Известие

Collapse
No announcement yet.

мAркучи на смукателните колектори???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мAркучи на смукателните колектори???

Колеги извинявам се ако има подобна тема но не отких в търсачката.
    Та в смукателните колектори от долу влизат две мъркучета който предполагам са вакумите проблема е че при мен е само единия мъркуч а има два накрайника... единия просто изчезна. Някаква идея къде да го търся и има ли значение кой мъркуч къде е понеже като разглобявах колата и са се откачили без да ги забележаи сега съм в шах с пешката.....
    Става въпрос за 155 2.0 8В
    Last edited by Rider_alfa155; d.m.y г., 16:07. Основание: грешка в текста
    sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
    Suzuki GSXR 750 W настоящ
    Kawasaki KZ 440A вече бивш

Извън темата: пише се "мАркуч" . По темата - не мога да помогна, съжалявам.
    '99 Brava ELX 1.9 JTD:
    Почувствай България !

Comment

Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
      Колеги извинявам се ако има подобна тема но не отких в търсачката.
      Та в смукателните колектори от долу влизат две мъркучета който предполагам са вакумите проблема е че при мен е само единия мъркуч а има два накрайника... единия просто изчезна. Някаква идея къде да го търся и има ли значение кой мъркуч къде е понеже като разглобявах колата и са се откачили без да ги забележаи сега съм в шах с пешката.....
      Става въпрос за 155 2.0 8В
      Всъщност са 3 вакумни маркучета отдолу. За\към сервото\няма как да го пропуснеш, защото е по-дебел, а и щеше да разбереш по твърд педал на спирачката и лоша работа на мотора\; за\към бенз. регулатор; за\към филтъра за бенз. пари пред десния подкалник.
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
        Всъщност са 3 вакумни маркучета отдолу. За\към сервото\няма как да го пропуснеш, защото е по-дебел, а и щеше да разбереш по твърд педал на спирачката и лоша работа на мотора\; за\към бенз. регулатор; за\към филтъра за бенз. пари пред десния подкалник.
        аамм то всичко хубаво, този за филтъра за бензиновите пари е ясен, както и този за сервото, обаче за бензиновия регулатор ми е тъмна индия къде се намира това нещо

Comment

амм намерих я проклетията ама кой да знае че е точно там ............ хахах вече ще знам

Comment

Working...
          X