If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами вече не признават. Дори очукано от камъчета, ако не се заведе като щета- при подновяване на застраховката ми правят проблем. Огледите ги правят маркировачите от КЕЙТ, които работят с доста застрахователи. Направо е голям филм вече със застрахователите и маркировачите.
На секундата ги оправям, само им казвам така - "Че такаво нещо в предишния ми застраховател го оправяха без проблем веднага...явно пак при тях ще съм..." И веднага от другата страна възкликват...е да няма проблеми и ние ще Ви оправим проблема Просто ги притискайте, конкуренцията им е жестока, така че Вие водите парада, а не те
Половината пишете глупости. Ако ти снимат колата с драскотина и след това по някаква причина този детайл пострада в ПТП или друго, ще ти покрият детайла но без боя. Или ако при маркирането имаш драскотини и ги опишат, ако си ги оправиш отиваш пак при маркиращите и те ти бият печат, че драскотината е оправена и ако някой ти я одраска вече я зачита за щета и съответно изплащат. Пък и ти с тоя сервиз след 3 месеца от къде го намери.....
Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ
Половината пишете глупости. Ако ти снимат колата с драскотина и след това по някаква причина този детайл пострада в ПТП или друго, ще ти покрият детайла но без боя. Или ако при маркирането имаш драскотини и ги опишат, ако си ги оправиш отиваш пак при маркиращите и те ти бият печат, че драскотината е оправена и ако някой ти я одраска вече я зачита за щета и съответно изплащат. Пък и ти с тоя сервиз след 3 месеца от къде го намери.....
Ами намерих го колега имам желание да стане както трябва, а стия шарлатани наречени бояджиии вече съм пропищял тук поне знам, че се дуржи на качеството но имат много поръчки
Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007
Колега боядисването ми ще струва 2000 лева запазен ми е дата в специален сервиз във Букурещ обаче е след 3 месеца как да я карам до тогава без каско, а и да и го направя при евентуален удар едно голямо нищо понеже детайлите са били повредени !
И няма да ти се исплати за боя за тях.Иначе се плащат за подмяна ако стане нещо.При мен се получи следното,че ударих колата зимата и счупих предната броня като нямах каско.Взех друга боядисах я и направих каско,после отдох със старата.Усъмниха се и ми платиха само за подмяна без боя.Такаче прави каско карай боядисай я и после пак я снимай оправена вече.
И според мен няма да ти мине номера. А гледайки колите от подписа ти не мисля, че би трябвало да се занимаваш с подобно нещо.Дай едни 1000 лв си си оправи колата, след това и направи "каско".
Времето на застрахователните измами отдавна отмина.....немога да ги разбера тия момчета дето са чули от някой стар пияница като мен как са ставали нещата едно време и живеят с мисълта, че ще се получи....
п.с. много се кефя на тези който са си сложили в подписа всички автомобили на родата)
Времето на застрахователните измами отдавна отмина.....немога да ги разбера тия момчета дето са чули от някой стар пияница като мен как са ставали нещата едно време и живеят с мисълта, че ще се получи....
п.с. много се кефя на тези който са си сложили в подписа всички автомобили на родата)
Това го приемам по-лично защото аз имам доста обаче такива, имащи се за много интересни като теб не вървят всичките са си мои лични на мое име! Когато нямаш какво да кажем по- добре мълчи ! А и за твое сведение съм си направил каското и грам не ме интересува мнението ти Колега ! Ако беше чел преди да пишеш щеше да видиш, че нямам за цел да точа пари от застраахователите, а просто да имам каско докато си оправя колата !
Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007
Хм...мен преди 2-3 години ми застраховаха кола с леко чукнат калник...само малко по-мръсна я оставих и то не си личеше много...нащракаха я там, след 1 месец отидох и си го заведох като щета...сега толкова стриктни да са станали....
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Това го приемам по-лично защото аз имам доста обаче такива, имащи се за много интересни като теб не вървят всичките са си мои лични на мое име! Когато нямаш какво да кажем по- добре мълчи ! А и за твое сведение съм си направил каското и грам не ме интересува мнението ти Колега ! Ако беше чел преди да пишеш щеше да видиш, че нямам за цел да точа пари от застраахователите, а просто да имам каско докато си оправя колата !
По кротко...нещо след абютуренският бал си се превъзбудил.....и ако сам си четеш темата щеше да видиш, че някой колега ти беше казал...не е проблем и така да се застрахова и след това да се отбележи, че са остранени щетите!!!!...... май се вкарваш в некви филми дет не си играл
Колега и аз ще ти кажа - това, което правиш, е застрахователна измама, изобщо не се заминавай, още повече пък спокойно да го пишеш на публично място.
Шъ мъ извиняваш, ама изобщо не мога да ти схвана логиката - "аз не искам да измамя застрахователя, ама ако катастрофирам искам да ми платят даже и боята" ... нещо се оплиташ в обясненията.
По кротко...нещо след абютуренският бал си се превъзбудил.....и ако сам си четеш темата щеше да видиш, че някой колега ти беше казал...не е проблем и така да се застрахова и след това да се отбележи, че са остранени щетите!!!!...... май се вкарваш в некви филми дет не си играл
Ти ако беше причел щеше да видиш, че застрахователя ми неиска така да я застрахова няма да казвам кой е ! И отдавна не съм на вална балове Колега ! Аз съм си спокоен !
---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:17 ----------
Колега и аз ще ти кажа - това, което правиш, е застрахователна измама, изобщо не се заминавай, още повече пък спокойно да го пишеш на публично място.
Шъ мъ извиняваш, ама изобщо не мога да ти схвана логиката - "аз не искам да измамя застрахователя, ама ако катастрофирам искам да ми платят даже и боята" ... нещо се оплиташ в обясненията.
Колега това съм го объркал като съм го написал и мисълта ми беше, че не ме интересува боята така или иначе съм си платил предварител но и то доста повече от колкто биха ми платили, ставаше въпрос, че скапаните застрахователи се опуваха на другата ми кола понеже беше надрана казах им да си спаднат цената за боята аз ще си я платя а те ми отговориха така немойе този детаил е повреден нчма да плащаме за никакъв ремонт и го бях заявил като я застраховах ! Та затова казах, че иска, да и я снимат ним ща парите за боята нито сервизите ! Ставаше въпрос за удър ако има !
А и вече темета е приключена боядисаха частино местата и почти не си личи( освен, че там е по лъскаво :Д ) и си я застраховах и в друга компания не в досегашната, казаха, в това състояние могат да я застраховат ! А След 3 месеца ще си я щребоядисам за собственно ядоволствие понеже мразя такива работи на парче !
Приятел ми я правии затова не съм плащал нищо само 30 лева за боята и то сложи от най- ефтината , но учудващо няма разлика в боята ( разнотоние ), а с гланца незнам каква магия направи навсякаде почти еднакъв и няма матово около пръсканото само е малко по лъскаво на места но така или иначе ще се прави цялата след месец и половина вече
Comment