Известие

Collapse
No announcement yet.

Хасковски Нисан с регистрационен номер "СССР КГБ"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хасковски Нисан с регистрационен номер "СССР КГБ"

http://dnes.dir.bg/2006/08/29/news601529.html
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

еми като е такъв фен, що не кара москвич?????????????
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ето отговорът на загадката : http://www.monitor.bg/life/article?sid= ... 60&eid=820 И това колежка (юрист) .
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio
        Ето отговорът на загадката : http://www.monitor.bg/life/article?sid= ... 60&eid=820 И това колежка (юрист) .
        простотията (за съжаление) ходи само по хората .....
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
          Първоначално публикувано от koolio
          простотията (за съжаление) ходи само по хората .....
          Много си прав !!! А като се вземе предвид, че простотията върви обикновено в комплект със сериозно количество комплекси ....

Макар, че е за друг раздел ще си позволя да разкажа следния виц, който ми се струва приложим за случая:
          Слушател пита радио "Ереван": "Може ли от анален секс да се забременее ?"
          Радиото отговаря: "Разбира се, че не може !"
          Слушателят (учуден): "Добре де, но в такъв случай адвокатите от къде са се появили ?"

И друг много разпространен лаф в юридическите среди (приема се за аксиома и от доста преподаватели в в ЮФ на СУ): "Жените юристки, не са нито жени, нито юристки." Ако знаете само колко е вярно.

Comment

Първоначално публикувано от Димо
            [И друг много разпространен лаф в юридическите среди (приема се за аксиома и от доста преподаватели в в ЮФ на СУ): "Жените юристки, не са нито жени, нито юристки." Ако знаете само колко е вярно.
            Не съм съвсем убеден, че е така, има и жени- добри юристи. А колкото до някои преподавателки- има такива дето са само второто, първото им бяга . Май пак стана офф, да ме изтрият ако трябва.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

ами за това май първия катаджия ще ти друсне акт и ще ти спре колата от движение.
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                ами за това май първия катаджия ще ти друсне акт и ще ти спре колата от движение.
                Ми да, наистина не е много редно, утре може майка ми да иде на гости на стринка ми в италия и за подарък да ми донесе новата броня на ГТВ и аз да реша, че една седмица ще карам с нея и без номер, щото по-яко изглежда без номер Правилата са за всички кака
                Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Re:

Първоначално публикувано от sharky
                  Правилата са за всичка кака
                  Да, за всички.... Всички са равни, но някой са ПО-равни... за съжаление и пр. ае мнооо ще се отплесна.
                  -Аз си мисля нещо, мисля си .
                  -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                  Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Re: Хасковски Нисан с регистрационен номер "СССР КГБ&qu

Първоначално публикувано от Димо
                    http://dnes.dir.bg/2006/08/29/news601529.html
                    Ще взема да си паркирам колата на НДК с регистрационни табели "666", пък може и за мен да пишат във вестниците А искам да питам, ако колата седи на едно място мога ли да си сложа синя лампа??
                    Lexus IS200

Comment

Re: Хасковски Нисан с регистрационен номер "СССР КГБ&am

Първоначално публикувано от Mind_Control
                      ... А искам да питам, ако колата седи на едно място мога ли да си сложа синя лампа??
                      Абе и аз съм си го мислил, ама не може !!!
                      Щото в чл. 175, ал. 1, т. 2 от ЗДвП пише следното:

"Чл. 175. (1) Наказва се с лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 до 6 месеца и с глоба от 50 до 200 лв. водач, който:
                      1. ...
                      2. е поставил или използва устройство за подаване на светлинен или звуков сигнал, предвиден за автомобил със специален режим на движение, без да има това право.
                      3. ..."

Comment

Добре де, ама то не е такова устройство! Само прилича на такова
                        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                          Добре де, ама то не е такова устройство! Само прилича на такова
                          Е, че той и акта дето ще ти го напишат куките няма да е акт, а само ще прилича на такъв.

Comment

За синя лампа не знам, но е сигурно, че за сини пръскалки и габарити няма да ти направят проблем Половината тунинг-таралясници да бяха спрени от движение, ако не беше така
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

А бе глобяват ги, ако нещо не са на кеф. Щото в закона нищо не пише за сини светлини където и да било по цивилна кола. Съответно е забранено.
                              Това ми е споделено от един познат полицай.
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

Working...
                              X