If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да поясна снимката, на коята се вижда само бял дим, е направена 20секунди след като лотуса спря да се върти. На следващата снимка е авторът, след това той реши да се върти, застрашавайки живота на доста хора. След това съм го снимал докато си говореше с чичко полицай.
П.П. Най-тъжно ми стана като видях колко хора се изкефиха на това изпълнение...
тия тъпотии ги правят и БГ-селтаците с чупените баварци ...
За съжаление да...
И въобще... какъв е смисъла на това мероприятие?
Една група хора с прилични възможности си правят кефа и раздават малко сеир на зяпачите... ами безопасността на пътя?
Както каза soldier-a за юнака с петицата - застрашава живота на публиката, но реално и този с лотуса е не по-малко опасен... като искат да се въртят - има си писти за целта.
тия тъпотии ги правят и БГ-селтаците с чупените баварци ...
Изпълението на супрата е почти като на професионален дрифтер!
Мани ги тия с бмв-тата, за този спорт не трябва само кола със задно, а подготвена кола и задобрял водач! Дето се вика - не става само в бмв...
Иначе да - безопасността я няма хич в това мероприятие и неведнъж през годините е имало инциденти, че даже и такива с фатален край.
И въобще... какъв е смисъла на това мероприятие?
Една група хора с прилични възможности си правят кефа и раздават малко сеир на зяпачите... ами безопасността на пътя?
Както каза soldier-a за юнака с петицата - застрашава живота на публиката, но реално и този с лотуса е не по-малко опасен... като искат да се въртят - има си писти за целта.
И за лотуса си прав. Но преди да тръгна да прави магарии, собственика каза на публиката да се дръпне и чак като се дръпна почнаха изплъненията. Доката тоя с бмв-то директно си тръгна като по чудо нямаше инцидент. В началото преди да се дръпне публиката минаваше много близо до хората и то беше близо защото те се дръпнаха, ако не се бяха друпнали не ми се мисли колко бой щеше да изяде това момче.
като стана богат и прост ще си купя кола за 1 милион и ще ходя по европейските градове да дрифтя пред хората, ще карам по магистралите с 350 и ще се въобразявам на знаменитост, защото ще ме снимат и ще ме показва във фейсбук и туитър
и ще се преструвам , че трябва уж да спазвам средна скорост 90 км/ч, но всъщност няма да ми пука. аз има пари
Comment