Има един ресторант , който изпуска адската миризма на пържено. Предполагам има уловители за гадната миризма, но естествено собственика не е инвестирал в тях. Някой има ли идея къде може да се подаде сигнал и да го задължат да си сложи нужните филтри?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Миризма от ресторант- къде мога да се оплача
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеАз се сещам за един такъв ресторант, може би говорим за един и същ, но такава голяма фирма ме съмнява да отнесе глоба и да има резултат от жалбатаLexus IS200
Comment
-
В общи линии може да се жалиш в РИЛКОЗ(бившето ХЕИ) и в строителен нодзор(май ДНСК се води),ако не им е изпълнена вентилацията по проекта или е нарушена съществуващата инфраструктура на сградата без съгласуване.
В общи линии - на Арменския поп.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Само да вметна............технологията на жалването е с жалба,входящ номер,задължителна проверка за срок за становище/изискваш си го това е твое право/ ,като жалбата е с копие и до държавна агенция архитектура и градоустройство.По закон вентилацията задължително се извежда над покрива на сградата.Ако сградата е ниска а околните блокове по високо............е малко спорен казуса.Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеНещата се решават много лесно - един внезапен и много бърз коктеил "молотов".))...имам друга идея...да се разбере със собственика да вечеря за негова сметка..
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение))...имам друга идея...да се разбере със собственика да вечеря за негова сметка..
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеПосле да оповръщам наоколо от миризмата ли)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment