Известие

Collapse
No announcement yet.

Вагабонт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kompir Покажи съобщение
    Колега от форума ли е в крайна сметка този "герой" или не го познаваме?
    Не е от форума мисля ... Нашенски герой .
    Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
    Даааа бе, циган с кирка, че са ни малко дупките по принцип

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    А това, че е забранено да се предприемат преследвания на автомобили освен в случаите на тежки криминални престъпления нещо са го пропуснали, още повече пък патрул на СОД. Ами ако водача се беше утрепал или се беше блъснал в друга кола и беше причинил смъртта и на други хора?
    После щеше да има разследване за 3 дни , да се вдигне малко шум в пресата и на четвъртия няма да има и помен от проверки и пак ще продължат да си ги преследват . Както когато стане някаква трагедия в нашата родина ... Те и мотори нямат право да гонят , но са гонили в нашия район поне . Добре , че му няма нищо на човека .
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Ти ме озадачи, мотора с какво са го гонили? С астричка, моториста разбрал ли е, че го гонят? Майтапа си е майтап, но поне в Пловдив и околието съм обеден, че никой патрул няма да тръгне да гони, щото ще излети от работа точно за три дни. Има си по ефективни методи за справяне с проблема.
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ааааа, са ясно и ПАНЯТНО шо талянските полицаи карат Алфи.....
        Alfa romeo 156

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          А това, че е забранено да се предприемат преследвания на автомобили освен в случаите на тежки криминални престъпления нещо са го пропуснали, още повече пък патрул на СОД. Ами ако водача се беше утрепал или се беше блъснал в друга кола и беше причинил смъртта и на други хора?
          Стига, бре, тва доколко е така, знаех че има нещо като определение на кога могат и кога ле, ама да е толкова либерално......ина че и на мен ми направи впечатление че 2-3 пъти в рамките на 2 години вечер като дремят на съмнителни места и ми махнат, аз не спирам(не им бягам, просто подминавам) и никой не тръгва да ме гони.....все си мислех че на мързеливи елементи съм попадал.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Не, не са мързеливи елементи, просто такова нещо като гонене с полицейски коли няма. Прави се единствено ако е извършено тежко криминално престъпление. В полицейската ми практика се е случвало да видя мега арогантни шофьори и просто съм карал след тях докато те спрат някъде и тогава взимам отношение.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ми незнам от нашите полицаи ли е, но мен с мотора са ме гонили около 3-4 пъти(безуспешно) Аз също знам, че нямат право, но какво да правя.. омитам се набързо и това е.. Имам приятели (пак с мотори) на които патрул умишлено е сякал път или отварят врата пред мотора с цел да се пребие тоя дето кара..Отделно и с алфата са тръгвали след мен, но се бяха скрили на тъмно извън града, аз бях със около 130 и просто си заминах, но си ме гониха около 2-3км..
              П.С. Тоя с алфата го видях тъкмо като го бяха подгонили и правеше неадекватни маневри в моя квартал(около полицията) незнам защо бягаше около полицията ама добре, че не отнесе някой невинен. То не беше в насрещното напред назад и замина към пътния мен ми стана интересно и тръгнах след тях.. пойзгубих ги и гледам в далечината буркани.. Отивам оня се цепнал на правата, ама явно заради спукана гума. Та като стигнах вече си го бяха поутупали, въпреки че надали го е бъркало щото беше на кирка.. цяло чудо че не утрепа някой. Бтв разбрах, че е тръгнал да бяга от тях щото тръгнал с гуми от сеирджииско кафенце и не гледал пътя ми кафето, а срещу него били милициите и щял да ги отнесе хаха...индивид..
              Last edited by WarsteineR; d.m.y г., 04:06.
              Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
              ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

То всичкото хубаво, ама "геройчето" ако не беше се качило насмукано, дали изобщо щеше да се налага да я има тая статия?
                Пък после дупките му били виновни, СОД, че го подгонили и сие...
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  То всичкото хубаво, ама "геройчето" ако не беше се качило насмукано, дали изобщо щеше да се налага да я има тая статия?
                  Пък после дупките му били виновни, СОД, че го подгонили и сие...
                  И за какво щяхме да си спамим тука!???
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А сега, не че някой му е виновен, но аз като ги видях, му бяха на гърба и гаранция са му видели номера. Та, да го оставят да си го издирят по техните методи и да му е.. мамата. Така можеше да пострада някой невинен с оглед на неадекватното му движение из града на пълна газ.. чудя се как не се отпра по-рано някъде...
                    Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                    ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
                      ...Имам приятели (пак с мотори) на които патрул умишлено е сякал път или отварят врата пред мотора с цел да се пребие тоя дето кара...

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=FCX8P...eature=related
                        Правилните полицейски коли.
                        И вагабонтската също.

Comment

Търновските полицаи/катаджии са уникални мислят се за яки баТки а точно сод-а са екстра.Само повод да се направя на велики търсят без да мислят.А за гоненето те мене едно време с пунтото са се пробвали та за масовите коли как ще пропуснат
                          Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

Абе да го спукат дано...пияндурника смотан...малко му е, трябваше да се потроши малко..
                            пък аз да ви кажа, в една нормална държава, ако не спреш на полицията, после ще си имаш големи проблеми...пък вие ми разправяйте тея глупости, за тежките престъпления и преследванията....
                            И няма изобщо да те преследват, просто 5км надолу ще те чака блокиран пътя с 2 комбита по 250 коня...пък тогава ако не спреш, се почват хеликоптери и преследвания....
                            маа то и къде ше гони бай Пешо-палката със 100 коньовата Астра и 5те литра тунджа...

Да караш мъртво пиян и да може потенциално камара народ да пребиеш сигурно е леко престъпление?
                            Last edited by Satanism; d.m.y г., 17:06.
                            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Хаха ...едни познати от магистрална полиция В.Търново ми разказваха как един чичко паричко не им спрял на магистралата и те го подгонили но тяхната астра била 2,0 16в и тои като си мислел че е дръпнал напред и отбил в полето,нива и уж се засекретил ама те го видели видели какви ги върши и след него обаче чиляка заляга в нивата и вади пистолет заплашил ги че ще стреля единия минал отзаде му и станало партито в нивата пича не успял да гърми оправдавал се че ги помисли за фалшиви полицаи хахаха имал надута глава и добро дело после със добри последствия за него
                              Тоз алфонец пил ще му доиде добре глобата и другите екстри които си е докарал със просташките си деиствия
                              Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

уточнение

Понеже някой споменава гонене и отсвирване (неспиране) на стоп-палка, да ви дам един пример: Преди 5-6г. приятел полицай бърза за работа и в 5 сутринта влиза в Костинброд с около 150, съответно отсвирва колегите, дебнещи на табелата. Не са го гонили, но тия от караулката на влизане в София, са го чакали с постлани шипове в случай че не им спре.
                                Аз също веднъж отсвирих един патрул тук преди Дружба (там дет' клечат под дърветата) но само 500м по-надолу имаше 2ри, който вече ме принуди да спра. Тогава се оправдах заради очила, ТЕЛК и др.изсмукано от пръстите, но усетих че не е работа да ги пренебрегваш униформените ей така.
                                Затуй по-полека с алкохола, защото той ви прави безсмъртни и дори тогава да ви обяснява някой да спрете на палка, иди го слушай
                                Alfa 156 2.0 - ех,
                                Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                                Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                                Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Working...
                                X