Известие

Collapse
No announcement yet.

Ужас! Паяк Бутна стълб в/у ГТВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ужас! Паяк Бутна стълб в/у ГТВ

Ееееее тея боклуци с паяците наистина са баси боклуците

http://www.monitor.bg/article?id=292816
    Attached Files

...до кога ще се случват тия простотии в тая държава??? добре,че хора не е имало в автомобила....
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
      ...до кога ще се случват тия простотии в тая държава??? добре,че хора не е имало в автомобила....
      В автомобила биха оцелели! Но ако бяха на улицата
      Не мога да си обясня защо за едни 30лв тея слабоумници трябва да се бутат в малки и без това тясни улици! Да им връчат по една баничарка със скоби в багажника и да наказват нарушителите.

Comment

Не виждам какво са ви виновни паяците.Тия кабели докога ще висят по стълбовете, а и явно стълба е бил за смяна щом сноп кабели се е оказал по-здрав от него
        Ако беше обикновен камион щяхте ли да го псувате толкова?
        Уж всеки иска да има ред в държавата, а е против органите които се опитват да го налагат
        Last edited by Tedo; d.m.y г., 18:29.
        Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
          Не виждам какво са ви виновни паяците.Тия кабели докога ще висят по стълбовете, а и явно стълба е бил за смяна щом сноп кабели се е оказал по-здрав от него
          Уж всеки иска да има ред в държавата, а е против органите които се опитват да го налагат
          Да бе аз даже и дебилите с ''много'' бързите бусчета псувам и един на спиди който си мислеше че може да кара с 70 в жилищен район пълен с деца го болеше главата!
          По въпроса с кабелите и интернета съм напълно съгласен че не им е там мястото и в центъра почнаха рязането им

Comment

аз упреквам състоянието ни като цяло...като почнеш от памперсите по канализацията и пластмасовите бутилки,които са навсякъде,та до кабелите, ,стълбовете(особено такива) и какво ли още не ....всичко тове е
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Този дали е съфорумец...... а дано не се скрие и да съди паркинги и гаражи ,за да им вземе паричките

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                Мииииии ако си вършеха работата съвестно, едва ли щяха да ни пречат...........
                sigpic
                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                147 JTDm 140-Малката манекенка
                GT- JTDm 150

Comment

Да съди паркинги и гаражи ..........ама на какво основание,че кабелите са ниско ,че стълба е изгнил,че водача на паяка не е бил така добър да прецени ситуацията ,която сама по себе си е абсурдна-незаконни кабели върху изгнил стълбове.Преди години изпусна хидравлика на паяк и падна кола на мой приятел. След 4 години съдебни дела резултата беше да му платят от гражданската на паяка.Тези дори нямат застраховка професионална отговорност,да не говорим дали изобщо минават преглед на крана/своево рода хидравликата е подемен механизам и трябва да се третира като такъв/паспорт,дневник и т.н./
                  Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                  156 1,8ТS-99 ......
                  EX
                  159 1,9 JTD-08

Comment

Случката е кофти, особено на такава кола... А малко в страни от темата, за паяците, миналото лято бях свидетел на следния случай: кола спряна на място, където не е разчертано, че може да се паркира успоредно на платното (не разбрах точно защо там не беше разчертано, защото пред и зад въпросното място си беше разчертано и си беше синя зона, както и да е)... Паяка спря със свирене на гумите, пичовете изскочиха и със скорост, на която съм убеден, че най-добрите механици от Ф1 биха завидели вдигнаха колата и отпрашиха с мръсна газ... Няма слагане на скоби, пък чакане половин час и т.н.
                    Направо съжалих, че не снимах едно клипче и да се хилят всички в ютюба после... Само дето щеше да е смешно ако не беше тъжно ама карай...

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
                      Да съди паркинги и гаражи ..........ама на какво основание,че кабелите са ниско ,че стълба е изгнил,че водача на паяка не е бил така добър да прецени ситуацията ,която сама по себе си е абсурдна-незаконни кабели върху изгнил стълбове.Преди години изпусна хидравлика на паяк и падна кола на мой приятел. След 4 години съдебни дела резултата беше да му платят от гражданската на паяка.Тези дори нямат застраховка професионална отговорност,да не говорим дали изобщо минават преглед на крана/своево рода хидравликата е подемен механизам и трябва да се третира като такъв/паспорт,дневник и т.н./
                      E тя гражданската е за това все пак. Иначе ако не знаете Центъра за градска мобилност всъщност е частна фирма с общинско участие. Което само по себе си поражда планина въпроси
                      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                        E тя гражданската е за това все пак. Иначе ако не знаете Центъра за градска мобилност всъщност е частна фирма с общинско участие. Което само по себе си поражда планина въпроси
                        Това, колата да ти падне от паяка е доста делече от гражданската отговорност. Все едно да ти издера колата с ключ и после да ти платят от моята гражданска.

Аз съм се заканил следващия път като ми вдигнат колата да им потроша бариерата и да я изкарам, да видиме какво ще ми направят.
                        Все още обмислям, кой е най- добрия начин да счупя бариерата без да си потроша колата.
                        Lexus IS200

Comment

Ми кво ще ти направят... камерата те снима, имат ти номера на колата... бързо-бързо ще ти цъфнат със заповед у дома, или където работиш... т'ва, да те издирят, не се иска много. Щом и лаици извън системата го могат, на ушко пък ще му е хептен лесно.
                          Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Арест?!
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                              Ми кво ще ти направят... камерата те снима, имат ти номера на колата... бързо-бързо ще ти цъфнат със заповед у дома, или където работиш... т'ва, да те издирят, не се иска много. Щом и лаици извън системата го могат, на ушко пък ще му е хептен лесно.
                              Е поне маска ще сложа После не виждам начин как ще докажат, че съм бил аз, а не някой доброжелател, който ми е паркирал колата пред нас. + 2-3ма приятели да кажат, че сме пили сокчета, мокчета през това време.

А в крайна сметка, ако не стигна до там, то поне гумите на паяците ще бъдат прилично нарязани и то не еднократно.

Казаха им, че са незаконни, те продължават да работят. Аз защо да подхождам законно към тях?
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X