Известие

Collapse
No announcement yet.

„Буревестниците” (Thunderbirds)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от splendor Покажи съобщение
    Много точно казано, но само тези, които са виждали на живо подобни минавания (на един рейс височина), може да разберат за какво точно говориш.
    А като се има предвид, че тези фитки са изкорубени отвътре и са фрашкани с навигационни уреди, да се чуди човек за какво им е пилот.
    Не случайно, като дойдат на посещение висши делегати и знатни особи и като видят Миг-21, им се надървят косите )))
    Мда!
    То и една ескадрила "балалайки" май имаме още в резерва, ама само познавачите ги различават!
    Ако не ме лъже паметта и МиГ - 21 и Су-7А ги поглезиха с нова електроника и за това им щръкват косите!

Едит:Сега се сетих защо! Защото само двата от всички самолети, могат да летят над Мах 2 с пълен боен товар!
    Това си е направо за още една наздравица!
    Last edited by mordohy; d.m.y г., 23:00.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Едит:Сега се сетих защо! Защото само двата от всички самолети, могат да летят над Мах 2 с пълен боен товар!
      Това си е направо за още една наздравица!
      Аз леко се обърках Кои точно два самолета го могат това?
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

МиГ-21 и Су 7А; Су-7Б и производните им!
        В по-късен етап, философията е вече друга. Например: Су-27 носи "само" 2.4 т.
        На практика и по-малко!
        Серията до 33 са просто хирурзи!
        Минават, резват по нещо, чекват и изчезват!
        Някъде наоколо чакат добре угоени Мигове, готови да засмучат информацията и да изакат всичко каквото имат!
        Обратното е Ф-118 или друг пъргавелко да снеме данните, а после Ф14 или 15; или А-10 да се изходят по въпроса!
        Само МиГ-21 и Су-7, могат да направят малък ад самостоятелно!
        Не случайно, тия самолети имат най-много въздушни победи след Втората световна война!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Мордохи, нищо вярно не каза човече.
          Нито МиГ 21 нито Су -7 могат да си помислят за М2 в пълно натоварване. Максималната и на двата е около 2100км/ч, но не е постижимо при пълно натоварване.

Су-27 носи до 6 000кг при пълно натоварване. Това 2.4 т не знам къде си го видял.
          Не знам също така какво е "угоен МиГ" - но идеологията тогава е била лек фронтови изтребител - МиГ 29 и тежък Су-27(и разни негови варианти). Дори слон като МиГ 31, не се доближава до шесте тона на Су27.
          Ф18, Ф111 или Ф117 имаш предвид?Щото нали Ф118- тц.
          А супата дето си я сготвил по нататък с 3 абцилютно различни и несравними машини, даже не подлежи на коментар.
          Не страшно де. Не може да си компетентен по всички въпроси.

Comment

Ми наздраве на всички, усетили поне веднъж тътена в стомаха от ниско прелитащата 23-ка !
            Аз като малък съм бил свидетел на стократни прелитания над къщата ни на село, защото по една случайност от там минаваше захода за кацане на Габровница. На полето до селото имаше една могила, от върха на която си представях как галя коремите на МиГ-овете по финалната права ... спомени спомениииииииииии ...
            На вратата на моята стая на село още стои изрезката от списание Криле - "Габровница - авиобаза на края на света" ... боже колко ми е мъчно като се сещам сега за това време
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
              Мордохи, нищо вярно не каза човече.
              Нито МиГ 21 нито Су -7 могат да си помислят за М2 в пълно натоварване. Максималната и на двата е около 2100км/ч, но не е постижимо при пълно натоварване.

Су-27 носи до 6 000кг при пълно натоварване. Това 2.4 т не знам къде си го видял.
              Не знам също така какво е "угоен МиГ" - но идеологията тогава е била лек фронтови изтребител - МиГ 29 и тежък Су-27(и разни негови варианти). Дори слон като МиГ 31, не се доближава до шесте тона на Су27.
              Ф18, Ф111 или Ф117 имаш предвид?Щото нали Ф118- тц.
              А супата дето си я сготвил по нататък с 3 абцилютно различни и несравними машини, даже не подлежи на коментар.
              Не страшно де. Не може да си компетентен по всички въпроси.
              Ми напредвам с гореупоменатата бутилка и аз правя грешки!
              Да Су-27 носи 6.8 тона бомби, ама вече не е той!
              За това казвам 2.4.
              Две ракети въздух-вода!
              Колкото до идеологията, тя тогава а и сега е- Су м инава и разучава, а МиГоввте бомбардират

Comment

На практика и по-малко!
                Някъде наоколо чакат добре угоени Мигове, готови да засмучат информацията и да изакат всичко каквото имат!
                Обратното е Ф-118 или друг пъргавелко да снеме данните, а после Ф14 или 15; или А-10 да се изходят по въпроса!
                Не случайно, тия самолети имат най-много въздушни победи след Втората световна война!
                време е за смяна на дилъра.
                Само МиГ-25 и разбира се МиГ-31 могат да летят продължително време при пълно бойно снаряжение М>2. Максималният боен товар на Су-27 на външно окачване е от 6000 кг е доведен до 8000 кг за последните серии и последващите модификации от семейството му. И Су-7 никога не е бил на въоръжение у нашата армия.
                No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Някой от София ще пътува ли натам?
                  GTV

Comment

На практика и по-малко!
                    По-големи глупости не бях чел скоро, моля като няма какво да пишете не правете така че да ни става за смях форума и хората да си разменят линкове с бисери.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Не се дразнете взаимно, шоуто вчера се провали заради силния дъжд, който се изля точно по средата му ... Не беше невъзможно да се изтегли програмата с още един час напред, защото метео-прогнозата беше ясна още във вторник. Така вместо да гледаме песнички и танци на някакви ансамбли, щяхме да изгледаме цялото шоу на американците... Хората се пускаха в базата още от 0930ч, а по някаква американска логика авиошоуто започна чак в 1300...
                      От друга страна пък стигането от Пловдив до Граф Игнатиево и после прибирането беше кошмар. Но то и нямаше как иначе да е - при толкова много хора...
                      едно репортажче по въпроса - щракате на кличето от Elevation-а .

И как може модерен изтребител да играе ролята на софийска автобусна спирка

(с разрешение на автора)
                      Last edited by Alfa User; d.m.y г., 14:34.

Comment

Хихи
                        Колко човека могат да останат сухи под МиГ-29? Супер снимка.

Жалко че се провалило шоуто, но остава поне БИАФ 2011. Така че до Септември.

Comment

Абе то шоу имаше, но наполовина ... докато се измъкна от базата и се кача в колата, дъжда спря и Буревестниците довършиха програмата. Само дето хората вече ги нямаше... Е, все пак на излизане от селото ме изпратиха 4-те F-16 във формация "диамант" - на 200м над пътя, по осовата линия. Явно бяха решили да направят последен реверанс към публиката.
                          Тъй, ето и малко снимки от мен от вчера :

Всичко останало можете да видите на този адрес.

Comment

Габровница ми е село,на 70 метра от гарата сме,преди не можеше да се спи там излитаха на всеки 3 минути май,имахме царевица и съм седял на пистата като дете и съм ги гледал как излитат,от толкова лупинги не знам на кое Врачанско село не помня един слезе и форсира и изпотроши прозорците на хората е тва е майсторлък от разстояние да трошиш прозорци

Comment

мдам, ние с двуколесното като видяхме каква е мътилка в 10 изобщо и не долазихме до гаража

ще чакаме следващия път
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Айде една и от мен
                                Attached Files
                                http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

Working...
                                X