Известие

Collapse
No announcement yet.

Хасковски Нисан с регистрационен номер "СССР КГБ"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

? ? ???? ?? ?? ????? ?? ?????? ? ?? ? ? ???? ? ??????

________
    Ferrari tipo 500
    Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:08.
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
      А бе глобяват ги, ако нещо не са на кеф. Щото в закона нищо не пише за сини светлини където и да било по цивилна кола. Съответно е забранено.
      Това ми е споделено от един познат полицай.
      Вярно е точно обратното. Щом никъде не пише, че е забранено, значи е позволено.

Кратък курс по ограмотяване на служителите на КАТ:
      Чл. 34, ал. 1 от ЗДвП: "Моторно превозно средство със специален режим на движение подава едновременно светлинен сигнал с проблясваща синя или червена светлина и специален звуков сигнал."

Постоянно светещите сини светлини, които се използват от някои водачи не представляват нарушение. Ако катаджията реши да пише акт, искаш точно да опише какви светлини са поставени на автомобила и начина, по който светят. Ако ти пратят наказателно постановление, обжалващ като ползваш горния кратък курс и малко адвокатска помощ и ако искаш може да се обзаложим що шъ рече съда ...
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Първоначално публикувано от koolio
        Не съм съвсем убеден, че е така, има и жени- добри юристи...
        Малко е офф, но иначе рискувам да решите, че съм женомразец. А е точно обратното.
        Koolio, не отричам, че има добри юристи жени (даже има и супер добри). Имам предвид, че специално адвокатлъкът е професия, практикуването на която изсмуква почти всичко женско от жената (понякога дори и вторичните полови белези). След 5-6 г. в практиката тя или си остава прекрасна жена, но не особено добра професионалистка, или става добра професионалистка, но за съжаление и злобна сухарка. Изключенията са толкова малко, че само потвърждават правилото.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

това правило важи в пълна сила и за жените програмистки
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Тия в МОНИТОР нещо се опитват да замажат работата.
            Каква е истината???

Аз ще ви осветля:

Колата нистина е на посочената нотариуска, но я кара само сина е а той не само че не и помага съществено, но освен това си се знае че едно по-особено същество, с накой мании за собственото си величие и безнаказаност. Ще видим докога ще е така...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от YankovYavor
              Тия в МОНИТОР нещо се опитват да замажат работата.
              Каква е истината???

Аз ще ви осветля:

Колата нистина е на посочената нотариуска, но я кара само сина е а той не само че не и помага съществено, но освен това си се знае че едно по-особено същество, с накой мании за собственото си величие и безнаказаност. Ще видим докога ще е така...
              А нас тва кво ни интересува?
              Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                е и това да си сложи на колата и ще е в крак с модата
                Мен пък редовно си ме тряска тока като затварям вратата и съм с пуловер Ша взема да сложа на алфата 1 такав антитстатик май
                '05 166 V6
                '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Working...
                X