Известие

Collapse
No announcement yet.

Чудо, измиха квартала

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вчера отново измиха улиците и асвалтираха една улица изцяло
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщение
      Аз пък за първи път виждам из люлин (8 част) да я мият ..... Сега ако някой мине да изкърпи и дупките из междублоковите улички няма да е лошо , поне от 6 години има дупки който всяка година стават все по големи .... Само главните булеварди се кърпят ..... поне на две, три години да влезнат и м/у блоковите пространста
      Млад си и не помниш
      Абе дупките ги покърпваха редовно, ма от две години нещо са се ослушват...

---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
      Вчера отново измиха улиците и асвалтираха една улица изцяло
      Ти направо банкет трябва да дадеш
      Last edited by fred; d.m.y г., 18:54.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Бре, аз съм чувал всякакви митове за софииската мръсотия.В Русе това упражнение си го правят навсякъде пролет и есен. Не мога да повярвам. Разбира се задблоковото пространство е като лунен пейзаж и дори след организираната бригада на живущи от блока пак става същата мръсотия и прахоляк, защото дупките са техният източник. Няма координация на действията.
        Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

в Бургас се мие почти всеки ден като се стопли

затова и колите прашасват по-бавно лятото
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
            И при нас миха в четвъртък срещу петък.
            Прибирайки се от таксито реших че освен бира и други неща съм пил та почнаха и такива работи да ми се привиждат. Но се оказа действителност.
            Ако може постоянно да сме като преди избори добре би било.
            Аз реших, че по Котата е избил водопровод...
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Тук в Нова Загора в момента все едно сега строят града

Това може би най-голямото ремонтиране на улица от както е създаден градът!
              Спечелен е Евро проект на стойност над 9 000 000 лв...
              Над 15 главни улици (за град като нашия това означава всичко основно) са почнати да се правят по евро стандарт, цялостно изкопаване и сменяне на тръбопроводи, изцяло нов асфалт, жълти плочки на тротоарите, пожарните кранове...центъра изцяло ново всичко, нов площад дори
              Паркове нови...зелените площи в комплексите са изкопани навсякъде ще бъдат с нови площадки и райграсче и още и още чак не е за вярване, но естествено подпомогнати от Европа, ако чакаме на нашата мила държавица...ще си останем с чакането...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не знам кое от двете неща действа по бързо - появяването на дупки, или запушването им.......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  Тук в Нова Загора в момента все едно сега строят града

Това може би най-голямото ремонтиране на улица от както е създаден градът!
                  Спечелен е Евро проект на стойност над 9 000 000 лв...
                  Над 15 главни улици (за град като нашия това означава всичко основно) са почнати да се правят по евро стандарт, цялостно изкопаване и сменяне на тръбопроводи, изцяло нов асфалт, жълти плочки на тротоарите, пожарните кранове...центъра изцяло ново всичко, нов площад дори
                  Паркове нови...зелените площи в комплексите са изкопани навсякъде ще бъдат с нови площадки и райграсче и още и още чак не е за вярване, но естествено подпомогнати от Европа, ако чакаме на нашата мила държавица...ще си останем с чакането...
                  Няма начин всичко това да струва само 9, да не са 90 милионите?
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

хората за 90млн строят магистрали....

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщение
                      Само главните булеварди се кърпят ..... поне на две, три години да влезнат и м/у блоковите пространста
                      Малко спам, но за дупките има Столичен инспекторат, един телефон и проблема е решен, пробвано е ...
                      ЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА И ПО-ЧИСТА СОФИЯ.

ВЕЧЕ ИМА НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧЕТЕ.

ЗВЪНЕТЕ ЗА ВСЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ, НЕУРЕДИЦИ, ДУПКИ, РАЗБИТИ ШАХТИ, ТРОТОАРИ, ПАВАЖ, ВОДОТТОЦИ, ОСВЕТЛЕНИЕ, КОТКИ, КУЧЕТА, БОКЛУЦИ, НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ, БОКЛУЦИ ОТ СТРОЕЖИ И ВСЯКАКВИ АНОМАЛИИ И БЕЗОБРАЗИЯ В СОФИЯ !

НА ТЕЛ. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ - 24 ЧАСА NON STOP!!!

0887 187 807; 0889 701 785 ДЕНОНОЩНО !

Попълнете следния формуляр, така ще получите входящ номер на вашата молба, жалба, също като всяка

обикновена молба, жалба към общината чрез ВИРТУАЛНО ДЕЛОВОДСТВО.

За всякакви сигнали, ЗА ЖАЛБИ И ПРЕПОРЪКИ, свързани с общината попълнете: www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp

ЗА ДУПКИ в София: dti.signali@abv.bg

ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ.

БЕЗПЛАТНО И ДЕНОНОЩНО

987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ.
                      ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                        Няма начин всичко това да струва само 9, да не са 90 милионите?
                        Навсякъде из града има поставени от тия табла белите като на строителните обекти, спечелени по евросъюза 9 000 000 (и нещо си там) и проекта започва един си кога и завършва еди си кога
                        Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 12:10.
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

При тия пичове във виртуалното деловодство съм подал жалба миналата година Август, че по уличката пред нас се кара много бързо, с искане за изкуствени неравности, документа още не е приключен

OEM & Ventura Garage

Comment

И аз съм подавал разни жалби, вярно, че е малко забатачено, както е у нас по принцип де.
                            Но наистина по добре е да се подават сигнали, да се търси след това отговора, поне това да се прав, отколкото нищо.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

мен пък въпросните ми свършиха работа за отрицателно време.това за легналия полицай - не знам дали има право да се слагат такива навсякъде.Не коментирам за гамените, които карат бързо по малките улички и т.н. , но реално погледнато то на всяка по права и дълга уличка май трябва да има спящ полицай..........или по-вече не спящи..........
                              мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                                мен пък въпросните ми свършиха работа за отрицателно време.това за легналия полицай - не знам дали има право да се слагат такива навсякъде.Не коментирам за гамените, които карат бързо по малките улички и т.н. , но реално погледнато то на всяка по права и дълга уличка май трябва да има спящ полицай..........или по-вече не спящи..........
                                спящи, събудени, абсолютно наложително е на моята улица...хората от съседния блок на съседната улица стигнаха до там, че си ги направиха сами...улицата ми е нова(нова, нова на 5 години), но асфалта е перфектно гладък и няма дупки...и освен това е права....и освен това има простак-сборище на ъгъла, където някакъв типец си отвори кафенце, да си събира приятелчетата селски отрепки и да им слушам чалгиите и маймунските ревове до сутринта.Тоест нон-стоп фучат разни пернишки, врачански и не знам кви още гоУфове....

бтв ония ден и една червена 145/6ца с голям екстрйм стикер беше спряла във въпросното кафенце....

OEM & Ventura Garage

Comment

Working...
                                X