Известие

Collapse
No announcement yet.

Разочарование

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не знам как живеят тези хора(измамниците),как гледат света и хората,чувстват се безнаказани,ако някой успее да ме измами ще му закача например скоростната кутия на врата и ще потича пред немскта ми овчарка(мисля ,че не е забранено от закона да тичаш със скоростна кутия пред немска овчарка),е може да му подържи и топките между зъбите си (справка филма К9)също не е забранено от закона!Така ,че гонете ги до дупка не ги оставяйте!Защото иначе трябва да си направим тема ''излъганите камилчета''
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Чудя се твоя майстор как е разбрал че кутията е от дизелова алфа,дали просто нети е измислил нов ремонт "майстора".Ако ти подмени само някой синхронизатор мисля че няма да има проблем,но смени ли ти и някое зъбно колело недай си боже на всички предавки,това 1.4 ще почине.

И нали разбрахте какъв е извода,пазарувайте от всякакви търгаши от вчера плъзнали по форума без доказано име,понеже ви дава цена 20лв по-надолу.За какво е създадена темата за репутация на продавачи/купувачи??
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
        Чудя се твоя майстор как е разбрал че кутията е от дизелова алфа,дали просто нети е измислил нов ремонт "майстора".Ако ти подмени само някой синхронизатор мисля че няма да има проблем,но смени ли ти и някое зъбно колело недай си боже на всички предавки,това 1.4 ще почине.

И нали разбрахте какъв е извода,пазарувайте от всякакви търгаши от вчера плъзнали по форума без доказано име,понеже ви дава цена 20лв по-надолу.За какво е създадена темата за репутация на продавачи/купувачи??
        И в друга тема бях казал че дори и доказаните продавачи с много +++++++.......не са 100% коректни.......всичко е много относително.......
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

чакайте сега. търговеца продава скорости за 1,4тс 98-ма. купувача купува скорости за 1,4тс 98-ма. негов проблем си е че иска да ги сложи на 1,4 тс 2000.
          при положение че няма уговорка , ако кутията не стане, да се върне, е въпрос само на добра воля от страна на продавача да си я вземе.
          всеки има глава на раменете, да си я ползва. има и тема с коректните продавачи. тогава за какво са някакви тоталитарни мерки.
          да не говорим че не е хубаво да се изказваме така, когато не познаваме ситуацията.
          точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
            чакайте сега. търговеца продава скорости за 1,4тс 98-ма. купувача купува скорости за 1,4тс 98-ма. негов проблем си е че иска да ги сложи на 1,4 тс 2000.
            при положение че няма уговорка , ако кутията не стане, да се върне, е въпрос само на добра воля от страна на продавача да си я вземе.
            всеки има глава на раменете, да си я ползва. има и тема с коректните продавачи. тогава за какво са някакви тоталитарни мерки.
            да не говорим че не е хубаво да се изказваме така, когато не познаваме ситуацията.
            Оооооо леле как недовиждам вече,темата е за ключ!

Към автора на темата... Човека не те е излъгал и кутията не е дизелова,просто 1.4 98год. и 1.4 след 99 год. са с различни кутий,човека не те е излъгал!Той ти е казал че е 1.4 16в 98год. нали??Вместо да го клеветиш по-добре му се извини подобаващо,защото си го наклеветил без никакво право.
            И другото което ще те посъветвам,смени майстора!
            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
              Оооооо леле как недовиждам вече,темата е за ключ!

Към автора на темата... Човека не те е излъгал и кутията не е дизелова,просто 1.4 98год. и 1.4 след 99 год. са с различни кутий,човека не те е излъгал!Той ти е казал че е 1.4 16в 98год. нали??Вместо да го клеветиш по-добре му се извини подобаващо,защото си го наклеветил без никакво право.
              И другото което ще те посъветвам,смени майстора!

Мдам... това и аз не го догледах.
              Пък и не съм толкова светнат технически, че да се сетя за тая разлика.
              Ще я заключа, а автора наистина е добре да се извини на продавача и да отиде при друг майстор.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
              X