Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли хора с ГО към "Български имоти"?Греда!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли хора с ГО към "Български имоти"?Греда!

Сключих ГО февруари месец.Днес случайно проверявам в Комисията за финансов надзор на http://www4.fsc.bg/insn/Results.aspx и кво да видя - нямам валидна ГО!Обаждам се в кол центъра на "Български имоти" за справка и ...ГРЕДА!Въобще не фигурирам.Дадоха ми номера на главната администрация и довечера като се прибера да погледна договора с кой агент е да звънна.И кво?Половин година без ГО ли съм бил?А агента си ми даде и стикери и всичко...има ли колеги с ГО към тая компания?Проверете на адреса, да не станем повече
    Alfa 156
    ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
    sigpic

Не знам защо ама за да ми излезе полицата трябваше да си въведа номера на латиница
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Жената поне на 10 такива дела писа некви експертизи.....баси цирка, уж имаш, а после - грънци......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз миналата година бях към тях и нямаше никакви ядове-заведена си беше към КФН, по-скоро агента ти е "забравил" да я отчете.Сегашната ми (не към Б.И.) беше така първите 1-2 седмици но ги посъветвах да я отчетат за да си нямаме разправии
        Last edited by Tedo; d.m.y г., 13:51.
        Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
          Не знам защо ама за да ми излезе полицата трябваше да си въведа номера на латиница
          Защото не си чел какво пише на сайта:

Регистрационен Номер
          Главни латински букви
          без разделител

За да спестят от 10 реда код да конвертира... явно
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

С полици от кочан се случваПри определени З.К.
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
              Сключих ГО февруари месец.Днес случайно проверявам в Комисията за финансов надзор на http://www4.fsc.bg/insn/Results.aspx и кво да видя - нямам валидна ГО!Обаждам се в кол центъра на "Български имоти" за справка и ...ГРЕДА!Въобще не фигурирам.Дадоха ми номера на главната администрация и довечера като се прибера да погледна договора с кой агент е да звънна.И кво?Половин година без ГО ли съм бил?А агента си ми даде и стикери и всичко...има ли колеги с ГО към тая компания?Проверете на адреса, да не станем повече
              Имах преди 2 години към тях на 146 та... излиза си в сайта.
              Брокера си намери... да си каже какво е творил.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Открих си брокера най-накрая.Всичко е точно със застраховката.Пича ми я направи преди да регистрирам колата в КАТ и не е бил вписал рег. номера и така си е останала...въпреки, че му го казах след регистрацията.А в КФН явно само по рег. номер ги завеждат и затова не я открива.Както и да е, застраховката е валидна.
                Alfa 156
                ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
                  Открих си брокера най-накрая.Всичко е точно със застраховката.Пича ми я направи преди да регистрирам колата в КАТ и не е бил вписал рег. номера и така си е останала...въпреки, че му го казах след регистрацията.А в КФН явно само по рег. номер ги завеждат и затова не я открива.Както и да е, застраховката е валидна.
                  Е по номер на рама не излиза ли... там и такава опция за търсене има.
                  При смяна на номер трябва анекс май...

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Е по номер на рама не излиза ли... там и такава опция за търсене има.
                    При смяна на номер трябва анекс май...
                    Не май, ами със сигурност, иначе излиза че е на неква друга кола. При смяна на собственост - също се прави анекс и то май беше врамките на една две седмици, не си спомням точно.
                    Когато колата е без регистрация в БГ се прави ГО само с номера на рамата и ДВГто. Не се изисква анекс след регистрация.
                    sigpic
                    Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Хах, от интерес влезнах в тоя сайт и на мен ми изкарва невалидна ГО
                      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                      159 1.9JTDm
                      156 1.8TS ...exxxx
                      145 1.4TS ...exxxx

Comment

Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                        Хах, от интерес влезнах в тоя сайт и на мен ми изкарва невалидна ГО
                        Мммм да, и аз нямам според този сайт
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          Мммм да, и аз нямам според този сайт
                          Да и още 2 коли, които проверих "нямат", което ме навежда на мисълта, че сайта не работи. Не мога да повярвам, че всички полици не са вкарани
                          http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                          159 1.9JTDm
                          156 1.8TS ...exxxx
                          145 1.4TS ...exxxx

Comment

Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                            Да и още 2 коли, които проверих "нямат", което ме навежда на мисълта, че сайта не работи. Не мога да повярвам, че всички полици не са вкарани
                            Работи си сайта! И двете коли ми излизат с редовна "Гражданска отговорност" .
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

И аз проверих,сайта си работи идеално.
                              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Working...
                              X