Известие

Collapse
No announcement yet.

„Буревестниците” (Thunderbirds)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• „Буревестниците” (Thunderbirds)

На 25 Юни 2011 за втори път ще посетят България, демонстрационната група на ВВС на САЩ.
    За всички авиофенове и за хора, които искат да си запълнят съботата с нещо интерсно, да заповядат на 25.06.2011 (за точния час по нататък ще имам по точна информация) в Авиобаза Граф Игнатиево. Вход свободен! Това нещо не се наблюдава всеки ден и си заслужава да се види.
    За снимащите е препоръчително по-дълги обективи и компактни апарати с по голям оптичен зум

копи-пейст от тук

местните авио фенове да не се скатават
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Базата ще отвори врати за посетители в 9.30 часа.
    Но всяко представление на Буревестниците започва с наземна церемония (която също е интересно да се види), така че полетните демонстрации ще започнат по-късно.
    Alfa User сигурно ще внесе допълнителна яснота..
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Демонстрационната група на ВВС на САЩ „Буревестниците” (Thunderbirds), летяща на изтребители F-16C/D, ще направи авиошоу в авиобаза Граф Игнатиево на 25 юни 2011 г. Входът за демонстрацията е свободен, а нейното начало е в 14,00 часа. Визитата е по покана на българските ВВС и е част от мероприятията по повод предстоящата 100 годишнина на военната ни авиация.
      Шоуто ще се проведе на 25 юни 2011 г. в авиобаза Граф Игнатиево. По традиция то започва с наземна церемония, която представя прецизността в подготовката и съвместните действия между инженерно-технически и летателен състав. Въздушните демонстрации са комбинации от групови и солови изпълнения с елементи и фигури на висшия пилотаж.
      Програмата за 25 юни включва още концерт на Ансамбъла на Българската армия и демонстрации на парашутни скокове от групата на Силите за специални операции. Авиобаза Граф Игнатиево ще отвори врати в 09,30 часа на 25 юни 2011 г. „Буревестниците” пристигат на 23 юни с инженерно-техническият си състав и техните самолети F-16C/D block 52. На 24 юни личният състав на групата ще се включи в различни благотворителни прояви. „Буревестниците” посещават България за трети път след 1996 г. и 2007 г. Това им посещение е част от европейското турне, което включва още Турция,Румъния, Италия, Дания, Финландия, Великобритания и Белгия.

Съсипаха ми Драг Дей-а
      155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
      Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Мдам, шоуто си струва да се посети, само че "Буревестниците" идват не за втори, а за ТРЕТИ път в БГ ... което няма особено значение в случая.
        Аз вече съм наточил апарат и обектив, остава само да сме живи и здрави да посетим събитието. Предния път бях с доста по-несъвършена техника и сега смятам да си наваксам. Ето малко снимчета от предното авиошоу :
        Attached Files
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Апарат и обектив добре, а сенник имаш ли този път?

Comment

Много добра новина. Ще гледам да посетя мероприятието. От нашето село ако има желаещи да направим организация?

И един поздрав

http://vbox7.com/play:a9a2366a
            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

незнам мен пък ми е мъчно идват само разни натовски простотии...

искам да видя Русские Витязи и Стрижи естествено на Фречие Трикульори бих ходил 10 пъти ама тия буревестници... незнам....

Първото ми и най-велико Шоу е по случай юбилея на летище Сарафово, бях дете и никога няма да го забравя... имаше Су-22,25 и Су27

Тогава Видях с очите си и полк. Иван Даев за първи и последен път.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Стрижите и Витязите няма да ги видим скоро в БГ-то - поне не докато подгъзваме така грозно на натовците ...
                @ Old Fox - сенник за обектива има, ма за мен дали ще се намери - че като се сетя как изгорях на Тракдея ...

Comment

За Витязи и Стрижи, много ни миришат чорапите. Да се надяваме, тъндърбърдите да направят нещо, щото в Турция не са показали нещо особено а овациите са обрали турския ф-16 пилотиран от Келеш, както и групата от Италия. Все пак за България едно такова шоу като това е напълно задоволително(като се има предвид, че и е без вход) А за хора, които нямат наблюдение за такива неща определено ще е интересно
                  Last edited by splendor; d.m.y г., 13:03.
                  Alfa Romeo 146 1.4Junior; Alpine 113BT; Hertz
                  sigpic

Comment

Хайде да се въздържаме от пренебрежителни определенийца за пилотажни групи от най-високо ниво и 60 годишна история.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                      Хайде да се въздържаме от пренебрежителни определенийца за пилотажни групи от най-високо ниво и 60 годишна история.
                      Немаш грижи, не съм имал за цел да засегна някой техен фен. Ще се коригирам. Но спрямо руснаците и не само са точно такива. Да не забравим жалкия опит на Сините Ангели в Москва за авиошоу.
                      sigpic

Comment

За съжаление въпреки, че има доста талантливи копелета и у нас не можем да развием тези умения у тях, а руските асове не можем да видим, поради познати на всички причини - най-бедният партньор в НАТО сме и само можем да гледаме другите като отвреме-навреме си спомняме миналото.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Ха-ха ще развиваме пилотажни групи. С МиГ-21 ли? Или с 4те общо 29ки? И с какви пари? Те гориво да покрият заданията нямат. Фигури от висшия пилотаж не са тренирани с години... Че нямаме демонстрационна група ни е последния проблем в момента
                          Last edited by Old Fox; d.m.y г., 14:14.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                            Ха-ха ще развиваме пилотажни групи. С МиГ-21 ли? Или с 4те общо 29ки? И с какви пари? Те гориво да покрият заданията нямат. Фигури от висшия пилотаж не са трениран с години... Че нямаме демонстрационна група ни е последния проблем в момента

Това от кухнята на ВВС ли го измъкна?
                            sigpic

Comment

Хайде да оставим личните захапки настрани, а ?
                              Аз лично ще отида да поснимам Буревестниците, макар за последните 15 години да нямат кой-знае каква промяна в програмата си (да не кажа никаква...), и ще се радвам после да споделя впечатления и снимки.
                              Ако някой от вас ще присъства също - да пише, та да се видим на място

Comment

Working...
                              X