Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата 1-ца BMW

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Новата 1-ца BMW

Гледам по сайтовете снимки на новата първа серия на БМВ и се чудя как са могли да допуснат това да излезе от завода. Ето един линк към новината:
    http://testdrive.bg/news/read2415.html
    По принцип съм фен на БМВ, както предполагам и доста други Алфисти, но това не ми харесва. Вярно страничната линия е агресивна, но фаровете, предната маска, която не знам как какво да оприлича - може би на риба и стигам до задните светлини, които ми напомнят на омразните ВАГ с тяхното поло, са отвратителни. Темата не я пускам за да плюем по другите марки, а по-скоро като един вид отговор на тези, които оплюха новата Джулиета. Така де, нашето девойче си е убавица.
    Click image for larger version

Name:	2012-bmw-1-series-5-door-5.jpg
Views:	1
Size:	56.7 Килобайта
ID:	2384419

Click image for larger version

Name:	2012-bmw-1-series-5-door-2.jpg
Views:	1
Size:	44.2 Килобайта
ID:	2384420
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Напълно споделям мнението ти! Аз също горе-долу уважавам БМВ-тата, но това е меко казано грозновато. Не че БМВ ги е бивало кой знае колко с дизайна някога
    Subaru Legacy 3.0R
    Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
    sigpic

Comment

и аз харесвам бмв, но това...

отзад е като ново поло
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Абе, тя и досегашната единица не беше нещо особено и като екстериор и като интериор...
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Е кво... темата цял ден стои пък сега доскорошните авторитети в областта на дизайна ги няма да оплюят както плюха по Жулиетата Сега, извинявам се, Жулиетата секи има право да не я харесва, ама ако някой ми каже, че това е по-красиво вече би било скандално

А и колегата е прав, че и старата единица не беше върхът, ама поне приличаше на БМВ, тва наистина бие на опит с фотошопа.

П.С. Аз също харесвам БМВ, ама малко съм разочарован тоя път.
          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

на мен жулиета не ми харесва , но това е дори по-зле

а кой по-точно в този форум е предявавал претенции да е капацитет в автомобилния дизайн?
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Фен на БМВ никога не съм била и няма да бъде особенно след като имам близки приятели които се занимават с директни продажби и обслужват предимно гаранционните скъпи и капризни талиги.
              Все е било грозно БМВ , но това тук вече надминава дори "красотата" на германките с техните раздърпани неглиже удобни дрешки и неприветливи прически като токку що да са излезли от це нтрофуга
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
              140 HP + Chip Tuning -> ex
              Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
              Born to make me happy

Comment

Олеле, отзад положението е покъртително, а отпред с тези непропорционални фарове също отива на зле иначе големите бъбреци кефят, като цяло никак никак не ми харесва, в сравнение с предходната определено старата ми харесва повече, трябва да се стягат бумерите, за да имат продажби и в ниските класове, но с това не знам дали ще успеят..... Иначе нагоре доста добре се справят кажи речи
                Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                sigpic

Comment

Аз също уважавам БМВ!
                  Още като видях новината и веднага я показах на приятел който е от бмв клуба.И знам, че малко или много е пристрастен към марката и му викам :
                  -Кажи ми чесно харесва ли ти ? На мен изобщо !
                  От страни има добър вид... но предницата като на 5-ца една от най-големите коли на бмв а тази малка кола с такъв изглед отпред ужасно.Отзад без коментар трагично.Вътре е красиво но както всички нови коли от вътре са страхотни.

Неговия отговор :
                  - Един от най-грозните модели на бмв ...

Comment

На мен ми прилича на депресирана скумрия.
                    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Дизайнерите са се изложили яко.

Comment

ми няма как хората търсят нещо различно ама вече не остава много какво да се измисля,освен да почнат да връщат дизайна на старите купета с леки изменения-според мен ще е доста по сполучливо,вече с тея обли форми и т.н. и Алфа И БМВ и всички общо взето се размиват губят от агресията си и става мармалад!То като гледам на новите коли ако почнем да им махаме емблемите и със сигурност в един момент ще останем озадачени-аз затова си възтановявам старата баба яга
                        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

И аз ги уважавам баварците, даже много, ама първата "единица" беше ужасно грозна, а тази е дори по-грозна.
                          Не знам как са го постигнали.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Значи предната единица е направо красавица в сравнение с това.Не знам какво са си мислели като са го пускали серийно.
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Мисля, че БМВ всячески се опитват да ни докажат как може да се продава автомобил с ужасно непропорционален и отблъскващ дизайн. Аз бях върл противник на предишния главен дизайнер на марката - Крис Бенгъл но наследника му Ейдриън ван Хойдонк май е попаднал във вакуум ... Тази кола не би се харесала на никой що-годе интелигентен европеец но все пак ето ви малко статистика като един вид намек да се сетите защо има такива течения в дизайна на автомобили на новия век:

- за последната година китайският пазар на автомобили е нараснал със 72%
                              - над 35 % растеж е в луксозния клас и около 26% в средния
                              - през 2010 в Китай са продадени 10,5 милиона автомобила
                              - над 300 милиона китайци вече имат средногодишен доход, който отговаря на този на германците
                              - Китай е най-големият пазар на Ескласа на Мерцедес ...
                              Last edited by nightroller; d.m.y г., 11:43.
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                              X