Известие

Collapse
No announcement yet.

Чудо, измиха квартала

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чудо, измиха квартала

Днес видях чудо.Откакто съм в Люлин, ще стане 10 години някъде за втори път измиха нашия микрорайон.Последния път беше по времето на Софиянски, беше с предупреждения да се вдигнат колите и по основно, но и сега бива.Идват избори наес
    Но каквото и да е, не вярвах да видя такова чудо скоро
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Евала.. похарчили са една солидна супа пари, която е отишла в партийната каса, с нулев резултата за нас гражданите. Докато паркират колите по тревата и докато камионите от строежите сипят пръст навсякъде няма никакъв смисъл да се мият улиците, освен за да се крадат пари от обществени поръчки и да се отчита дейност.
    Lexus IS200

Comment

Е сигурно е и така, ама поне измиха нещо.В интерес на истината строежите край нас почти изчезнаха, виж по градниките си има МПС та.То като вземеш цената на боклука, та през каквото и където да минеш у нас е на далавера някаква.
      sigpic

Comment

Нали се сещате че миенето на улиците може да бъде и по други причини........
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

За една година моя го мият четри пътиДо сега не е било тва чудо.
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

В Надежда 5 два (2) пъти чистиха около тротоарите земята и боклуците, тревата и аз бях като гръмнат, сега паркираните коли пречеха, но такова нещо не съм виждал от 1994г. от когато живея тук.

Измиха също с водоноски преди 1 месец което не съм виждам от 1989г. или поне не си спомням забутаните квартали извън центъра да се прави.
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Днес видях чудо.Откакто съм в Люлин, ще стане 10 години някъде за втори път измиха нашия микрорайон.Последния път беше по времето на Софиянски, беше с предупреждения да се вдигнат колите и по основно, но и сега бива.Идват избори наес
              Но каквото и да е, не вярвах да видя такова чудо скоро
              Аз пък за първи път виждам из люлин (8 част) да я мият ..... Сега ако някой мине да изкърпи и дупките из междублоковите улички няма да е лошо , поне от 6 години има дупки който всяка година стават все по големи .... Само главните булеварди се кърпят ..... поне на две, три години да влезнат и м/у блоковите пространста
              156 sportvagon 1.9jtd

Comment

Чистят и кърпят, лято е, избори идат...

Само един въпрос: Защо? Защооооо първо се реже и после минават дни преди да се асфалтира? Защооооо...
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

И в Лозенец миха миналата седмица, и за да изпишат повече разходи бяха с водоноски и машини
                  Едно време ползваха пожарните щрангове за тая цел
                  А покрай изборите гледам и маркировки правят тия дни на по-големите булеварди
                  Last edited by Tedo; d.m.y г., 01:10.
                  Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

И при нас миха в четвъртък срещу петък.
                    Прибирайки се от таксито реших че освен бира и други неща съм пил та почнаха и такива работи да ми се привиждат. Но се оказа действителност.
                    Ако може постоянно да сме като преди избори добре би било.
                    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                      Пожарните кранове са вързани към нашия водопровод. А да миеш улиците с такава вода е огромно разхищение и престъпление.

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                        И в Лозенец миха миналата седмица, и за да изпишат повече разходи бяха с водоноски и машини
                        А покрай изборите гледам и маркировки правят тия дни на по-големите булеварди
                        Едно време баш с цистерни миеха, много добре си ги спомням, по 2 броя и тумба работници, събират, мият и пак събират ако водата е вдигнала нещо по-едро.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Да така е, едно време, когато се прибирах посреднощ улиците се миеха с водоноски, зил и двата трима работници.Водата се налива от разни алтернативни източници, например такъв има до стадиона на ЦСКА, в началото на горската част на парка, до Веселото село, което пък едно време бе място за велосипеди под наем.
                          Ма както и да е-това миене трябва да е поне ежемесечно.
                          Last edited by fred; d.m.y г., 19:20.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Евала.. похарчили са една солидна супа пари, която е отишла в партийната каса, с нулев резултата за нас гражданите. Докато паркират колите по тревата и докато камионите от строежите сипят пръст навсякъде няма никакъв смисъл да се мият улиците, освен за да се крадат пари от обществени поръчки и да се отчита дейност.
                            И това че на околовръстното камионите излизат с калта на сфалта и колите като минем къде ли водим тая кал? Да не говорим че предната ми брония и капак са като след престрелка от тия камъчета
                            В Младост 4 има една дупка с багер при нея от 2 седмици - къде ли отива калта когато завали.
                            Напълно съм съгласен за това че резултат няма.
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                            BMW 316 Compact '95

Comment

а fred не е за изборите...........от 3-4 месеца вече е редовно това.Даже има и от Титан с метли минават по малките квартални улички и замитат.Странно е , но е от поне 3 месеца така.И друго което съм забелязал е че минават с камионите за едногабаритния отпадък и го събират вече няколко пъти (нищо че това си е задължение на тия дето го изхвърлят).
                              мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
                              X