Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо после се убиваме по пътищата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Нямам намерение да отменям и да върша работата на хората, които са пропуснали да си я свършват през първите ти седем години, но постът ти ще бъде докладван на модераторите.
    До кое на какво ще пишеш? хахаха
    На някой дето направи специален инкубатор за тролове? Ти поне си сериозен човек
    Колкото повече обръщате внимание на троловете толкова по самодовлни и нагли ще стават.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Още едно родно юристче, което уринира и плюе върху ненужната си диплома
      Може ли ти с "юридическото" образование да ръсиш такива простотии, за закона, който трябвало да се нарушава, малииии закъсала го е тази държава сериозно. Да беше завършил "терикатлък" някъде или нямаше да се гордее фамилията с теб? Жалко....
      Добре де, юристът трябва да харесва всички закони ли? И да няма право на собствено мнение?

---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:33 ----------

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
      Колкото повече обръщате внимание на троловете толкова по самодовлни и нагли ще стават.
      Присмял се хърбел на щърбел. В момента правиш същото, в което упрекваш Кольо.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Нямам намерение да отменям и да върша работата на хората, които са пропуснали да си я свършват през първите ти седем години, но постът ти ще бъде докладван на модераторите.
        Е па в крайна сметка от вас юристите зависи да направите закона така, че да не е малоумент. Ма не ви изнася нали?

Това е все едно аз да ти проектирам отоплителна инсталация на хотела ти, като предварително знам, че ще топли само определени стаи зимата, които ти ще дадеш на свой хора, а в останалите- ще поддържа 10-тина градуса, колкото да оцеляват посетителите Тогава ще фалираш, защото няма да имаш посетители.

Рано или късно това ще се случи и в България- ще фалира от към хора, защото всички ще се изнесат и ще останат само тия в топлите стайчки, обаче няма да има кой да им плаща сметката за парното!!!

А по пътищата се убиваме щото сме малоумни тъпанари! В крайна сметка катастрофирайки само и единствено ти си си виновен.
        Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 13:46.
        Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от phiko Покажи съобщение
          ...Въобще на всеки нормален човек в цивилизована дръжава, ще е трудно да ме се обясни първия пост, както и някои от следващите...
          Може да се обясни много просто: да ускоряваш, когато те изпреварват е ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНА.

Съгласен съм с много от нещата, които казваш, но защо насочваш цялата си критика към човека, пуснал темата, а не към оня изрод?

Смея да твърдя, че карането със 120 е по-малко опасно нарушение от това да ускоряваш, когато те изпреварват, оставяйки изпреварващия те в насрещното!
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
            Добре де, юристът трябва да харесва всички закони ли? И да няма право на собствено мнение?

---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:33 ----------

За юриста законът е всичко, хубав лош, щом е приет той е всичко и трябва да се спазва!
            А дали може да стане по-добър е съвсем друга тема
            Но един юрист, да пропагандира, че видиш ли законите са създадени, така че да не се спазват за мен е меко казано възмутително.
            Лекар, полицай и юрист са професии граничещи изцяло с моралното състояние на една личност, това не са просто професии.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Е па в крайна сметка от вас юристите зависи да направите закона така, че да не е малоумент. Ма не ви изнася нали?
              Законът (за движението) се прави от катаджиите и го гласуват депутатите. Досега не съм разбрал Кольо да е направил някой закон.

Адаш, ако тръгнеш да правиш закони, свиркай
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                За теб всеки, който умее да пише повече от три реда с по три думи на ред, както пишеш ти, е трол.
                И преди си беше слаб, гледам сега си станал още по-слаб.
                Може би, защото го няма катуна и си се оголил откъм защита.

---------- Post added at 10:47 ---------- Previous post was at 10:44 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                Това ме радва. Означава, че постът си е свършил работата, а именно, осъзнал си, че си сбъркал.
                Не виждам защо е необходимо да ми докладваш, че ще ме докладваш.

---------- Post added at 10:48 ---------- Previous post was at 10:47 ----------

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                Законът (за движението) се прави от катаджиите и го гласуват депутатите. Досега не съм разбрал Кольо да е направил някой закон.

Законите се пишат от юристи!
                К.М.

Comment

За юриста законът е всичко, хубав лош, щом е приет той е всичко и трябва да се спазва!
                  А дали може да стане по-добър е съвсем друга тема
                  Но един юрист, да пропагандира, че видиш ли законите са създадени, така че да не се спазват за мен е меко казано възмутително...
                  1-во: Не е написал, че не трябва да се спазва, а че е този закон е такъв, че е невъзможно да се спази.

