Значи ,преинсталирах уиндоуса преди малко . Имам бг имам и ен,обаче ,свалям субтитри за филм и ми излизат на маймуница ... Що така ? Моля за някакви идеи и малко помощ
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тъпо питане
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеЗначи ,преинсталирах уиндоуса преди малко . Имам бг имам и ен,обаче ,свалям субтитри за филм и ми излизат на маймуница ... Що така ? Моля за някакви идеи и малко помощ146 1.6TS CF1 '98
sigpic
-
Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщениеМоже някой да ме плесне през устата, но ако си на ХР мисля че от Regional and language options трябваше да напражиш всичко на BG
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеНа кирилик е .... Още при инсталацията си оправих настройките и шрфта ......Баси мамата'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеКМпрейър . Мисля ,че се оправих , доинсталирах от диска някои езици и в момента имам кирилица , но не на всички текстови файлове .... не знам що такаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Език по подразбиране за нон-юникод - Български.
Намира се в регионалните опции, ама някъде в подменютата, на 7 съм в момента и не е същото, а не помня на изуст кое къде е.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
Comment