих в центъра питах на 3 места и ми казват цени от порядъка на 60-80лв нормално ли е за толкова малко труд такива пари?
    Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
    sigpic

http://strelki.info/viewtopic.php?f=23&t=275
    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
      Колеги препоръчайте ми някой добър часовникар или златар в София, който ще може да оправи кайшката на един часовник, да кажем на достъпни цени. Трябва да се запой на 3-4 места, ходих в центъра питах на 3 места и ми казват цени от порядъка на 60-80лв нормално ли е за толкова малко труд такива пари?
      Колегата по- горе ти е дал координати на един от добрите часовникари в София.
      Lexus IS200

Comment

Само и единствено еврейна на солунска може да работи с механични часовници като хората.
        Джулиани също е вариант,но тая малко резерви,заради една случка
        Но на теб ти трябва бижутер ,не часовникар.
        60-80 лева не са много пари ,ако трябва да запоява ,шлайфа,пили,добавя злато ,изглажда ,полира,за да е както трябва. Пипкава работа е ...

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

За механични има и други добри майстори.
          Препоръчвам един арменец, ОНЧО, безистена от срещуположната страна на улицата, срещу входа на бившия Бонжур на пл.Славейков.В този безистен е бирария Лучано, много добър часовникар.Моят Сейко 5 /автоматик/, е на близо 17 години и само при него ходя.Каквато цена ти каже, да знаеш че е горе долу такава.
          Ето ти адреса от бизнес указателя златни страници
          http://www.goldenpages.bg/bg/b/C9CED...7-00145E9525E4
          Last edited by fred; d.m.y г., 19:12.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

И за него съм чувал, не-лоши работи, но не съм ходил
            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Working...
            X