2-ро: Ставаше дума само за този закон (ЗДвП), не изкривявай думите, употребявайки множествено число.
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                  Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Да бе, катаджията Петров точно го пише закона. Всички закони, включително и за движение по пътищата минават през юристите. А депутатите само го гласуват, те не ги пишат.

И смея да твърдя, че законите са пълни с пропуски точно заради юристите- къде умишлени, къде от некадърност.
                    Lexus IS200

Comment

Законите се пишат от юристи!
                      Айде, бе! Твоята дума срещу моята.

---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:49 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Да бе, катаджията Петров точно го пише закона.
                      Катаджията Петров е полковник и се води специалист в организацията на движението. Не се подигравам, има такива специалисти и то с доста сериозен опит. Въпреки това, има доста глупости в закона.

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Всички закони, включително и за движение по пътищата минават през юристите. А депутатите само го гласуват, те не ги пишат.
                      Едно е "минават през", друго е "пишат от". За депутатите казах същото, не разбирам защо го повтаряш.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• "Законът за движение по пътищата, както и много други закони, е написан в голямата си част така, че да се нарушава".

Дали не е множествено число?
                        Вие да не сте една адвокатска кантора и да се пазите взаимно сега?
                        ЗАКОНЪТ може да се спазва, но ние сме свини.
                        Кое не може да спазиш? Да караш с 50 км в час в града ли? Да не си катериш таралясника по тротоарите и градинките ли?
                        Като видиш знак за зебра да намалиш до 20 ли?
                        Като видиш спиращ трямвай да спреш зад него ли?
                        Извънградско да караш с 90 ли?
                        КОЕ?
                        К.М.

Comment

Пу, пу, спирам, спирам.
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

[B]ЗАКОНЪТ може да се спазва, но ние сме свини.
                            Кое не може да спазиш? Да караш с 50 км в час в града ли? Да не си катериш таралясника по тротоарите и градинките ли?
                            КОЕ?
                            Питай Кольо, аз не съм изказал такова мнение.

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Е, няма да даваме отчет ся.
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Мъж кара без книжка с 50 000 лв. глоби и 160 акта

32-годишен софиянец продължава да шофира без книжка, въпреки че има 160 акта, а глобите му за нарушения са за над 50 000 лева, съобщи в. "24 часа".
                              Георги Т. имал свидетелство за правоуправление до 2001 г., когато му било отнето за два месеца. Мъжът обаче продължил да шофира без документа. Оттогава до момента той е натрупал 160 акта за минаване на червено, неправилно изпреварване, шофиране без колан, неправилно спиране и престой, превишена скорост и др.
                              А общо глобите, които трябва да плати са за над 50 000 лева. Срещу софиянеца се водят 8 дела.

Източник:http://dnes.dir.bg/news/knizhka-patn...-10873261?nt=4

Е, този според мен е направо за затвора, или?
                              Чудя се, кога ще чуя за отнета книжка до живот?
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Тук не съм съгласен.
                                Имах спор с един полицай, за едни клюкарки дето си говореха на тротоара пред пешеходната пътека, без да са стъпили на нея - добре, че продължаваха да си говорят докато спорехме с него.
                                А това дето цитираш Старуха не е от мене.

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                "Законът за движение по пътищата, както и много други закони, е написан в голямата си част така, че да се нарушава".

Дали не е множествено число?
                                ЗАКОНЪТ може да се спазва, но ние сме свини.
                                КОЕ?
                                Да не мога да карам с 50 км/ч, когато карам в София!
                                Не мога да намалявам на 20 км/ч в София и останалите големи градове пред зебри, защото точно както стоповете са ги нацвъкали така, че отдавна никой не им обръща внимание. Аз спирам независимо дали има зебра или не , защото за мене тя отдавна се е обезценила.
                                Да аз те пазя!
                                Пази ме и ти мене!
                                Зад трамвай, тролей и автобус винаги спирам. Има ли деца, независимо пияни или не, спирам, качвам и разкарвам.
                                Пази моето дете, аз ще пазя твоето!
                                Извънградско?
                                Е тука с това 90 не мога да се съглася.
                                Съвсем кротко и разумно си карам с около 120км/ч на участъците, които позволяват.
                                На магистрала 140-160.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X