Известие

Collapse
No announcement yet.

За алфата на Гунди.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не бях гледал снимки, че и от футбол не се интересувам....ама баш резервоара е нацелен ебаси.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
      Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
      Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Alfa 156
        ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщение
          А виждал ли си я или само си чувал ,че е там,щото аз лично много искам да я видя,или поне ако има нещо останало да се гледа

Преди години работех в Нови Искър, а живея в Люлин. В едно лято имаше жестоки наводнения и Нови Искър буквално беше под вода и бяха наводнени пътищата към него. Та тогава мъчейке се да се прибера вкъщи минах през Мировяне, което също беше наводнено. Возех колега, който ми каза дакато минавахме през селото, че една купчина ламарина била колата на Гунди. Дори нямах време да я видя, защото газех в 30-40 см вода (баси, добре, че 33-ката не угасна в тоя вир). Та така, сега убий ме не мога да се ориентирам къде точно е било това, защото минавахме буквално през язовир, в който имаше къщи и дървета.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Днес се навършват 42 години от трагичната гибел на големите футболисти.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
              Днес се навършват 42 години от трагичната гибел на големите футболисти.
              И това какво общо има с тема озаглавена "За алфата на Гунди"?
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                И това какво общо има с тема озаглавена "За алфата на Гунди"?
                Същото, което това долу има с темата за Турция.

Колкото съм свързан с Банишора, толкова съм свързан и с Х. Димитър.

Какво може да ми направи куку, мога да му дам да ми измие предния джам.
                Не искам да си пиша тук номера на колата.
                Около съдебната палата се движа с "охрана".[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:57 ----------
                2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Същото, което това долу има с темата за Турция.
                  Да, но в единия случай става дума за помен на един велик български спортист, а в другата тема за една тъпа, скучна и злободневна тема.
                  За теб е все тая.
                  К.М.

Comment

Да, но в единия случай става дума за помен на един велик български спортист, а в другата тема за една тъпа, скучна и злободневна тема.
                    За теб е все тая.
                    Я па тоя. Ти ли ще определяш коя тема е скучна и злободневна. Откога ти ги определяш тия неща вместо нас, другарю експерт? Като ти е скучна темата за Турция, защо пишеш в нея. Понеже на теб не ти харесва темата и дай да я направиш на кочина.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Я па тоя. Ти ли ще определяш коя тема е скучна и злободневна. Откога ти ги определяш тия неща вместо нас, другарю експерт? Като ти е скучна темата за Турция, защо пишеш в нея. Понеже на теб не ти харесва темата и дай да я направиш на кочина.
                      Не става дума за скучна тема.
                      Става дума за употреба на неправилна тема за значим помен.

Аз когато съм пускал теми за Турция тук, ти още с бил младо герберче.
                      А и сега е лесно, тогава ги пускахме от окопите и по барикадите тези теми
                      К.М.

Comment

Темата си е супер и за нас, които обичаме италинските автомобили, в частност Алфа Ромео е интересно, че Гунди е имал алфа, с която е и загинал.
                        Тука мога да пусна един линк към българската Уикипедия, където са публикувани известни личности, загитали в автомобилни катастрофи.,
                        Та, сигурно и почитателите на Поршето знаят, че именития американски актьор Джеймс Дийн загива с поршето си...
                        http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%...B8%D0%B9%D0%BD
                        Last edited by fred; d.m.y г., 18:29.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

“30 юни 1971 година, при автомобилна катастрофа, в изпълнение на служебния си дълг загинаха нашите изтъкнати футболисти, заслужилите майстори на спорта, служителите на МВР майор Георги Аспарухов и майор Никола Котков. Георги Аспарухов и Никола Котков се отличаваха със своето трудолюбие, висок спортен морал, горещ патриотизъм и всеотдайност. Те бяха истински бойци на спортното поле, незабравими другари, приятели, любимци..."
                          http://www.socbg.com/2014/05/blog-post_9398.html
                          Alfa 156
                          ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                          sigpic

Comment

Working...
                          X