Известие

Collapse
No announcement yet.

Моят бал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моят бал

Сигорно съм най-малкия колега в този форум но вчера ми беше завършването и имам желание да ви представя моят бал

И една смешна случка да ви раскажа от снимката на която съм сниман с 2-мата ми съученици до Q7-то и cls 55 amg-то и задницата на алфата се подава в дясно та бях спрял до тях и.. :
    Минава един човек с една жена и казва :
    - Браво на абитюрента или абитюрентката който е с тая кола (алфата).Ей т'ва е кола! К'во ми ги взимат тия мерцедеси, аудита ... кошове.
    И след 30 минути на cls-са му падна акумулатора хахааххаха
    Attached Files

Е така е колега, има и умни хора, ама са малко . Да ти върви в живота и успех
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Благодаря !

Comment

И след 30 минути на cls-са му падна акумулатора хахааххаха [/QUOTE]
        156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Сериозно и си остана там а абитюрента който беше с него тоест момчето до мерцедеса ... се качи в Q7-то иначе трябваше пешачката

Comment

Е надявам се да си си прекарал подобаващо бала :Д
            Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
            Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

и Успех в живота!!
              Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
              Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
              Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

благодаря (happy)

Comment

Щастливи млади хора,дано имате по дъбър живот от нашия.Желая ти всичко най добро.
                  Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Колега ще използвам твойта тема се похвала и аз тъй като и аз като един истински фен на марката бях с Алфа и между другото и на мене яко хора ми се кефеха, че съм с Алфа

Attached Files
                    Last edited by Galof; d.m.y г., 00:11.
                    Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                    Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                      Колега ще използвам твойта тема се похвала и аз тъй като и аз като един истински фен на марката бях с Алфа и между другото и на мене яко хора ми се кефеха, че съм с Алфа
                      Ми хубавото си е хубаво искаше ми се да съм с някоя 159-ка ама повечето са доста далечко и едвали някой щеше да ми се навие на акъла да дойде за бала ми

Comment

Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщение
                        Ми хубавото си е хубаво искаше ми се да съм с някоя 159-ка ама повечето са доста далечко и едвали някой щеше да ми се навие на акъла да дойде за бала ми
                        Е то и аз първоначално трябваше да съм с 159-ка ама после се оказа че ще съм с GT факт от който грам не бях разочарован напротив
                        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Е то и аз първоначално трябваше да съм с 159-ка ама после се оказа че ще съм с GT факт от който грам не бях разочарован напротив
                          Няма как да си разочарован дай боже след някоя година да имам честа да карам GT

Comment

Аз пък бях със 155-ца...ама малко валеше и трябва да видя фотографите какво са снимали!
                            А пък на 24 едно приятелче го возих с 156-цата на брат ми
                            The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
                            Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
                            ex Fiat Uno Turbo

Comment

Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщение
                              Няма как да си разочарован дай боже след някоя година да имам честа да карам GT
                              Аз имах удоволствието да усета какво е чувството да го караш ....
                              Дай боже да можем по едно 8c да си вземем и да караме!
                              Last edited by Galof; d.m.y г., 13:15.

Comment

Working...
                              X