Известие

Collapse
No announcement yet.

Тия почват да ме нерват яко !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ама вие май нямате капка чувство за хумор?!?!...От една лека шегичка,закачка,мисъл вие изкарахте човека злобар,сектант,мразещ голфовете,тъпак и т.н
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
      Ама вие май нямате капка чувство за хумор?!?!...От една лека шегичка,закачка,мисъл вие изкарахте човека злобар,сектант,мразещ голфовете,тъпак и т.н
      Да не говорим че всеки има право на мнение и никой не може да му забрани да мрази Фолксваген.

Аз лично няма марка която да мразя, а само някой шофьори.....като оня бакшиш вчера дето благодарение на добрите спирачки на Алфата не го размазах странично след като ме засече и на всичкото отгоре дори не махна с ръка да се извини а ми показваше к****е
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Поста аз го изтрих (за първи път ми е, дано да е наред)..... А вие се стегнете, че бекъп имам от май месец и да не профилактираме. Напоследък доооооста нерви се хвърлят тук и некак не съвпада с идеята за един клуб и форум на хора с общи интереси, да не кажем страсти.... АМАН! А колкото до Никибой и 75 турбо - пийте по една бира и се разберете !
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Аз пък днес видях Фолксваген Еос,дори се качих в това нещо.И сега без да ме обвинявате в расизъм спрямо ФВ,все пак 1 година съм карал Венто,еми не е хубава-тясна,малка,неудобна,а отвън нищо забележително.Доста п0-добре ми изглеждаше по снимки преди да я видя на живо,но сега наистина съм разочарован от това дръо.А струва 60 и няколко хиляди с ДВГ 2.0 ФСИ,ми за тези пари-сещате се,почти Брера.Тъй че квот и да копират ......
          2011 Giulietta MA-ex
          1995 155 1.8 TS 8V
          2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Ма това произвежда ли се ? Аз все до сега си мислех, че е прототип ?!?
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Ми и аз така си мислех,ама се произвежда.Дори в Търново има вече едно дръо продадено
              2011 Giulietta MA-ex
              1995 155 1.8 TS 8V
              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Да ви кажа копие е тоз ФВ но като гледам накаде са тръгнали нещата скоро само емблемите ще им разменят ,а колите ще са еднакви !!! Еб....и и идеалния свят към който сме се запътили !
                90 2.5 V6
                Croma 1.9 multijet

Comment

Първоначално публикувано от wrc
                  Аз пък днес видях Фолксваген Еос,дори се качих в това нещо.И сега без да ме обвинявате в расизъм спрямо ФВ,все пак 1 година съм карал Венто,еми не е хубава-тясна,малка,неудобна,а отвън нищо забележително.Доста п0-добре ми изглеждаше по снимки преди да я видя на живо,но сега наистина съм разочарован от това дръо.А струва 60 и няколко хиляди с ДВГ 2.0 ФСИ,ми за тези пари-сещате се,почти Брера.Тъй че квот и да копират ......
                  Нищо, че не е кабрио, едно "GT" за същите пари ще е просто супер, но ходи обяснявай...
                  sigpic

Comment

Working...
                  X