Известие

Collapse
No announcement yet.

нека сме по толерантни !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нека сме по толерантни !!!

вижте сеа мисля че трябва да сме малко по толерантни към собствениците на други возила освен от нашта секта
    не мисля че марката на автомобила определя характера на собственика а и според мен които мисли че е така значи е доста затънал в сектата :P та нека не обиждаме хората на опелжиии голфажиии бмв сектанти и прочее
    ясно е че има селяни яко по улиците но такива има и с алфи (било то и с лупи на фаровете) това обаче не означава автоматично че алфистите са селяци нали така
    и как бихте се почувствали ако да ре4ем у VW форума про4етете тема с очевадни нападки срещу алфа сектата
    п.с. благодаря за новия пост но мисля че сам не бих се справил с тая пасмина тука намерете още някои лошав

съгласен с тебе колега не зависи от марката а от човека който я кара
    Lancia Dedra Integrale

Comment

Първоначално публикувано от Maldini
      съгласен с тебе колега не зависи от марката а от човека който я кара
      точно това ме подразни в предната тема а и не само в нея забелязвам че често някои хули голфажиии опелжиии и др.

Comment

е като хулят, вие що се връзвате бре?

Знаеш ли колко ще ми пука ако някой някъде в някой си форум хули алфите.... направо няма да мога да спя....

май го взимате прекалено на сериозно, а?
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
          е като хулят, вие що се връзвате бре?

Знаеш ли колко ще ми пука ако някой някъде в някой си форум хули алфите.... направо няма да мога да спя....

май го взимате прекалено на сериозно, а?
          еми явно е така и дразни това

Comment

Re: нека сме по толерантни !!!

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
            вижте сеа мисля че трябва да сме малко по толерантни към собствениците на други возила освен от нашта секта
            не мисля че марката на автомобила определя характера на собственика а и според мен които мисли че е така значи е доста затънал в сектата :P та нека не обиждаме хората на опелжиии голфажиии бмв сектанти и прочее
            ясно е че има селяни яко по улиците но такива има и с алфи (било то и с лупи на фаровете) това обаче не означава автоматично че алфистите са селяци нали така
            и как бихте се почувствали ако да ре4ем у VW форума про4етете тема с очевадни нападки срещу алфа сектата
            п.с. благодаря за новия пост но мисля че сам не бих се справил с тая пасмина тука намерете още някои лошав
            Абсолютно съм съгласен с Павката и аз карам 2 Фолксвагена освен Алфата ама не съм селяк като някои хора от форума Тва че съм си купил Алфа съвсем незначи че е най-добрата марка просто съм си фен.А и някои хора в този форум даже не са и карали други коли пък плюят наляво и надясно

Аре пис
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз па никога не съм имал Алфа, ама ги фалим наляво-надясно
              sigpic

Comment

а какво значи селянин??
                Lexus IS200

Comment

Колеездач или поне притежател на велосипед
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Re: нека сме по толерантни !!!

Първоначално публикувано от Mury
                    Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                    Абсолютно съм съгласен с Павката и аз карам 2 Фолксвагена освен Алфата ама не съм селяк като някои хора от форума Тва че съм си купил Алфа съвсем незначи че е най-добрата марка просто съм си фен.А и някои хора в този форум даже не са и карали други коли пък плюят наляво и надясно

Аре пис
                    Абсолютно е така и аз съм на мнение, че всяка марка има и + и - , а и аз като Тони съм фен на Алфа, но има и други марки които много уважавам.
                    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

аде де!

Мен една 155-ца с малоумник вътре щеше да ме помели. И са к'во ?
                      алфаджийте са селяни)) Ми не върви
                      Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

ясно ама често се случва да има теми из форума които не доказват повечето от писаното по горе а това ме дразни може да се сърдят разни екземпляри(и теми пускат дори)ма няма да толерирам подобни теми и мнения

МОДЕРАТОРА !

Comment

Заключ
                          Grande Punto 1.9 Sporт
                          98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Working...
                          X